Bildirim
BRC SEQ-32 2015 SUBARU 115 HP ARAÇ MONTAJI
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Regülatör radyatör hizasında veya altında olur tezinin tam tersini yapmışsınız sanki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: beyzade0606
Regülatör radyatör hizasında veya altında olur tezinin tam tersini yapmışsınız sanki
regulatör su girişleri kalorifer hortumlarından alındıgı için seviye yükselmiyor,onun için problem yok selamlar -
Subaru' nun montaj resimlerinde plastik kelepçe kullandığınızı gördüm. Yanlış gördüysem kusura bakmayın ancak gördüğüm doğruysa durum vahim. Plastik kelepçe ile sabitlenen lpg ekipmanları bence muayeneden geçmemeli. O kelepçenin amacı kablo sabitlemektir. -
quote:
Orijinalden alıntı: KoUg
Subaru' nun montaj resimlerinde plastik kelepçe kullandığınızı gördüm. Yanlış gördüysem kusura bakmayın ancak gördüğüm doğruysa durum vahim. Plastik kelepçe ile sabitlenen lpg ekipmanları bence muayeneden geçmemeli. O kelepçenin amacı kablo sabitlemektir.
enjektör reilialtında eski gaz valfi baglantı ayagı var gözükmüyor,siz dogru söylüyorsunuz zaten mmo sabit olmayan enjekrör reiline sızdırmazlık raporu vermez,titreşimden etkilemesin diye plastik kelepçe ile desteklenmiş -
quote:
Orijinalden alıntı: 2A MAVİDENİZLER
quote:
Subaru' nun montaj resimlerinde plastik kelepçe kullandığınızı gördüm. Yanlış gördüysem kusura bakmayın ancak gördüğüm doğruysa durum vahim. Plastik kelepçe ile sabitlenen lpg ekipmanları bence muayeneden geçmemeli. O kelepçenin amacı kablo sabitlemektir.
enjektör reilialtında eski gaz valfi baglantı ayagı var gözükmüyor,siz dogru söylüyorsunuz zaten mmo sabit olmayan enjekrör reiline sızdırmazlık raporu vermez,titreşimden etkilemesin diye plastik kelepçe ile desteklenmiş
Cevap için teşekkürler.. Elinize sağlık
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: 2A MAVİDENİZLER
quote:
enjektör reilialtında eski gaz valfi baglantı ayagı var gözükmüyor,siz dogru söylüyorsunuz zaten mmo sabit olmayan enjekrör reiline sızdırmazlık raporu vermez,titreşimden etkilemesin diye plastik kelepçe ile desteklenmiş
Cevap için teşekkürler.. Elinize sağlık
-
Bu araç sahibi montajdan memnunmu? Verim alabildiniz mi bu araca kit montajından. uyumlu değil diye okuyorum sürekli ve sırf bu yüzden bu aracı listeden çıkarmıştım. -
quote:
Orijinalden alıntı: hakeerus
Bu araç sahibi montajdan memnunmu? Verim alabildiniz mi bu araca kit montajından. uyumlu değil diye okuyorum sürekli ve sırf bu yüzden bu aracı listeden çıkarmıştım.
merhaba @hakeerus,
araç sahibi müşterimizin onayını alarak referans için numarasını verebilirim -
kabul ederse telini vermeniz çok makbule geçer. -
quote:
Orijinalden alıntı: hakeerus
kabul ederse telini vermeniz çok makbule geçer.
sizde telefonunuzu özelden atarsanız gün içinde iletişim kurmanıza yardımcı olacagım iyi çalışmalar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X