Son 3 yılı faturalı olmak üzere 12 yıllık turkcell abonesiydim.Gülben ergenli alo paket reklamları beni çıldırttı.Neymiş alo paketler heryöne olmuş.180 dakika 29 tl.Bu nasıl matematik . Bunun reklamını yapıyor hiç çekinmeden.Diğer operatörler heryöne 1000 dakikayı aynı fiyata pazarlarken. Cuma günü vodafona başvurdum Denilecektirki 6 ay sonra fiyat yükseliyor.Sırtımda yumurta küfesi yok tekrar hat değiştiririm.Bravo turkcell 12 yıllık abonenide kaybettin....
turkcell bu kafayla giderse daha çok abone kaybeder
iyi etmişsiniz.geç bile kalmışsınız..
Cayma bedelli bittiğinde bende ayrılacağım eğer 2.defa katılımama izin vermezlerse.Şimdiden kara kara düşünüyorum ne yapsam diye Son 5 ay Turkcellde
yaklaşık 10 senelik turkcell abonesiyim telefonla tanıştığımdan beri başka operatör kullanmadım son 2 senedirde kamuluydum geçen haftaya kadar...!
vodofon heryone 250 dakka 20 tl olan paketine geçtim kardeşimide geçirttim haftayada turkcell kamu lu olan eşimide vodofonlu yapacağım
bu arada 444 lü bir numarayı basına alan kodu koyarak aradığımda alan kodu koymadan arayın mesajı gelince son derece iyi bir kara verdiğimi düşünmeye başladım bugün itibari ile hattım vodofone darısı diğer soyulanların başına :)
quote:
Orijinalden alıntı: serdar1457
yaklaşık 10 senelik turkcell abonesiyim telefonla tanıştığımdan beri başka operatör kullanmadım son 2 senedirde kamuluydum geçen haftaya kadar...!
vodofon heryone 250 dakka 20 tl olan paketine geçtim kardeşimide geçirttim haftayada turkcell kamu lu olan eşimide vodofonlu yapacağım
bu arada 444 lü bir numarayı basına alan kodu koyarak aradığımda alan kodu koymadan arayın mesajı gelince son derece iyi bir kara verdiğimi düşünmeye başladım bugün itibari ile hattım vodofone darısı diğer soyulanların başına :)
Ne diyeceğimiz bilemiyorum. İnsallah şoka girmezsiniz..
2 hattımdan 1'ini Vodafone'a geçirdim.
Mobil İmza olmasa, diğerinide geçirirdim çoktan...
Öyle demeyin arkadaşlar ünlülerde turkcelle konuşuyor. Turkcellin fiyatı niye pahalı? çünkü kalitesi var reklamlarında ünlüler oynuyor güzel müzikler ve sloganlar koyuyolar reklamlarına hemde göz korkutuyorlar ya çekmezse telefonunuz bak adam kalpten gider diye. Yani anlıyacağınız elde sadece kuru bir marka imajı ve sloganlardan başka bir şeyi yok turkcelin
Takım tutar gibi hat kullananlar sağolsun saati 50 TL size az bile
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme