Şimdi Ara

Braun 790cc Tıraş Makinesi İnceleme (Resimli) (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
742
Cevap
39
Favori
89.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kılavuzunda hem fişe takılı hem de şarjlı şekilde çalıştığını söylüyor ama şarjı varken fişe taktığımda çalışmadı. Acaba başka bir ayarı mı var yoksa fişteyken çalışmıyor mu?
  • Ürünü kampanyalı olarak almak isteyenler buraya göz atabilirler
  • Arkadaşlar bu ürün kirli sakal için kullanılır mı kısaltma ayarı mevcut mu yani?
  • Arkadaşlar bende cihaz replacement head diye uyarı verdi yeni orijinal elek alıp değiştirdim fakat uyarı yazısı hala duruyor sebebi ne olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • volkan_gs kullanıcısına yanıt
    Hayır makine kirli sakal için kullanılmıyor. Yalnızca favori düzeltme yeri var.

• Su makinaya verdigim paraya hergun helal olsun diyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: drrossi

Hayır makine kirli sakal için kullanılmıyor. Yalnızca favori düzeltme yeri var.

Teşekkür ederim cevabınız için, ihtiyacıma uygun değilmiş.
  • aprmo kullanıcısına yanıt
    bildiğimiz standart kolonya mı?
  • jubeii kullanıcısına yanıt
    Evet.2 yıldır bu şekilde kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aprmo

tam olarak kaptaki solisyon oranlarını paylaşırmısınız.
    tahminime limonlu kolonya kullanıyorsunuz.
  • arkadaşlar verilen tarife göre solusyon hazırladım ama cihazı temizleme ekranında kirlilik gösteren 3 damlanın yanında ayrı bir yerde kırmızı bir ışık yanıyor tras baslıgını gosteriyor sanki solusyon fazla veya eksık koymus olabılırmıyım.

Bu arada cihazım 5090 model
  • Arkadaslar para muhim degil, bana yazacagim ozellikte bir urun onerebilir misiniz? Acaba.

1- Dus esnasinda kullanilabilir olsun. Yani su gecirmez..

2- Bicaklar icin yag gerektirmesin..

3- Sinekkaydi ya yakin tras etsin. Ayrica kirli sakal birakma ayarida olsun..

4- Kablolu ve kablosuz ozelligi olsun!

5- Sac kesimi ozelligide olsun..

6- Pili uzun sure gitsin

Onerilerinizi Bekliyorum Arkadaslar. Saygilar

NOT: Ayrica 2017 modelleride yeni cikacak teknolojiyle birlikte bekletebilirim onerileriniz dogrultusunda..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hipnozum -- 14 Mart 2016; 22:09:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jubeii

quote:

Orijinalden alıntı: aprmo

tam olarak kaptaki solisyon oranlarını paylaşırmısınız.
    tahminime limonlu kolonya kullanıyorsunuz.

Bende aynı şekilde 3 yıldır carrefour marka limon kolonyası ile kullanıyorum cok da memnunum
  • thief27 kullanıcısına yanıt
    kullanma kılavuzunu okursanız bu konuyla ilgili bilgi bulunmakta...
    başlığı değiştirdikten sonra açma kapa düğmesinin altında bir düğme bulunmakta. sağ ve solunda ok var ve orayı işaret ediyor. bu düğmeye basmanız gerekmekte.. her yeni başlıkta bunu yapıp geri sayım sayacını resetlemelisiniz.
  • iyi günler.
    sakal kıllarım kalın ve yüzüm sert olduğu için jiletle traşta çok tahrip oluyor cildim. bu yüzden makine almak istedim piyasayı epey araştırdım sonunda 799cc de kara verdim en sonunda internet üzerinden makineyi aldım. makineyi alalı bir hafta oldu. 2 defa traş oldum. çene altında çok sıkıntı bırakıyor. yoluk yoluk yapıyor. ürünü iade etmeye karar verdim ama kişisel ürün olduğu için kabul etmediler. ya bu şekilde kullacağım yada iknci el satacağım.
    epeyde pahalı ayrıca yıllık bıçak ve jelini almak gerekiyor.
  • Braun ile boyun bölgesinde problem yaşayanlar için Panasonic es-lv65 model makineyi öneririm. Dünyanın en iyi tıraş makinesidir. bıçakları 30 derecelik açı ile keser, bu anlamda jilete en yakın açılı ( jilet 17 derece ) bıçaklar panasonic makinelerdedir. Ürün orjinal Japon malıdır. fiyatı biraz pahalıdır ama tıraşın ne demek olduğunu ancak Panasonic kullananlar bilir...ilgilenen arkadaşlar için benim satış fiyatım 750 TL dir. talattopac@hotmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz. iyi günler dilerim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hipnozum

Arkadaslar para muhim degil, bana yazacagim ozellikte bir urun onerebilir misiniz? Acaba.

6- Pili uzun sure gitsin

NOT: Ayrica 2017 modelleride yeni cikacak teknolojiyle birlikte bekletebilirim onerileriniz dogrultusunda..

Bu konuda yardimci olun lutfen??

• quote:

quote:

Arkadaslar para muhim degil, bana yazacagim ozellikte bir urun onerebilir misiniz? Acaba.

6- Pili uzun sure gitsin

Bu konuda yardimci olun lutfen??

Bence siz Panasonic es-lv65 modelini bi inceleyin. ihtiyacınızıın tamamını değil ama büyük bir kısmını karşılar.

1 - Panasonic es-lv65 duş esnasında kullanılır, kesinlikle su geçirmez.
    2 - Bıçakları yağlamayı bence sorun yapmayın, ayda 1-2 damla yağlamak yetiyor.
    3 - Kesinlikle sinek kaydı tıraş eder. Sinekkaydı tıraş yapan hiçbir makine kirli sakal bırakmanızı sağlamaz
    4 - Islak / kuru kullanılan makinelerde kablosuz kullanım olur, kablolu kullanım elektrik-su teması ihtimaline karşılık sakıncalıdır.
    5 - Saç kesim özelliği de olsun diyorsanız onu zor bulursunuz. yani saç sakal kesen makine bulursunuz da o makine sinek kaydı tıraş yapamaz.
    6 - lineer motor ve 14.000 devir hızına rağmen Panasonic malineler li-ion pilinden dolayı 1 saatte şarj olup, tek şarj ile 10-12 sefer tıraş olabilirsiniz. güç kaybı olmaz.

• Arkadaşlar bu makine ile sinek kaydıya yakın traş yapılır mı yoksa Panasonic arc 5 alacagim

• madmax_88 M kullanıcısına yanıt
    Gunluk kullaniyorum.
    Sinek kaydi tras yapiyor.
    Kirli sakal istiyorsaniz isinizi gormez.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.