Şimdi Ara

bravo hgt hakkında nerden ve nasıl bilgi edine bilirim? mümkünse internetten olsun...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
2
Favori
3.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • karar vermesi biraz zor oldu ama 106gitden vazgeçip bravo hgt almaya karar verdim ama nekadar benzin yer bu araba?servisi üçretleri nasıl?performasıı (zaten iide)?fren sistemi? vs.vs. en kısa yoldan nerden bilgi alabilirim? yardımcı olursanız sevinirim...

• benzini su gibi içer, ama içtiği benzinin hakkını tam veremeyen bir araba. gücü yere çok verimli aktaramıyor, bu yüzden de aslında çok daha fazlasını yapabilecekken daha azla yetinmek zorunda kalıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: prodrive

benzini su gibi içer, ama içtiği benzinin hakkını tam veremeyen bir araba. gücü yere çok verimli aktaramıyor, bu yüzden de aslında çok daha fazlasını yapabilecekken daha azla yetinmek zorunda kalıyorsun.
    eyw hocam saolasın... peki ben bilgi nerden ve nasıl edinicem bu arabayla iligili?
  • quote:

Orijinalden alıntı: öztürk39

eyw hocam saolasın... peki ben bilgi nerden ve nasıl edinicem bu arabayla iligili?

Alıntıları Göster
    en iyi bilgiyi bu araca sahip olan biri verir. ben yazdıklarımı bi arkadaşın aracını hem kendim kullandığımda farkettim, hem de kendisi de aynı yorumu yapıodu araba hakkında,zaten fazla binmedi sattı
  • quote:

en iyi bilgiyi bu araca sahip olan biri verir. ben yazdıklarımı bi arkadaşın aracını hem kendim kullandığımda farkettim, hem de kendisi de aynı yorumu yapıodu araba hakkında,zaten fazla binmedi sattı

Alıntıları Göster
    ama çok met ediolar aracı yaa? internette bir iki sitede okudum kullananlar filan bayaa ii filan diolar? yaa hocam aslında benim niyetim 106gti veya saxo vts almatı ama vazgeçtim bir iki tane pert 106gti resmi gördükten sonra vazgeçtim... bir iki kişi tavsiye etti HGTyi zaten bi arada düşünüodum ama ozaman kısmet olmadı ama şimdi alıcam nasipse ama sağlam bilgi toplamak istiorum ondan... bu aralar araştırıorum hep şubat ortasına doğruda paramı toparlayıp alıcam bakalım yinede kısmet dielim geçen seferde çok heveslendik sağlık problemleri yüzünden alamadık...

hocam arkadaşın kaça sattı arabasını?

• quote:

ama çok met ediolar aracı yaa? internette bir iki sitede okudum kullananlar filan bayaa ii filan diolar? yaa hocam aslında benim niyetim 106gti veya saxo vts almatı ama vazgeçtim bir iki tane pert 106gti resmi gördükten sonra vazgeçtim... bir iki kişi tavsiye etti HGTyi zaten bi arada düşünüodum ama ozaman kısmet olmadı ama şimdi alıcam nasipse ama sağlam bilgi toplamak istiorum ondan... bu aralar araştırıorum hep şubat ortasına doğruda paramı toparlayıp alıcam bakalım yinede kısmet dielim geçen seferde çok heveslendik sağlık problemleri yüzünden alamadık...

hocam arkadaşın kaça sattı arabasını?

Alıntıları Göster
    geçen sene satmıştı, yanlış olmasın ama 16.5 yada 17 gibi bi rakama, tam hatırlamıorum şimdi

• quote:

geçen sene satmıştı, yanlış olmasın ama 16.5 yada 17 gibi bi rakama, tam hatırlamıorum şimdi

Alıntıları Göster
    eyvallah saolasın...
    bende 13-13,5 var bakalım bir iki ilan buldum ama olmadı 1,6sx modeline bakıcam...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

eyvallah saolasın...
    bende 13-13,5 var bakalım bir iki ilan buldum ama olmadı 1,6sx modeline bakıcam...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: öztürk39

eyvallah saolasın...

hgt iyidir de gerek yok çok yakar bakımı da zor.

sana en güzeli 1.6 bravo

buna bir bak:

http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=1934541

• quote:

Orijinalden alıntı: Sephiroth

quote:

Orjinalden alıntı: öztürk39

eyvallah saolasın...

hgt iyidir de gerek yok çok yakar bakımı da zor.

sana en güzeli 1.6 bravo

buna bir bak:

http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=1934541

Alıntıları Göster
    Diğer bilgilere arama motorlarından ulaşabilirsin.Fazla yüksek performans istemiyosan bencede 1.6 al derim.Onunda gidişi fena değil..Ayrıca hgt gibi olmasada tatlı bir egsoz ve filtre sesi elde edebiliyosun ve bunu düzgün bi şekilde uygularsan güç artışı kendini hissettiriyor.Ama yok performans istiyorum dersen tam arabası

• quote:

Orijinalden alıntı: Fiatci

Diğer bilgilere arama motorlarından ulaşabilirsin.Fazla yüksek performans istemiyosan bencede 1.6 al derim.Onunda gidişi fena değil..Ayrıca hgt gibi olmasada tatlı bir egsoz ve filtre sesi elde edebiliyosun ve bunu düzgün bi şekilde uygularsan güç artışı kendini hissettiriyor.Ama yok performans istiyorum dersen tam arabası

Alıntıları Göster
    106 Gti'den daha iyi bir araçdır Fiat Bravo HGT

• quote:

Orijinalden alıntı: MaviBodrum

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: MaviBodrum

kesinlikle ayrıca 106 gtı dan çok fazla yakacağını sanmıyorum belki biraz daha fazla yakabilir ama kesinlikle aradaki farka deyer diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Platinium

quote:

Orjinalden alıntı: MaviBodrum

kesinlikle ayrıca 106 gtı dan çok fazla yakacağını sanmıyorum belki biraz daha fazla yakabilir ama kesinlikle aradaki farka deyer diye düşünüyorum

Alıntıları Göster
    kesinlikle çok özel bir sesi olan ve keyifli bir araç...13bin ytl civarı alınabiliecek en keyifli araba..!! 155hp V5

• quote:

Orijinalden alıntı: infinite

kesinlikle çok özel bir sesi olan ve keyifli bir araç...13bin ytl civarı alınabiliecek en keyifli araba..!! 155hp V5

Alıntıları Göster
    inşallah bulurum hocam... acaip niyetine girdiim şöle içime sinen bi bravo hgt bulursam alıcam nasipse...

quote:

Orjinalden alıntı: infinite

• quote:

inşallah bulurum hocam... acaip niyetine girdiim şöle içime sinen bi bravo hgt bulursam alıcam nasipse...

quote:

Orjinalden alıntı: infinite

Alıntıları Göster
    inşallah diyelim hayırlısı

• quote:

Orijinalden alıntı: infinite

inşallah diyelim hayırlısı

Alıntıları Göster
    saolasınn :)
  • quote:

benzini su gibi içer, ama içtiği benzinin hakkını tam veremeyen bir araba. gücü yere çok verimli aktaramıyor, bu yüzden de aslında çok daha fazlasını yapabilecekken daha azla yetinmek zorunda kalıyorsun.
    quote:

Orjinalden alıntı: prodrive

Topici hortlattım ama bu yazıya kayıtsız kalamazdım. Kardeşim bu fiyata bu özelliklerde başka araba bulursan söyle onu alalım atıp tutmak kolay tabi kaç kere gazladın hgt le 140 la makasa girip çıktınmı .

• quote:

Orijinalden alıntı: gprs78

quote:

Orjinalden alıntı: prodrive

Topici hortlattım ama bu yazıya kayıtsız kalamazdım. Kardeşim bu fiyata bu özelliklerde başka araba bulursan söyle onu alalım atıp tutmak kolay tabi kaç kere gazladın hgt le 140 la makasa girip çıktınmı .

Alıntıları Göster
    performans aracı alıcaksan 1.6 motorlu alma ben anladım alfa 1.6 yı alınca performans 2000cc den baslıyor alırsın bi pejo gti otobanda gelir 2000cc lik laguna tepeler gecer seni onun icin fiat hgt performansa uygun bence

• quote:

Orijinalden alıntı: cemy32tr

performans aracı alıcaksan 1.6 motorlu alma ben anladım alfa 1.6 yı alınca performans 2000cc den baslıyor alırsın bi pejo gti otobanda gelir 2000cc lik laguna tepeler gecer seni onun icin fiat hgt performansa uygun bence

Alıntıları Göster
    bravo süper araba . eski arabamdı. çok özlüyorum :(((( 1.6 sı bile süper gidiyordu. aaaah aaaaaaaaaaaaah!!!!!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: donniedarko

bravo süper araba . eski arabamdı. çok özlüyorum :(((( 1.6 sı bile süper gidiyordu. aaaah aaaaaaaaaaaaah!!!!!!!!

Alıntıları Göster
    selam dostlar fiat 2.0 hgt var ve motor yatak sardı motor arıyorum veya benim motoru yapacak iyi bir usta arıyorum kimse anlamıyor bu motordan ankarada bu arabanın motorundan anlayan bi usta varsa yardımcı olsun lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: donniedarko

Alıntıları Göster
    hort
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.