Bildirim
BRAUN CRUZER 6 BEARD & HEAD kullananlar... (5. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
50 tl ye veririm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanoute -- 14 Nisan 2015; 21:22:06 > -
quote:
Orijinalden alıntı: kanoute
50 tl ye veririm.
nerede yaşıyorsun kardeşim? ben alabilirim ürünü -
Arkadaşlar ne fark var 5 ile 6 arasında? -
Bayağı zaman geçmiş bu konu üzerine. ÇOk kararsızım, bir sürü marka va.r BÜtçe 150ye kadar çıkabilir. Uzjn süre kullanmak istiyorum. Neler dersiniz şu an? ALmayı düşünüyorum da.
Göğüsü 3e vurmak, sakalı sıfır ya da kirli kesmek, fualler düzeltmek, burun kulak için temizlik arada. BEn haftada, 2 haftada bir filan kullanıyorum sakal için, sık değil. Diğerleri için de daha sık olmayacak. sakalı sinekkaydı yapsa iyi olur, jilete gerek kalmasın. -
cihaz sakal f/p olarak çok iyi memnunum -
Bugün elime geçti.Cihaz sakal kesimi olarak çok iyi.Ama saç 10mm var en aşağı saçım 6 numara rahat var 10mmde almadı makine veya ben beceremedim.Tam kaç numaraya geliyor 10mm? -
Sakal şekillendirme için nasıl bir ürün, son kullanıcılar cevaplarsa sevinirim; şuan gittigidiyordan 110 tl'ye düşünüyorum da... -
geç olmuş ama yinede iki yıldır kullanımdan sonra alacaklara deneyimlerimi yazayım.
şarjı hala iyi gidiyor.
saçı bazen sıfır vuruyorum güzel alıyor, tarakla hiç denemedim.
lakin sakala gelince tarağıyla kestiğimden kısaltırken birkaç kez geçsem de uzun sakal yanlarda kalabiliyo, kıllar sağa sola yukarı aşağı çıktığı için sanırım, sizde de aynısı olur mu bilmem ama sakal kesme konusunda çok memnun değilim. Hala zamannında 25 tlye Eminönü'nden aldığım kablolu traş makinasını kullanıyorum daha güzel kısaltıyor
< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır > -
Sert ve gür sakallarda ki performansı nasıldır acaba? -
Yedek başlık nerden bulabiliriz bilgisi olan var mı?
@Kef14 Yeterli. Her tıraştan sonra yağlarsanız, bakımını yaparsanız problem çıkarmaz. Tek sıkıntım usb şarj özelliği olmaması.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kullanıp eksi ve artı yönlerini söyleyecek var mı ? Başlıkları zamanla gevşeme yapıyor mu zamanla şarj sorunu ortaya çıkıyor mu ve kirli sakal için almayı düşünüyorum düzenli eşit olarak rahat bir şekilde kesiyor mu aceba ? Yada 150-200 lira civarında bir makina önerebilecek var mı ? -
arkadaşlar konu eski ama Braun Cruzer 6 Beard&Head traş makinesi hala popüler satılıyor ve alan kişi de bayağı var sanırım. Saç için yorumlarınızı bekliyorum, saçım fazla yok ve her seferinde berbere 15 tl vermek saçma geliyor artık. Saçımı çok uzatmıyorum, kısa tutarım genelde, tepeler zaten seyrek :) Bu makine bana cazip gibi geldi ama saç kesme performası için yorumlarınıza ihtiyacım var, fikirlerinizi yazarsanız sevinirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayatgezi -- 27 Haziran 2016; 14:54:38 > -
Eğer saçınız çok dökükse ve kafa şeklinize güveniyorsanız taraksız kesin gitsin. İlk kesişiniz olacaksa bir saat uğraşırsınız, eliniz alışınca sakal traşı olur gibi beş dakikada bitirirsiniz.
not: Yatırım tavsiyesi değildir.
teşekkürler.
başka kullanan arkadaşlarda fikirlerini yazabilirse sevinirim, malum 120tl az değil her zaman alınmıyor böyle cihazlar. -
Teşekkürler.Ürünü almayı düşünüyordum.Sayenizde hatalı ürün almaktan kurtuldum.
Konuyu hortlatacağım ama hepsiburada dan 130 liraya alınır mı?
Çok sert ve gür sakalım var ve güçlü değilse uğraşmak istemiyırum. Daha önce hiç makine almadım.
Ürünü 89TL'den alanlar olmuş zamanında, şuan Hepsiburada'da 127TL Akakçe'ye göre de en ucuz Ucuzlukcu isimli bir sitede de 117TL den satılıyor, dolar falan uçu ondan sanırım fiyat artışı olmuştur. -
Merhabalar, aynı makineden bende de var fakat şarj aletini kaybettim. Rica etsem ve zahmet olmazsa şarj aletinin üstündeki voltaj değerlerini yazabilir misiniz ? -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X