Şimdi Ara

BRAUN CRUZER 6 BEARD & HEAD kullananlar...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
107
Cevap
5
Favori
39.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kirli sakal veya 2-3 numara için kullanabileceğim traş makinelerine bakıyordum buna karar verdim,

Braun Cruzer3 kullanıyorum aynı zamanda, ama kirli sakal keseceğim zaman inanılmaz yavaş bir makine, 2 senedir 15liraya aldığım Raks marka saç traş makinesini
    kullanıyordum kirli sakal keserken, artık değiştirme vakti geldi diye düşünüyorum,
    Kullandığım Raks buydu,http://www.ucuzu.com/sac-sakal-kesme-makinesi-c4208/raks/rk-066-p40543212/ , makine inanılmaz hızlı kesiyor, sakallarım da çok sert olmamasına rağmen
    ciddi derecede gür..

Anlayacağınız hızlı bir makineye ihtiyacım var, 0 kesmek için Cruzer3'üm var, kirli sakal için ne tavsiye edersiniz?
    Cruzer 6 saç-sakal modelini kullanan arkadaşlar tavsiye ediyormusunuz?

http://www.buroteknik.com/Braun-Cruzer-6-Beard-Head-Tiras-Makinasi_33412.html#0

• bende bununla panasonic er 206 arasında kaldım acaba hangisi iyi bu arada sakallarım gür ve sert.
  • haftaya alıyorum,sonucu yazacam..
  • bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaanstain

haftaya alıyorum,sonucu yazacam..

sonuç ne oldu

birazdan arkadaşa gidip alıcaz vaytandan 96 tl ye

şarj süresi en uygun bu makine görünüyor bu fiyatlara
  • Dün sipariş verdim bende vatandan, kargo bekliyorum
  • hocam ürün elinize ulaştımı bende kirli sakal ve top sakal ayarlamalarında kullanabileceğim bir makine arıyorum en uygunu bu duruyo fakat kullanan kişiden uygun mu değilmi duymak isterim eğer elinize geçtiyse yorum yaparsanız sevinirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Braun Cruzer 3 Kullanan Var mı?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Merhabalar. Ben de bu makinayı almayı düşünüyorum. Bir kaç siteden okuduğum yorumlar olumlu ve fiyatı da uygun. Acaba son durum nedir, makinayı aldınız mı, kullandınız mı?
  • Bende almayı düşünüyordum konuya denk geldim ama kimse yorum yapmamış henüz yokmu kullanan ?
  • Arkadaşlar ürünü birkaç defa kullandım, gayet hızlı ve kullanışlı bir makina,

Dediğim gibi 2 makine kullanıyorum, kalın ve gür sakallarım var, Cruzer 6 ile kirli sakal yapıyorum, ya da uzun bırakıp düzeltiyorum, Cruzer 6 ile 0 yani sinek kaydı yapamazsınız.
    Makine gayet hızlı ve güçlü, şarj süresi tatminkar.
    Sakalları en kısa olacak şekilde alıyorum Cruzer 6 ile, toplamda 2-3 dakika sürüyor, sonra 2-3 dakikada Cruzer 3'le 0 alıyorum.. Sinek kaydı olduğum da ayda bir defayı geçmez.
    Sonuç olarak ben tavsiye ediyorum, memnunum.
  • Merhaba Konuyu hortlatıyorum ama ben yeni sipariş verdim ürünü HB ya . Bu ürünü kullanan arkadaşlar , ürün hakkında saç traşı ve sakal alma olayı tatminkar mı. Yani Saçı hangi boyutlarda kesebiliyor mu Sakal 0 olamaz denmiş ama kaç derece ye kadar alabiliyor sakalı. Umarım karışık olmamıştır :)
  • bende bugün aldım ürünü.

denediğimde buraya yazarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crash47

bende bugün aldım ürünü.

denediğimde buraya yazarım

selam hocam ürün nasıl memnun musunuz? biraz bilgi verebilir misiniz?
  • üründen memnunum. Hiç tutukluk felan yapmıyor. F/P ürünü bence. Bu fiyata alınabilecek en iyi makina
  • selamlar.

ben de bu sabah bu ürünü sipariş verdim. muhtemelen çarşamba günü elimde olur.

daha önce 3 başlı traş makinası kullanmıştım. onunla kirli sakal yapmak çok zor oluyor dengesiz kesiyor. çok uğraşmanız gerekiyor bu yüzden. bunla herhangi bir numarayı ayarlayıp rahat rahat kesebiliyor muyuz? bi tarafı fazla bi tarafı az kesme durumu olmuyor değil mi?
  • Bende almayı düşünüyorum. Kullanıcılardan bir fikir lütfen. Terliksi geldi mi makine . Kullanımı bildirirsen teşekkür ederim.

• arkadaşlar ürünü bende aldım ama başlıgı biraz oyuyor gibi,aynı durum saç tarağını takıncada mevcut.mm sakal kesimlerinde sorun yaratabilir.sizde de benzer durum varmı? ona göre garantiye yollamayı düşünüyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: KOBA Yaşıyor

Bende almayı düşünüyorum. Kullanıcılardan bir fikir lütfen. Terliksi geldi mi makine . Kullanımı bildirirsen teşekkür ederim.

Makina geldi. Baya memnunum. ben çok nadiren traş oluyorum onda da kısaltmak için kullanıyprum makinayı. daha önce 3 başlıklı olanlardan kullanıyprdym ama bu makina çook rahatmış.3 dk sürmüyor sakalları düzeltme. yani gayet memnunum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bastien -- 27 Nisan 2013; 20:16:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• @Terliksi Hayvan; gelen ürünün başlıklarında oynama varmı yoksa tam olarak sabit tutuyor mu?
  • kimse doğru dürüst yorum yapmamış,sizce alınırmı bu makine yada hangisini tavsiye edersiniz
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.