Şimdi Ara

BRAUN CRUZER 6 BEARD & HEAD kullananlar... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
5
Favori
39.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    http://www.sanalreyonum.com/urun/philips-qg3250-multigroom-erkek-bakim-kiti_1044829.aspx?CatId=30360&utm_source=price_comparison&utm_medium=akakce&utm_campaign=xml_product&v=1.51.8

Bahsettiğiniz ürün bu mudur ?? Farkı nedir ?? BRAUN CRUZER 6 BEARD & HEAD tercih etmeli Philips'i mi ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaNaLFaci@ -- 16 Nisan 2014; 11:58:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

Ürün bu kardeş, http://www.philips.com.tr/c/yuez-sekillendiriciler-ve-bakim-setleri/multigroom-su-gecirmez-erkek-bakim-seti-yuez-qg3340_16/prd/

bu ürünle saç kesimi yapılyor mu ki ?
  • Ya sanki bu hic kullanabilirim gibime gelmedi ya bicak agzi ufak gibi geldi banami oyle geldiki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rapid Step

quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

Ürün bu kardeş, http://www.philips.com.tr/c/yuez-sekillendiriciler-ve-bakim-setleri/multigroom-su-gecirmez-erkek-bakim-seti-yuez-qg3340_16/prd/

bu ürünle saç kesimi yapılyor mu ki ?

saç için bir üst modeli var.

• Merhaba,

BRAUN CRUZER 6 BEARD & HEAD

Philips QG3340/16

Philips QG3371/16 8i Bir Arada

Bu ürünler arasında kaldım. hangisini tavsiye edersiniz ?? Duşta da kullanmak istiyorum. Sadece sakal için kullanacağım. 1 haftalık sakalı kesmek için F/P olarak hangisi daha iyi işimi görür. şimdiden teşşekkür ederim.
  • Kullanılan numaralı başlıklar randımanlı çalışıyor mu yani 1 numara 1 gibi zorlanmadan 2 numara 2 numara gibi zorlanmadan rahatça kesiyormı önceden rRemington kullanıyordım bastıra bastıra kesitordum sakalları bunda var mı öyle bir problem?

• Ürün şuan 109 tl.

Almayı düşünüyorum,hatta alıyorum şimdi umarım sinek kaydıya yakın bir traş sağlar.

Önceki Remington gibi kesse yeter,jilet sinek kaydısı beklemiyoruz sonuçta.
  • Urun şuanda teknosada 89 TL.
    Ayrıca 5 taksit yaptilar.
    İhtiyacı olanların bilgisi olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: SaNaLFaci@

Merhaba,

BRAUN CRUZER 6 BEARD & HEAD

Philips QG3340/16

Philips QG3371/16 8i Bir Arada

Bu ürünler arasında kaldım. hangisini tavsiye edersiniz ?? Duşta da kullanmak istiyorum. Sadece sakal için kullanacağım. 1 haftalık sakalı kesmek için F/P olarak hangisi daha iyi işimi görür. şimdiden teşşekkür ederim.

hocam bende aynı ürünler arasında kaldım hangisini tavsiye edersiniz?
  • Bende saç kesimi için makina arıyorum philips'in multigramları mı yoksa bu mu daha iyidir cevap verirseniz çok iyi olur..
  • Saçı 2 cm kalacak şekilde kesebiliyor mu? yaklaşık 7 numara falan yapıyor da öyle bir başlık görmemiştim garip geldi cevaplarsanız sevinirim
  • Arkadaşlar kullanan varsa acil cevap verebilir mi ? Makinenizin şarj girişi aşırı gevşek mi bende olduğu gibi ? Neredeyse hiç durmuyor benimkinde. Bende mi hatalı çıktı makine yoksa hepsinde mi böyledir ?
  • Ben de bugün sipariş ettim, uzun süreden beri almak istiyordum.Gelince izlenimlerimi yazarım.
  • ARKDAŞALAR MRB KONU AÇMIŞTIM AMA BURAYADA YAZAYIM İSTEDİM BEN UZUN SAKAL BIRAKIYORUM 10-15 GÜN KESMİYORUM BU ÜRÜN BU SAKALI SIFIR KESERMİ
    VEYA ÇİNDE APARATI VAR KISALTIRSIN SONRA SIFIR KESERSİN DİYEBİLİYORMUSUNUZ
  • dayi042 D kullanıcısına yanıt
    0 kesmiyor dostum. Az da olsa belli oluyor sakal.
  • BRAUN CRUZER 5 önerdiler. Daha önce hiç jiletle sakal kesmedim hep makine ile kestim. Benim makine baya eskidi artık yeni bir şeyler alacağım. Kestiğimde de sinek kaydı olacak bir şey lazım ne önerirsiniz?

Edit: Cooltec ct5cx aldım güzel cihaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hawloo -- 15 Aralık 2014; 22:49:30 >
  • bu makineden aldım. . saçımı artık kendim keseyim diyorum. berber önlüğü ayna ve berbr makasına mı ihtiyacım olacak? biraz detaylı anlatsa bir anlayan iyi olur.

banyoda sandalyeye oturup mu kesmeli,önlüğü de takıp . 5 numara mesela :)
  • arkadaşlar özellikle saç için düşünüyorum bu cihaz saç için idealmidir yoksa bu işi daha iyi yapan makineler de varmıdır
  • arkadaşlar ben aldım ama becermedim saç kesmeyi. satmayı düşünüyorum. vatan bilgisayardan faturalıdır. kutusu vs herşeyi duruyor öylece

BRAUN CRUZER 6 BEARD & HEAD kullananlar...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.