Şimdi Ara

BRAUN CRUZER 6 BEARD & HEAD kullananlar... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
5
Favori
39.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ercaynne

@Terliksi Hayvan; gelen ürünün başlıklarında oynama varmı yoksa tam olarak sabit tutuyor mu?

oynama sadece sakalı istediğiniz boyutta kesmek için, yani yukarı aşağı kaydırmak için var. onun dışında oynar bir durum yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdi aldım yarın elime geçer umarım çok merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 26birkan

şimdi aldım yarın elime geçer umarım çok merak ediyorum.

hayırlı olsun. bence memnun kalacaksın

hangi siteden aldın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Terliksi Hayvan

quote:

hangi siteden aldın?

hepsiburadan aldım ama yaptıkları terbiyesizlikten sonra siparişi iptal ettim.dün gündüz 15.00 da siparişi verdim süper hızlı gönderi olmasına rağmen siparişimi kargoya vermediler.bende siparişimi iptal ettim.hepsiburada büyüdükçe saçma sapan işler yapmaya başladılar.bende iptal ettim.bugün gidip teknosadan 10 lira daha fazla verip elden alacağım.

• quote:

quote:

quote:

hangi siteden aldın?

hepsiburadan aldım ama yaptıkları terbiyesizlikten sonra siparişi iptal ettim.dün gündüz 15.00 da siparişi verdim süper hızlı gönderi olmasına rağmen siparişimi kargoya vermediler.bende siparişimi iptal ettim.hepsiburada büyüdükçe saçma sapan işler yapmaya başladılar.bende iptal ettim.bugün gidip teknosadan 10 lira daha fazla verip elden alacağım.

ben de hepsiburada'dan sipariş verdim. 1.5 günde geldi. arada olabiliyor böyle aksaklıklar

• quote:

quote:

@Terliksi Hayvan; gelen ürünün başlıklarında oynama varmı yoksa tam olarak sabit tutuyor mu?

oynama sadece sakalı istediğiniz boyutta kesmek için, yani yukarı aşağı kaydırmak için var. onun dışında oynar bir durum yok

ayar mekanizmasından bahsetmiyorum hocam.o takılan başlık komple oynuyor yani laşka gibi,tıraş olurken yüze bastırınca 1 mm civarı fark ediyor.hepsimi öyle diye meraktan sordum,olmazsa garantiye yollayacağım artık.
  • quote:

quote:

quote:

ayar mekanizmasından bahsetmiyorum hocam.o takılan başlık komple oynuyor yani laşka gibi,tıraş olurken yüze bastırınca 1 mm civarı fark ediyor.hepsimi öyle diye meraktan sordum,olmazsa garantiye yollayacağım artık.

Yok benimkinde öyle bi sorun yok

• bende dün aldım...1 mm ayarıyla traslarımı aldım..... beklentimden biraz fazla bıraktı sakalları...vede boyun bolgesinde ugrastırıyor makina.... işimi bitirip aynaya goz attımki boyun bolgem bariz bi şekilde fazla gozukuyor...orayı alamamıs....bayagı ugrastım boyun bolgem icin
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevemem1985

bende dün aldım...1 mm ayarıyla traslarımı aldım..... beklentimden biraz fazla bıraktı sakalları...vede boyun bolgesinde ugrastırıyor makina.... işimi bitirip aynaya goz attımki boyun bolgem bariz bi şekilde fazla gozukuyor...orayı alamamıs....bayagı ugrastım boyun bolgem icin

Başlığı çıkarın öyle kesin boyun bölgenizi. Ben öyle yapıyorum düzgün kesiyor

• quote:

quote:

bende dün aldım...1 mm ayarıyla traslarımı aldım..... beklentimden biraz fazla bıraktı sakalları...vede boyun bolgesinde ugrastırıyor makina.... işimi bitirip aynaya goz attımki boyun bolgem bariz bi şekilde fazla gozukuyor...orayı alamamıs....bayagı ugrastım boyun bolgem icin

hocam tesekkur ederim... kurcaladım bayagı makinayi.. düzelttim boyun bolgesindeki sorunuda....

hergun bununla kessek nasıl olur....sizin bu makinayla tras olma sıklıgınız nedir....
  • quote:

quote:

quote:

hocam tesekkur ederim... kurcaladım bayagı makinayi.. düzelttim boyun bolgesindeki sorunuda....

hergun bununla kessek nasıl olur....sizin bu makinayla tras olma sıklıgınız nedir....

Cilt yapısına bağlı. Hassas bir cildiniz varsa zarar verebilir. Ama normal bir cilt için sorun olmaz. Kullandıktan sonra makinayı yağlamayı unutmayın.

Ben 2-3 haftada bir traş oluyorum. Sakalım çok hızlı çıkmıyor çünkü

• @Terliksi Hayvan

ben pazartesi jiletle tras oluyorum...carsamba kirli sakal oluyor..tam yakısan evre oluyor...persembe cuma ise aczmendilere donuyoruz nerdeyse :)

o yuzden carsamba gunku halimi makinayla yakalayayım diye aldım :)
  • quote:

@Terliksi Hayvan

ben pazartesi jiletle tras oluyorum...carsamba kirli sakal oluyor..tam yakısan evre oluyor...persembe cuma ise aczmendilere donuyoruz nerdeyse :)

o yuzden carsamba gunku halimi makinayla yakalayayım diye aldım :)

Jiletledikten 2 gün sonra kirli oluyorsa iyi ya. Benim 1 haftaya anca oluyor

• Malum yaz geldi kafa derimiz bebeklikten beri gunes yuzu gormemisti artik zamani geldi diye once Cruzer 6 ile sifira kestirdim daha sonra Fusion Proglide ile sinek kaydi.
    Sonuc tam istedigim gibi oldu

BRAUN CRUZER 6 BEARD & HEAD kullananlar...
  • konuyu biraz hortlatmış olacağım ama BRAUN CRUZER 6 BEARD&HEAD traş makinesi tamamen su geçirmez mi? tamamen yıkanabilir demişler ama diğer modellerdeki gibi ıslak kuru kullanım yazmıyor
  • üründen ben de aldım ,başlığı tutup ileri geri yaptımı cok az birsey oynuyor. acaba herkesin ki aynı mı yoksa benimkinde problem mi var?
  • Konu benimdi..
    Madem konu hortlamış 1 yıllık tecrübemi yazayım.
    Geçen sene aldım makineyi bildiğiniz gibi.
    1 yıl geçti.
    Aynı hızda kesiyor.
    Bıçakları alındığı günkü gibi.
    Şarj süresi aynı.
    Çok çok memnunum kısaca.
    İyiki almışım diyorum halen.
  • ARKADAŞLAR BENDE BUNU ALMAK İSTİYORUM BU MAKİNENİN KULLANIMI KURU DEĞİLMİ BİRDE BU MAKİNEYİ MUSLUĞUN ALTINDA YIKAYABİLİYOR MUYUZ TEMİZLİĞİNİ NASIL YAPIYPRUZ YARDIMCI OLURSANZ ÇOK SEVİNİRİM TEŞEKKÜRLER
    arkadaşlar ben cruzer FACE ile cruzer beard-head arasında kaldım yaa aralarındaki fark ne acaba hangisi daha iyi bana yardımcı olurmusunuz teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmmashm -- 30 Temmuz 2013; 14:48:18 >
  • duşun altında tıraş olmuyorum.
    yüz ıslakken bence çok iyi kesmiyor. kesiyor da zaman alıyor.
    Bıçağının olduğu yeri öne açıp yıkayabiliyorum. sıkıntı olmuyor.
  • Bir arkadaş sormuştu pm'den..

-iyi günler, memur kuzenim için bu makinayı alacagız, başlıksız tıraş yapınca sakal 0'a yakın oluyor mu acaba?
    teşekkürler...

-iyi günler,
    Ne yazık ki sinek kaydı olmuyor.
    Problem olabileceğini düşünüyorum memur için.
    Bu makineyle 0 kestiğinde benim 1.5 günlük sakalım gibi kalıyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.