Şimdi Ara

BRAVANIN HİÇ BİLİNMEYEN ÖZELLİKLERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yılardır bravamın sounlarına burada çözüm aradım bazılaına bıuldum bazıları ise yeni sahibine hediye gitti Yol tutuş performans konfor olarak evet bu fiyatlara alınabilecek gerçeken en iyi araba Ancak bu kadarla bitmiyor güzelikleri 2 yılda sağolsun sanayide tanımadık fiatçı usta bırakmadı artık ne zman gitsem çay ieçbileceğim birçok ortam kazandırdı. arabayala ilgili oluşabilecek mekanik ve elektronik bir çok sorun hakkında fiyat ve fikir sahibi olmama neden oldu. Yeni araba alacak birçok arkdaş araba bakmaya beni yanında götürmek istiyor. Tecrübesine ve bilgisisne güvenilen bir insan oldum . Saatlerce dost sohbetlerinde konuşabileceğim onca yolda bırakma ve arıza anısı bıraktı. Ne zman benim arabanın muhabbeti açılsa ortamda herkesin yüzü gülüyor. Vurdurarak çalıştırma boğaz kelebeği şase çekme beyin ve elektronik donanım hararet müşürü benzin pombpası marş dinamasu v b birçok unsur ne demk bu arabada öğrendim. Çevremde güvenebileceğim arkdaşları tanımama yardımcı oldu Yolda kaldığımda kimlerin iyi gün dostu olduğunu gösterdi bana.

Burada fikir ve tecrübeleriyle bana yol gösteren tüm arkdaşlara teşekkürler.

Kendimi yeni boşanmış bir adam gibi huzurlu hissediyorum....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 84oguz84 -- 26 Ekim 2014; 8:16:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 84oguz84

Merhaba arkadaşlar yılardır bravamın sounlarına burada çözüm aradım bazılaına bıuldum bazıları ise yeni sahibine hediye gitti Yol tutuş performans konfor olarak evet bu fiyatlara alınabilecek gerçeken en iyi araba Ancak bu kadarla bitmiyor güzelikleri 2 yılda sağolsun sanayide tanımadık fiatçı usta bırakmadı artık ne zman gitsem çay ieçbileceğim birçok ortam kazandırdı. arabayala ilgili oluşabilecek mekanik ve elektronik bir çok sorun hakkında fiyat ve fikir sahibi olmama neden oldu. Yeni araba alacak birçok arkdaş araba bakmaya beni yanında götürmek istiyor. Tecrübesine ve bilgisisne güvenilen bir insan oldum . Saatlerce dost sohbetlerinde konuşabileceğim onca yolda bırakma ve arıza anısı bıraktı. Ne zman benim arabanın muhabbeti açılsa ortamda herkesin yüzü gülüyor. Vurdurarak çalıştırma boğaz kelebeği şase çekme beyin ve elektronik donanım hararet müşürü benzin pombpası marş dinamasu v b birçok unsur ne demk bu arabada öğrendim. Çevremde güvenebileceğim arkdaşları tanımama yardımcı oldu Yolda kaldığımda kimlerin iyi gün dostu olduğunu gösterdi bana.

o modelde dier modellerin formlarina gir bakayim adamlar nelerle bogusuyor eski arabanin cilveleri seninde sansi yokmus birazda ben 3 senedir kullaniyorum 160 binde aldim Allah a sukur hic yolda kalmadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yuksek km li her aracta olur sorunlar japon araclar daha iyidir sorunsuzlukta..

• quote:

Orijinalden alıntı: 84oguz84

Merhaba arkadaşlar yılardır bravamın sounlarına burada çözüm aradım bazılaına bıuldum bazıları ise yeni sahibine hediye gitti Yol tutuş performans konfor olarak evet bu fiyatlara alınabilecek gerçeken en iyi araba Ancak bu kadarla bitmiyor güzelikleri 2 yılda sağolsun sanayide tanımadık fiatçı usta bırakmadı artık ne zman gitsem çay ieçbileceğim birçok ortam kazandırdı. arabayala ilgili oluşabilecek mekanik ve elektronik bir çok sorun hakkında fiyat ve fikir sahibi olmama neden oldu. Yeni araba alacak birçok arkdaş araba bakmaya beni yanında götürmek istiyor. Tecrübesine ve bilgisisne güvenilen bir insan oldum . Saatlerce dost sohbetlerinde konuşabileceğim onca yolda bırakma ve arıza anısı bıraktı. Ne zman benim arabanın muhabbeti açılsa ortamda herkesin yüzü gülüyor. Vurdurarak çalıştırma boğaz kelebeği şase çekme beyin ve elektronik donanım hararet müşürü benzin pombpası marş dinamasu v b birçok unsur ne demk bu arabada öğrendim. Çevremde güvenebileceğim arkdaşları tanımama yardımcı oldu Yolda kaldığımda kimlerin iyi gün dostu olduğunu gösterdi bana.

Mesajim bulunsun hocam benimde maream var ve aracin sikintilarida var

• Belki benim şanssızlığımdı bu durum ama bu arabalr böyle Benden size bi tavsiye adam edemiyorsan uğraşma inatlaşma asla arabayla Yaptığım masraflara yanıyorum şimdi
  • her aracın kronik problemleri var
  • kronik problem çözülebildiği sürece sorun yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bravamı dün sattım aracımı tüm kronik sorunlarından arındırılmış bir şekilde içim rahat verdim araç 3 sene beni yolda brakmadı bu forumdaki arkadaşlar sayesinde birazda kendi mantığımla hiç gereksiz masraf yapmadım. Şimdi alfa 156 bakıyorum sorunlu denilen arabalara karşı ilgim var galiba yada6italyanların ruhu beni çekiyor tasarımları çok güzel

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.