Şimdi Ara

Bravia kalkiyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gecen gun TepeHome a gittim. Uzun zamandir Philips 42PF9831D mi Sony Bravia 46X2000 mi diye kafa patlatirken belki orda kiyaslayabilirim diye kalktim gittim magzaya. TV bolumundeki gorevlilerden biri Sony BraviaEX i yerden yere vurdu, Sony BRAVIA yi tamamen kaldiriyormus, ekran da sorunlar oluyormus v.s.

Yaklasik 10.000 YTL degerindeki bu iki TV arasinda secim yaparken insan kolay kolay karar veremiyor. Tepehome daki bu arkadasin dedikleri gercekten dogru mu? Philips gercekten cok hos ama bu aciklamalar sonrasinda 42" philips yerine hemen hemen ayni fiyata 46" X2000 Bravia almayi dusunurken, Bravia dan tekrar tamamen vazgectim.

• Sony sana dava açmasın dikkatli ol
  • quote:

Orijinalden alıntı: chakra

Sony sana dava açmasın dikkatli ol
    valla,
    plasma uretiminden cekildiler,
    lcd uretiminide, tasima su ile degirmen misali yapiyorlar.
    bravia'dan da cekilirler mi bilemem?
    kala kala playstation 3 kaldi ellerinde.
    vah sony vah...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sulokal

valla,
    plasma uretiminden cekildiler,
    lcd uretiminide, tasima su ile degirmen misali yapiyorlar.
    bravia'dan da cekilirler mi bilemem?
    kala kala playstation 3 kaldi ellerinde.
    vah sony vah...

Alıntıları Göster
    Yaklaşık 1.5-2 yılldır LCD pazarını araştırıyorum.Öğrendiğim tek şey "Kesinlikle satıcılara güvenmeyin,onları dinlemeyin" . Çünkü gerçekten bizden fazla birşey kesinlikle bilmiyorlar. Dedikodularla iş yapılmaz.Yok Sony çekilecekmiş,yok Philips'in paneli kötüdür gibi.
    Şirketler üretim planlarını değiştirebilir.Bu da normaldir. Kesin olan tek şey dvd'inizi yanınıza alın.Digitürk veya kablo baglatın .İzleyin.Beğenirseniz alın. Bunu dışında oluşabilecek her türlü problem bütün firmaların başına gelebilir.
    Örnek: Piyasanın en iyi yazılım Pixel Plus olarak kabul edilmektedir. Fakat , yurt dışında bir sürü reset problemi olmasından dolayı yeni release'leri çıktı.Türkiye'de hiç bir satıcının bundan haberi bile yok. Çünkü hiç bir şey takip etmiyorlar.
    Bu nedenle onlara güvenmeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: mturgut

Yaklaşık 1.5-2 yılldır LCD pazarını araştırıyorum.Öğrendiğim tek şey "Kesinlikle satıcılara güvenmeyin,onları dinlemeyin" . Çünkü gerçekten bizden fazla birşey kesinlikle bilmiyorlar. Dedikodularla iş yapılmaz.Yok Sony çekilecekmiş,yok Philips'in paneli kötüdür gibi.
    Şirketler üretim planlarını değiştirebilir.Bu da normaldir. Kesin olan tek şey dvd'inizi yanınıza alın.Digitürk veya kablo baglatın .İzleyin.Beğenirseniz alın. Bunu dışında oluşabilecek her türlü problem bütün firmaların başına gelebilir.
    Örnek: Piyasanın en iyi yazılım Pixel Plus olarak kabul edilmektedir. Fakat , yurt dışında bir sürü reset problemi olmasından dolayı yeni release'leri çıktı.Türkiye'de hiç bir satıcının bundan haberi bile yok. Çünkü hiç bir şey takip etmiyorlar.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: mturgut

Katılıyorum:Bu forum daha cok bilgi kapsıyor.Hemde teorik ve pratik.Satıcıların da takip etmesi gerekir bence

• quote:

Orijinalden alıntı: kazar

quote:

Orjinalden alıntı: mturgut

Katılıyorum:Bu forum daha cok bilgi kapsıyor.Hemde teorik ve pratik.Satıcıların da takip etmesi gerekir bence

Alıntıları Göster
    mturgut arkadaşım çok doğru söylüyor.evet sana katılıyorum çünkü
    söylenen herşey başkasından duyma ve eklemelerden ibaret.Hiç alakası yok sony şöle samsung böyle
    vs.Araştırmadan konuşuyorlar.lcd ve palzma üretimi ile ilgili videolar var izleyin.
    samsung ve sony nin ortak açacağı bir fabrika var biliyormusunuz?hemde lcd.türkiyenin nerdeyse dış borcunu karşılıcak kadar
    parayla açılıacak.bu iki firma güçsüz olsa bunu denerlermi adamlar salak değillerya.bakın belçikaya gittim finlandiyaya
    gittim.orda bile bu iki marka başı çekiyor.herkes memnun neden türkiyede insanlar herşeyi bukdar yeriyor anlamıyorum.
    bütün lcdlerin görüntüsü kim nederse desin birbirine çok yakın.fark nerde biliyormusunuz kullanılan malzemede.kiminde
    çok ii bir maddeden üretilmiş cipler kullanılırken kimindede geri dönüşümden gelen maddeler kullanılmakta.işlev aynı ama kullnım süresi
    az.kimi daha şaşalı bir fiziksel görüntü sunarken kimi daha basit kullanıp daha ucuza mal edip satıyor.yoksa 5-6 marka aynı çözünürlük aynı kontrast aynı büyüklük yan yana koyun çok fark yok.kimi diyor gölgelenme oluyor.kimi diyor hızlı cisimler takılıyor.işte hepsi kullanılan malzemeden kaynaklanıyor.kısacası bilgisayarlardaki işlemciler gibi.kimi basit malzemeli işemcili kimi iyi malz.işlemcili.o yüzden kaliteden ödün vermeden
    lcd alın.hem dışı hem içi iyi olsun.
    kısacası kim nederse desin siz gidin en çok hoşunuza hangisi gidiyorsa onu alın.ve ne maksatla kullanacaksanız ona göre alın.bu önemli bir anektod tur.
    dünya devi olan bu firmaları karalamak bizim haddimize düşmez.braviz kalkacak olsa yeni X serilerinde olmazdı.ama belli olmaz daha iyi bir teknoloji ile gelebilir sony karşımıza....

• quote:

Orijinalden alıntı: amele

söylenen herşey başkasından duyma ve eklemelerden ibaret.Hiç alakası yok sony şöle samsung böyle
    vs.Araştırmadan konuşuyorlar.lcd ve palzma üretimi ile ilgili videolar var izleyin.
    samsung ve sony nin ortak açacağı bir fabrika var biliyormusunuz?hemde lcd.türkiyenin nerdeyse dış borcunu karşılıcak kadar
    parayla açılıacak.bu iki firma güçsüz olsa bunu denerlermi adamlar salak değillerya.bakın belçikaya gittim finlandiyaya
    gittim.orda bile bu iki marka başı çekiyor.herkes memnun neden türkiyede insanlar herşeyi bukdar yeriyor anlamıyorum.
    bütün lcdlerin görüntüsü kim nederse desin birbirine çok yakın.fark nerde biliyormusunuz kullanılan malzemede.kiminde
    çok ii bir maddeden üretilmiş cipler kullanılırken kimindede geri dönüşümden gelen maddeler kullanılmakta.işlev aynı ama kullnım süresi
    az.kimi daha şaşalı bir fiziksel görüntü sunarken kimi daha basit kullanıp daha ucuza mal edip satıyor.yoksa 5-6 marka aynı çözünürlük aynı kontrast aynı büyüklük yan yana koyun çok fark yok.kimi diyor gölgelenme oluyor.kimi diyor hızlı cisimler takılıyor.işte hepsi kullanılan malzemeden kaynaklanıyor.kısacası bilgisayarlardaki işlemciler gibi.kimi basit malzemeli işemcili kimi iyi malz.işlemcili.o yüzden kaliteden ödün vermeden
    kısacası kim nederse desin siz gidin en çok hoşunuza hangisi gidiyorsa onu alın.ve ne maksatla kullanacaksanız ona göre alın.bu önemli bir anektod tur.
    dünya devi olan bu firmaları karalamak bizim haddimize düşmez.braviz kalkacak olsa yeni X serilerinde olmazdı.ama belli olmaz daha iyi bir teknoloji ile gelebilir sony karşımıza....

Alıntıları Göster
    Geçenlerde TV'de Sony'nin CEO'su konusuyordu.LCD pazarına geç girdiklerini ve bu konuda ileriyi göremediklerinden hatalı olduklarını söylüyordu.İlginç bir sey daha söyledi.2 yıl içinde özellikle Türkiye'de çok farklı ürünlerle LCD pazarında olacaklarını ve bu konuda büyük yatırımları olacağını belirtti.
    Bu bize verilmiş gaz da olabilir , gercek planları da . Onu bilemeyiz.
    Bu arada, büyük bir teknoloji satış yerinde iki satıcının kendi arasındaki konuşmasını kulaklarımla duydum.
    Biri ,digerine aynen sunları soyledi: "adam X marka'yı almaya gelmisti ama Y markayı almaya ikna ettim.
    Nasıl kandırdım ama.Y firmasında primi de koydum cebe" .
    Maalesef durumumuz bu. Sadece teknoloji de yok bu durum ama gene de insan üzülüyor.
    Belki de problem bizde. 30-40 milyar verip araba alıyoruz sonra 2-3 senede bir degistiriyoruz.Bu sorun olmuyorda ,3-4 milyar verip alacagımız bir TV'yi en az 10 yıl kullanabilelim diye araştırıp duruyoruz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arcelik mi Samsung mu ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: amele77
    ...dünya devi olan bu firmaları karalamak bizim haddimize düşmez.braviz kalkacak olsa yeni X serilerinde olmazdı.ama belli olmaz daha iyi bir teknoloji ile gelebilir sony karşımıza....

niye karalamak olarak dusunuyorsunuz ki,
    elestirmekte mi suç?
    anlamadim ne demek istediginizi???

herhalde bundan 2-3 sene once de,
    sony, elini plasma'dan cekecek denseydi,
    kimse inanmazdı.
    bunlar karalama degil ki..

halkimizda sony olsun da, çamurdan olsun diye bir genel yargi var.
    benim demek istedigimde, "o eskidendi"
    cunku onlar panel konusunda yanlis teknolojilere yatirim yaparken,
    digerleri armut toplamadi.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: amele77
    ...dünya devi olan bu firmaları karalamak bizim haddimize düşmez.braviz kalkacak olsa yeni X serilerinde olmazdı.ama belli olmaz daha iyi bir teknoloji ile gelebilir sony karşımıza....

niye karalamak olarak dusunuyorsunuz ki,
    elestirmekte mi suç?
    anlamadim ne demek istediginizi???

herhalde bundan 2-3 sene once de,
    sony, elini plasma'dan cekecek denseydi,
    kimse inanmazdı.
    bunlar karalama degil ki..

halkimizda sony olsun da, çamurdan olsun diye bir genel yargi var.
    benim demek istedigimde, "o eskidendi"
    cunku onlar panel konusunda yanlis teknolojilere yatirim yaparken,
    digerleri armut toplamadi.

Alıntıları Göster
    Hangi firma plazmadan vazgeçmiyorki artık plazma tarihe karışıyor.Devir
    lcd * dlp *crt tv lere kaymaya başladı belkide bilmediğimiz
    yeni teknolojilere.bilmek lazım ki Sony herzaman iyi işler çıkarmış bir marka.
    O yüzden yorum yaparken bence dikkat edilmeli.hemen bitirmemek lazım firmayı.
    Sony nin Samsung ile yeni Lcd lere imza atacağını unutmayalım arkadaşlar.İddaa ediyorum hem fiziksel
    hem görüntü hem malzeme bakımından sony ve samsung başı çekiyor.Daha iyisi varmı diyeceksiniz var.LOWE.
    bU konuda uzman tek isim.onada her baba yiğidin harcı yetmea.orta sınıfta sony samsung philips.inceleyin
    çok zor değil.plazma artık eski teknoloji.niye sony bunu üretsinki zaten.tebiki bırakacak.Ayrıca sony nin dışındada
    mükemmel teknolojisi olan samsung danda söz ettim.kimse bişe demedi samsung ile ilgili.o yüzden bana ön yargı varmış gibi geldi.
    Dünyaya birçok teknolojiyi unutmayalımki sony getirdi.
    Bir örnek vereyim:bulunduğum şehirde bir insanın iki bayiliği var.birisi sony biri samsung.sony bayisindeki çalışan
    adama sordum sizin hem sony hem samsung bayiniz var .siz olsanız hangisini alırsınız?adam bana sony dedi.öve öve bitiremedi.
    diğer markayı ise yerlere vurdu.diğerbayisindeki adama aynı soruyu sordum oda bu sefer samsung u el üstünde tuttu diğerini yerlere vurdu.varın kararı siz verin....

• quote:

Hangi firma plazmadan vazgeçmiyorki artık plazma tarihe karışıyor.Devir
    lcd * dlp *crt tv lere kaymaya başladı belkide bilmediğimiz
    yeni teknolojilere.bilmek lazım ki Sony herzaman iyi işler çıkarmış bir marka.
    O yüzden yorum yaparken bence dikkat edilmeli.hemen bitirmemek lazım firmayı.
    Sony nin Samsung ile yeni Lcd lere imza atacağını unutmayalım arkadaşlar.İddaa ediyorum hem fiziksel
    hem görüntü hem malzeme bakımından sony ve samsung başı çekiyor.Daha iyisi varmı diyeceksiniz var.LOWE.
    bU konuda uzman tek isim.onada her baba yiğidin harcı yetmea.orta sınıfta sony samsung philips.inceleyin
    çok zor değil.plazma artık eski teknoloji.niye sony bunu üretsinki zaten.tebiki bırakacak.Ayrıca sony nin dışındada
    mükemmel teknolojisi olan samsung danda söz ettim.kimse bişe demedi samsung ile ilgili.o yüzden bana ön yargı varmış gibi geldi.
    Dünyaya birçok teknolojiyi unutmayalımki sony getirdi.
    Bir örnek vereyim:bulunduğum şehirde bir insanın iki bayiliği var.birisi sony biri samsung.sony bayisindeki çalışan
    adama sordum sizin hem sony hem samsung bayiniz var .siz olsanız hangisini alırsınız?adam bana sony dedi.öve öve bitiremedi.
    diğer markayı ise yerlere vurdu.diğerbayisindeki adama aynı soruyu sordum oda bu sefer samsung u el üstünde tuttu diğerini yerlere vurdu.varın kararı siz verin....

Alıntıları Göster
    vay be dostum,
    uretimlerini plasmadan yana kullanacagini aciklayan,
    panasonic ve pioneer'e yazik ettin.

sony'yi ne amacla bitirmeye calisacaz ki, bunu biz soylemiyoruz,
    genel müdürleri soyluyor.istersen digital home dergisinin,
    subat-mart-nisan sayilarindan birindeydi, bakabilirsin.

plasma yada lcd teknolojisi yerine, farkli bir panel uzernde calistiklarini,
    cok ciddi yatirim yapip, bir turlu realize edemediklerini, bunun sonucunda,
    lcd ve plasma sektorunde geri kaldiklarini soyledi.

bunlari ben demiyorum,
    birinci agızdan soyleniyor.

hem sony, samsung'la sadece uretime ortak.
    yani panel fabrikalari samsung'a ait.
    samsung icin bi sey dememize gerek yok, en buyuk panel ureticilerinden.
    niye samsung'a bi sey soyleyelim ki?
    durduk yerde camur mu atiyoruz ki?
    sony hakkinda okudugumuzu soyluyoruz.
    sony'yi dibe batirip, baska markalari da ovmuyoruz.
    kendi gnl md.leri diyor, playstation olmasaydi, durumumuz zordu diye.

neyse, bir zamanlarin efsane sony'sinin herzaman fanatikleri olacaktir.
    bende acikcasi sony'yi eski gucunde gormek isterim.
    her zaman citayi yukselten bir firma idi.

• quote:

vay be dostum,
    uretimlerini plasmadan yana kullanacagini aciklayan,
    panasonic ve pioneer'e yazik ettin.

sony'yi ne amacla bitirmeye calisacaz ki, bunu biz soylemiyoruz,
    genel müdürleri soyluyor.istersen digital home dergisinin,
    subat-mart-nisan sayilarindan birindeydi, bakabilirsin.

plasma yada lcd teknolojisi yerine, farkli bir panel uzernde calistiklarini,
    cok ciddi yatirim yapip, bir turlu realize edemediklerini, bunun sonucunda,
    lcd ve plasma sektorunde geri kaldiklarini soyledi.

bunlari ben demiyorum,
    birinci agızdan soyleniyor.

hem sony, samsung'la sadece uretime ortak.
    yani panel fabrikalari samsung'a ait.
    samsung icin bi sey dememize gerek yok, en buyuk panel ureticilerinden.
    niye samsung'a bi sey soyleyelim ki?
    durduk yerde camur mu atiyoruz ki?
    sony hakkinda okudugumuzu soyluyoruz.
    sony'yi dibe batirip, baska markalari da ovmuyoruz.
    kendi gnl md.leri diyor, playstation olmasaydi, durumumuz zordu diye.

neyse, bir zamanlarin efsane sony'sinin herzaman fanatikleri olacaktir.
    bende acikcasi sony'yi eski gucunde gormek isterim.
    her zaman citayi yukselten bir firma idi.

Alıntıları Göster
    bnde bir sitede okumuştum yanlış hatırlamıyorsam hurriyet.com.tr olması lzm.sony nin 2008 sonunda lcd piyasasından çekileceği nedenin ise dünyada lcd satış sıralamasında 10.sırada olduğu,kendi üretemediği için bu işte çok byk kar göremediği belirtilmişti.ne kadar doğrudur bilmiyorum ama yazanlar bunlardı.hatta hurriyet'in başka bir haberinde de sony nin son 3 senedir byk zarar ettiği ülkesindeki restoranlar zinciri,güzellik merkezlerini kapattığı ve tam olarak hatırlıyamasamda 3 yada 4 fabrikasını birden kapattığı yazıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chef1119 -- 10 Kasım 2006; 14:08:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: chef1119

bnde bir sitede okumuştum yanlış hatırlamıyorsam hurriyet.com.tr olması lzm.sony nin 2008 sonunda lcd piyasasından çekileceği nedenin ise dünyada lcd satış sıralamasında 10.sırada olduğu,kendi üretemediği için bu işte çok byk kar göremediği belirtilmişti.ne kadar doğrudur bilmiyorum ama yazanlar bunlardı.hatta hurriyet'in başka bir haberinde de sony nin son 3 senedir byk zarar ettiği ülkesindeki restoranlar zinciri,güzellik merkezlerini kapattığı ve tam olarak hatırlıyamasamda 3 yada 4 fabrikasını birden kapattığı yazıyordu.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: chef1119

budur...
    bende bunlari soyluyorum zaten,

amele77;
    birilerine "karalama yapmayin" derken
    daha dikkatli olursun umarim...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: chef1119

budur...
    bende bunlari soyluyorum zaten,

amele77;
    birilerine "karalama yapmayin" derken
    daha dikkatli olursun umarim...

Alıntıları Göster
    SONY teknolojide dünya devidir ve her zaman lokomotif olmuştur.ancak son zamanlarda lcd,plazma teknolojisinde geride kaldığı açıkça görülmektedir.işin tuhaf tarafı pioneer,philips,lg,samsung gibi firmalardaki gelişme nedense sony nin hiç mi hiç umrunda değil.
    bunun sebebi firmanın kendisine ve kendine inanan tüketicilere aşırı güvenmesi midir bilinmez.ancak açık olan birşey var ki; dünya devi bir firma kendine yakışan bir rekabetin içinde mutlaka olmalıdır.
    quote:

sony nin 2008 sonunda lcd piyasasından çekileceği

bu pes etmek mi demek?eğer bu doğruysa Sony e hiç yakışmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: ChordSolo

SONY teknolojide dünya devidir ve her zaman lokomotif olmuştur.ancak son zamanlarda lcd,plazma teknolojisinde geride kaldığı açıkça görülmektedir.işin tuhaf tarafı pioneer,philips,lg,samsung gibi firmalardaki gelişme nedense sony nin hiç mi hiç umrunda değil.
    bunun sebebi firmanın kendisine ve kendine inanan tüketicilere aşırı güvenmesi midir bilinmez.ancak açık olan birşey var ki; dünya devi bir firma kendine yakışan bir rekabetin içinde mutlaka olmalıdır.
    quote:

sony nin 2008 sonunda lcd piyasasından çekileceği

bu pes etmek mi demek?eğer bu doğruysa Sony e hiç yakışmaz

Alıntıları Göster
    Bu durumlarda reklamında önemi çok büyük, bana görede sony bi çok ürünlerini ön plana çıkaracağına seyirci kalıyor, diğer markalarda daha baskın davranıyor.
    sony güvenirliliğini kaybettirmedi ama bazı ürünlerinde hatırlanma oranını düşürdü.

• quote:

Orijinalden alıntı: didamangisa

Bu durumlarda reklamında önemi çok büyük, bana görede sony bi çok ürünlerini ön plana çıkaracağına seyirci kalıyor, diğer markalarda daha baskın davranıyor.
    sony güvenirliliğini kaybettirmedi ama bazı ürünlerinde hatırlanma oranını düşürdü.

Alıntıları Göster
    Sony lcd piyasasından sadece Monitörde çekildi .Japonya ve amerikada artık satılmayacak avrupaya ise yıl sonuna kadar ürün gönderilecekmiş. Bi yanlış anlama olmasın

• quote:

Orijinalden alıntı: Boldpilot84

Sony lcd piyasasından sadece Monitörde çekildi .Japonya ve amerikada artık satılmayacak avrupaya ise yıl sonuna kadar ürün gönderilecekmiş. Bi yanlış anlama olmasın

Alıntıları Göster
    Plazma'dan çekilme sadece Sony'ye mahsus değil. Ayrıca Sony-Samsung işbirliği, ve ileriye dönük AR-GE çalışmalarına ayırdığı devasa bütçeler Sony'nin LCD'den elini eteğini çekeceği anlamına mı gelmekte? TepeHome'daki arkadaş ayıp etmiş, bakın ben de daha bugün yeni bir Bravia aldım (32V2000). Çok araştırdım ve emin olduğum bir husus var: bu forumda yer alan arkadaşlar gerçekten bahse konu mağazaların satıcı'larından ÇOK daha fazla şey biliyor ve birbirleriyle paylaşıyorlar. Amaç da zaten izlenim/tecrübeleri maddi menfaat olmadan paylaşmak olunca çok daha objektif verilere ulaşılabiliyor. Araştırdım, beğendim ve karar verdim. Bilinçli tüketici olup, her şeyi araştırmak bence salt satıcıların bilgilendirmelerini kıstas olmaktan daha mantıklı olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ascentarium

Plazma'dan çekilme sadece Sony'ye mahsus değil. Ayrıca Sony-Samsung işbirliği, ve ileriye dönük AR-GE çalışmalarına ayırdığı devasa bütçeler Sony'nin LCD'den elini eteğini çekeceği anlamına mı gelmekte? TepeHome'daki arkadaş ayıp etmiş, bakın ben de daha bugün yeni bir Bravia aldım (32V2000). Çok araştırdım ve emin olduğum bir husus var: bu forumda yer alan arkadaşlar gerçekten bahse konu mağazaların satıcı'larından ÇOK daha fazla şey biliyor ve birbirleriyle paylaşıyorlar. Amaç da zaten izlenim/tecrübeleri maddi menfaat olmadan paylaşmak olunca çok daha objektif verilere ulaşılabiliyor. Araştırdım, beğendim ve karar verdim. Bilinçli tüketici olup, her şeyi araştırmak bence salt satıcıların bilgilendirmelerini kıstas olmaktan daha mantıklı olacaktır.

Alıntıları Göster
    tamamen aynı fikirdeyim.Bu forumdan coksey ogrendim.Kendi tecrubelerimi de yazarak faydalı olmaya calısıyorum.Forumdaki herkese cok tesekkürler.Bilgi paylasılırsa değer kazanır.

• quote:

Orijinalden alıntı: kazar

tamamen aynı fikirdeyim.Bu forumdan coksey ogrendim.Kendi tecrubelerimi de yazarak faydalı olmaya calısıyorum.Forumdaki herkese cok tesekkürler.Bilgi paylasılırsa değer kazanır.

Alıntıları Göster
    Ascentarium,32V2000 hakkında izlenimlerin nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mturgut

Ascentarium,32V2000 hakkında izlenimlerin nedir?

Alıntıları Göster
    arkadaşlar size şunu yazabilirim.Lcd camı üreten dünyada 5 firma vardır.
    Tüm firmalar bu lcd camını satın alarak çerçevesini değiştirip piyasaya çıkartıyorlar.
    İşlem bukadar basit.
    Sadece şunu iyi bilirim.KEndi ekranını üreten ve satan en kaliteli ürün.Pionner kalite ortada sony falan değpil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceyzep

arkadaşlar size şunu yazabilirim.Lcd camı üreten dünyada 5 firma vardır.
    Tüm firmalar bu lcd camını satın alarak çerçevesini değiştirip piyasaya çıkartıyorlar.
    İşlem bukadar basit.
    Sadece şunu iyi bilirim.KEndi ekranını üreten ve satan en kaliteli ürün.Pionner kalite ortada sony falan değpil.

Alıntıları Göster
    amerika nın en çok satan lcd si sony bravia lar...hiçbirşey bilmiyorsan bile google ye gir sony bravia xbr review yaz puanları gör

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.