Şimdi Ara

Braun Kahve Makinesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, normalde kahveyi nadir içerim, karaciğerimde rahatsızlık var, filtre kahvenin çok faydalı olduğunu okudum.

Bundan sonra düzenli olarak kahve tüketmeyi düşünüyorum, cihaz falan yok evde, en iyi kahve marka hangisi ?

tchibo mu alayım , jacobs monarch duydum onu mu alayım, başka marka mı alayım hangisini tavsiye edersiniz ?

bu konuda bilgim sıfır.

Bir de tesadüfen gördüm, bunu alayım mı ?

Teşekkürler.

• Hocam bütçenize göre farklı marka kahveleri deneyin, damak tadınıza uyandan sonra devam edersiniz. Ben Jacobs Barista Medium tüketiyorum, Amazon'da falan ara ara indirime de giriyor. Genel olarak fiyatını da düşününce fena değil diyebilirim.

Attığınız makine de fena bir makine değil, alınabilir ama genel olarak da bi pazaryerlerindeki fiyatlara ve modellere de bakın derim.

Ben şu makineyi kullanıyorum, memnunum ama zaman ayarı da olsa daha da memnun olurdum: https://www.hepsiburada.com/electrolux-ekf3700-filtre-kahve-makinesi-p-HBV000009FFTG?magaza=Deor%20Care&&wt_gl=cpc.68076814-SDA.pmax.camp20489184404adgr000000&gclid=CjwKCAjwyNSoBhA9EiwA5aYlbxjNAYebOalBxtdLvov2UwJvMejtUEbQWRESA78xs1u1kb4xTvMn7xoCQ3IQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds

• Aklı Selim A kullanıcısına yanıt

Teşekkürler, dediğiniz en mantıklısı, deneye deneye damak tadına en uygun ürünü bulmak.  

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Espresso Makinesi tavsiyesi!!!
    16 yıl önce açıldı
    Kahve Makinası Tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.