Şimdi Ara

Breaking Bad - (2008–2013) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.983
Cevap
114
Favori
449.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: WHISPERZ-

elimde 2 sezonda var ama bir başlıyamadım 1aydir yatiyor öyle arkadaş başlasammı ?

İlk boş zamanında izlemeye başla derim ben.
  • bu son bölüm final mi olacak arkadaşlar yoksa 4. sezon çekilecek mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DARKRUSE

quote:

Orijinalden alıntı: WHISPERZ-

elimde 2 sezonda var ama bir başlıyamadım 1aydir yatiyor öyle arkadaş başlasammı ?

İlk boş zamanında izlemeye başla derim ben.

tamamdır en yakın zamanda başlıyorum
  • Altyazı çıktı.Sezon Finali mükemmel olacak
  • Mükemmel bir sezon finaliydi.

Herşey harika gelişti gerçekten buraya kadar çok iyi getirdiler ve bundan sonrası da mükemmel olacak. 4'ncü sezonu şimdiden iple çekmeye başladım diyebilirim. Walt'un böyle büyük kararlar vermesine artık alıştık. Ama ne yapacağını gerçekten kestiremiyor insan 1 dakika önce yalvarırken 1 dakika sonra kendinden o kadar emin bir şekilde tehdit etti ki Mike'ı hayran kalmamak mümkün değil. Jesse bence Gale'i öldürdü. Öldürmediğini düşünenlere katılmıyorum. Victor'da oraya doğru yola çıktı ama Jesse ordan gitmeden yetişemez umarım. Büyük merakla bekliyorum 4'ncü sezonu. Bu müthiş diziyi izlememizi sağlayan herkese de teşekkürlerimi sunuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARKRUSE -- 15 Haziran 2010; 1:07:47 >

• Süperdi.

Walter'ın telefon konuşmasında son cümleyi söylerkenki soğuk kanlılığı bile yeter. Çok zekice davrandı. O anda onu ölümden kurtaracak tek hareketi yaptı. Jesse'nin bunu yapmasını hiç beklemiyordum, burayı terket falan diyecek zannetmiştim ki kurşunu yerleştirdi. Dizinin 4.sezonu dün açıklanmış bu arada, zirve sezonu olabilir, Gus - Jesse- Walter arasındaki gerilim tavana vuracak.

Son bölümün önemi şuradan bile anlaşılabilir ; dizinin yaratıcısı Vince Gilligan pilot bölümden sonra ilk defa bir başka bölüm yönetmiş.

Bryan Cranston kafamı karıştırdı iyice, Hugh Laurie Emmy kazanır bu sene diye iç geçiriyordum ama bu adamın performansına hayran kalmamak mümkün değil.

• dehşet ötesiydi.. eşşekler gibi gerildim yeminle
  • Çok iyiydi sezon finali.Şimdi 4 üncü sezonu beklemek çok zor olacak.

Walter ın Son hamlesi çok zekiceydi kendisini kurtardı.Jesse ilk defa beni şaşırttı ve üzerine düşeni yaptı.Harika bölümdü.
  • Tam anlamı ile harika bir bölüm ve harika bir sezon finali izledik.

Bir güzel haber vereyim (Önceden verildi ise affola) :

The body that fell during Breaking Bad's tense Season 3 finale is still warm, but the series as a whole is far from dead. AMC has renewed the program for a fourth season, ensuring that Walter White's war with his boss is far from over. I think I speak for everyone when I say… "Heck yeah!" [Deadline Hollywood]

Kısaca : AMC'den 4 üncü sezon ile diziye devam haberi geldi

Walter o kadar zekice düşünüyor&hareket ediyorki hayran olmamak elde değil.(Evvelki sezondaki patlayıcılar aklıma ilk gelenlerden)Tüm klişeleri bildiğimizi zannetiğimiz anda bizi şaşırtmaktan yine geri kalmadı vallahi helal olsundan başka bir şey aklıma gelmiyor

Bu arada yavaş,yavaş 'patron' olucak potansiyelede ulaşmıyor değil hani Zeka,hamle becirisi,acıma duygusunun nerede ise tamamen geri planda kalması/umursanmaması,sabır,öngörü yeteneği vb.

Bir başka 'sürprizide' Avukat Better Call Saul konusunda yaşadım.Nasıl olduda Walterdan tarafa saf tutup hedefi şaşırttı bende şaşırdım (Karşısındakilerin kimler olduğunu sanırım Walterdan iyi biliyordur)

Diziyi fazla bölüm yapmadan (Dexter gibi) az ama öz&yüksek kalite standartlarında yapmalarına sevinirken bir anlamda da 'doyamadan sezon finaline' gelmenin üzüntüsünü de beraberin de yaşadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vipracing -- 15 Haziran 2010; 23:22:51 >

• uf abi ya şimdi geçen sene olduğu gibi yine 1 sene beklemesi koyacak
  • HEİSENBERG
  • Harika bir sezon finaliydi,oyunculuk senaryo herşey süper bu dizide,4.sezonu beklemek çok zor olacak.
  • bu diziyi önerirmisiniz arkadaslar, baslasam mi acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: eDDiè

bu diziyi önerirmisiniz arkadaslar, baslasam mi acaba

Pilot bölümü izle, beğenirsen devam et ki beğenmeyeceğini zannetmiyorum. En iyi bölümlerden biri pilot bölüm.

Stephen King dizi hakkında '' En iyi yazılmış TV şovu '' demiş. Bir tek bu referans bile yeter.
  • beyler para lazım, bizim kimya bilgimizde yok napcaz pis iş varmı kara iş
  • bu 3. sezon bölümlerinin sonları müthişti yahu
  • Müthişti..
    Ayrıca kim Jesse'nin yerinde olsa gider sıkardı..
  • Birinci sezonun ilk 5 bölümünü izledim ama daha tam tat alamadım. Sanki bir şeyler eksik gibi. Bişeyler olucak mı diye beklerken hep aynı monotonlukta geçti ilk 5 bölüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vinsanity703

Birinci sezonun ilk 5 bölümünü izledim ama daha tam tat alamadım. Sanki bir şeyler eksik gibi. Bişeyler olucak mı diye beklerken hep aynı monotonlukta geçti ilk 5 bölüm.

bu dizinin tarzı bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: vinsanity703

Birinci sezonun ilk 5 bölümünü izledim ama daha tam tat alamadım. Sanki bir şeyler eksik gibi. Bişeyler olucak mı diye beklerken hep aynı monotonlukta geçti ilk 5 bölüm.

Devat et ileride çok şey oluyor...
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.