Şimdi Ara

Bravo 1998 Klima Açınca Hararet Yapıyor Acil Yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Bravo 1998 Klima Açınca Hararet Yapıyor Acil Yardım!

Arkadaşlar bir konu hakkında bilgi istiyorum. 98 Bravo 1.6 sx otomatik vites arabam var. Arabada şöyle bir sorun var ve hiç bir usta çözemedi. Arabada klimayı açınca hararet en üst seviyeye geliyor ve araba istop ediyor. Ancak radyatörde bulunan fan çalışıyor. Ancak hararet hiç bir şekilde düşmüyor. Klimayı kapatınca hiç bir sorun yok otomatik olarak düşüyor. Bununla alakalı olarak bir usta radyatör fanının bu araça ait olmadığı yani orjinal olmadığını söyledi ve büyük ihtimalle bundan kaynaklı olduğunu söyledi. Ancak klima kapalıyken aracı zorluyorum 4-5 devirde kullanıyorum hararet yükseliyor ancak bir süre sonra tekrar düşüyor. Sizce sorun fanla alakalı olabilir mi? Benim mantığıma göre sanki aracı zorladığımda da hararet yükselmeli. Klima kapalı olduğunda hiç bir sorun yok istediğim kadar motoru zorlıyım hararet bir noktaya kadar kadar yükseliyor sonra yavaş yavaş düşüyor. Klima açtığımda rolantide olsa bile yavaş yavaş hararet yükseliyor ve hiç bir şekilde düşmüyor. Yolda giderkende klima açıkken hararet yükseliyor ve düşmüyor. Konu hakkıdan bilgisi olan varsa lütfen bilgi versin. Teşekkürler. Birde resimde görünen kırmızı ile çizilmiş sol taraftaki bölüm benim arabamdan mevcut değil. Bununla alakalı bu parçayı nerden bulabilirim bilgisi olan varmı? Teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yLgn -- 25 Haziran 2013; 1:04:17 >

• kesin olan bir sey var; klima acildiginda SuPompasi motor icindeki suyu devir daim etmiyo!

bu konuda odaklanmasi gerekir ustanin. kayis hatasi? yeni kayis denedinmi? gergi rulmani hatasi?

o bölgede dikkatlice incelemek lazim
  • İstanbul'da bu konuda bilgili olan bir usta var mı bildiğiniz? Aynı ustaya gitmekten sıkıldım. Araçta değiştirmedikleri hiç bir şey kalmadı. Termostat, Klima Rolesi, Radyatör Boruları, Müşürler bir sürü şey. Dediğim gibi sadece fan ile alakalı sorun olabilir dediler bende sinirlendim ve değiştirtmedim. Şuan araçın üzerinde Doğan SLX fanı olduğunu öğrendim. Tavsiye edeceğiniz bir usta varsa oraya gitmeyi tercih ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yLgn

İstanbul'da bu konuda bilgili olan bir usta var mı bildiğiniz? Aynı ustaya gitmekten sıkıldım. Araçta değiştirmedikleri hiç bir şey kalmadı. Termostat, Klima Rolesi, Radyatör Boruları, Müşürler bir sürü şey. Dediğim gibi sadece fan ile alakalı sorun olabilir dediler bende sinirlendim ve değiştirtmedim. Şuan araçın üzerinde Doğan SLX fanı olduğunu öğrendim. Tavsiye edeceğiniz bir usta varsa oraya gitmeyi tercih ederim.

sorunun fanla alakasi yok
  • O kırmızı ile çizdiğin parça hava filtresine giden borular. Resimdeki araç senin değil anladığım kadarıyla ama radyatör su deposu bizim araçların hangi serisinde hemen ön tarafta???
  • Yeni açılan konularda biri senin gibi aynı sorunu dile getirmiş ve sonunda radyatorun tıkanık olduğu anlaşılmış bilginize.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.