Şimdi Ara

Breaking Bad - (2008–2013) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.983
Cevap
114
Favori
449.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen hafta işim vardı çevirmedim bayağ uzatmışlar, neyseki bu hafta çevirdim iyi seyirler.

s3 e12

divxplanet.com
    divxplanet.com - En iyi divxplanet bilgi ve alim kaynaklar.
    http://divxplanet.com/sub/s/168962/Breaking-Bad.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Werner Heisenberg -- 7 Haziran 2010; 17:35:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: PeterPetrelli

Geçen hafta işim vardı çevirmedim bayağ uzatmışlar, neyseki bu hafta çevirdim iyi seyirler.

s3 e12

divxplanet.com

teşekkürler,hemen izliyorum

• 3x12 son sahne beni yedi bitirdi o nasıl bir vuruştur öyle
  • quote:

Geçen hafta işim vardı çevirmedim bayağ uzatmışlar, neyseki bu hafta çevirdim iyi seyirler.

s3 e12

divxplanet.com

teşekkürler

• Evet çok beklenmedik bitti bende şaşırdım, umarım Jesse methi çektikten sonra uyuyakalmıştır ve bunların hepsi bir rüyadır.

Ama sezon finali bölümün adı "Full Measure" bakalım ne olacak, walt ne yapacak.
  • 3x12 ile ilgili

bölüm sonu gerçekten çok şaşırtıcıydı,Walterdan hiç beklenmedik bir hareketti,bundan sonra olacakları çok merak ediyorum.

• walt iyice yoldan çıktı
    tüm uyuşturucu dünyasını ele geçirir bu adam bu gidişle.ailecek hem de
  • Bu nasıl iş, o kadar çevirip altyazıyı koyayim, benden sonra çeviren "eşekherif" adlı kullanıcı kendi altyazılarını koyup benimkileri sildirtsin.

Ulan iyilik yapıp çok iyi kalitede altyazı çevirdim şu yapılana bak
  • quote:

Bu nasıl iş, o kadar çevirip altyazıyı koyayim, benden sonra çeviren "eşekherif" adlı kullanıcı kendi altyazılarını koyup benimkileri sildirtsin.

haklısın kardeş ayıp etmişler,altyazın gayet başarılıydı ben senin altyazınla izledim.
    ancak divxplanetin yerleşmiş uygulaması böyle sanırım,kendi çevirmenleri çevirince onların altyazısını koyuyorlar özelliklede populer dizi ve filmlerde.bir de sen çeviriyi tamamladığında eşekherifte yarılamıştı sanırım ondan böyle yaptılar belki hiç başlamamış olsaydı seninki kalırdı,neyse canın saolsun emeğin için teşekkürler.

• amanın walt ne yaptı loo adam son sahnede hitman kesildi ya
  • walt
    coştu
  • quote:

Bu nasıl iş, o kadar çevirip altyazıyı koyayim, benden sonra çeviren "eşekherif" adlı kullanıcı kendi altyazılarını koyup benimkileri sildirtsin.

Hocam senin çeviri ''Teknik yapı hataları, hafif imla hataları, çeviri vasat düzeyde, eksterm durum'' olarak değerlendirilmişti. Turuncu onay almıştı. Ama gene de turuncu onaylı altyazılara yeşil onay gelse bile turuncu kaldırılmıyordu. Altyazının kaldırılma nedeni artık dizinin düzenli bir çevirmen edinmiş olması olsa gerek.

Bölüm sonu fareye bir baktım ki sırılsıklam olmuş. Süper bölümdü. Ama daha 2x2'nin üzerine bölüm gelmedi Breaking Bad de.

• Be sezonun en güzel bölümlerinden birisiydi

Jesse ölmeyi bayılmak zannediyor herhalde kaç kere gitti geldi farkında değil durumun ciddiyetinin.Walt'ı ne hallere getirdi sinir olmamak mümkün değil
  • Yine boyut atladılar ya her sezon kendini aşıyo dizi
  • OHA dedim bölümün sonunda. Yuh ya harika bi bölümdü.
  • sonunda yetiştim 12. bölüme kadar,13ü beklemedeyim yeni bölümler hangi gün çıkıyor hiç bilgim yok ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkLuck.

sonunda yetiştim 12. bölüme kadar,13ü beklemedeyim yeni bölümler hangi gün çıkıyor hiç bilgim yok ?

Pazar gecesi, yani pazartesi sabahına linkler internette
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DarkLuck.

sonunda yetiştim 12. bölüme kadar,13ü beklemedeyim yeni bölümler hangi gün çıkıyor hiç bilgim yok ?

Pazar gecesi, yani pazartesi sabahına linkler internette

sağol hocam
  • elimde 2 sezonda var ama bir başlıyamadım 1aydir yatiyor öyle arkadaş başlasammı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WHISPERZ-

elimde 2 sezonda var ama bir başlıyamadım 1aydir yatiyor öyle arkadaş başlasammı ?

Aynen bende de öyle başlasam mı diye düşünüyorum ama the big bang theory 3.sezon var sırada
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.