Şimdi Ara

Breaking Bad - (2008–2013) (736. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.979
Cevap
116
Favori
447.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 734735736737738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Eğer aksilik olmazsa gece bitirirm artık tamamen.

Çok hızlı gittim 1-2 haftada tüm sezonu yemiş oluyorum.

Diziyi ve karakteri çok başka tahmin etmiştim aslında,Walter zamanla pisikopat çift kişilikli manyak bir adama dönüşecek falan sanıyordum çünkü dizi popüleritesi ortalıkta dolaşan şapkalı gözlüklü kel bir adam portresi.. Hatta izlerken 3 sahne sonra aha adam dönüşüm geçirecek dedim sonradan yine normalleşti.

Bakalım ne olacak ? Son zirveyi yaşadı artık Walter 10.bölüm ile.
  • 4*12 son sahnesi biraz saçma geldi ya neyse ..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ohh ohh kafayı yedik.

4 ile 5.sezonlar harika.bırakamıyorsun.6.bölüm bitti ve White efendi açgözlüsün çok..Sanırım o çöldeki mağara gibi yerde milletin yerde sürünmesinin nedenini buldum.

White sınırın öbür tarafında iş yapmaya başlacak planım var herkes kendi payını alacak derken dediği buydu.Öbür tarafta da kral olacak.Nasılsa aile falan kalmadı adamın.

• 4.sezon 2.bölümdeyim şu anda. Diziyi beğenerek izliyorum ve her gün 1 bölüm izleyerek devam ediyorum (Aynı anda 3 dizi izlememden ötürü).

Diziyle ilgili merak ettiğim şey, neden puanının 9+ olduğu ve birçok kişinin en iyileri listesinde olduğu.

Kişisel olarak ben yavaş akan, dram tarzı film/diziler favorim olmasına rağmen diziye 9 üstü puan vermiyorum şu an. İlk iki sezon 7-8 gibi, 3.sezon 8-8.5 olabilir.

Diğer sezonların daha iyi olacağını düşünüyorum ama genel olarak ülkedeki en azından benim çevremdeki insanların çoğu veya internetten tanıdığım kişiler hareketli aksiyonu bol dizileri seviyorlar.

Bu yüzden ağır bir dizinin yüksek puanlı olması ilgimi fazlasıyla çekti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andy Selva -- 17 Nisan 2018; 3:56:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11 bitti.

Yalnız dizide mantık hatası falan aramak saçma güç ,ama ben şu 2 olay şöyle olsa olmalıydı daha mantıklı olacaktı diyorum ;

*Narkotik neden hastane kayıtlarına bakmadı "daha önceden ,bombalama sonrasında " ?
    *Walter Gale öldükten sonra W.W anlamını açıklamak için ya da ileride oluşacak başka sorunlar için şöyle demesi daha mantıklı olmaz mıydı ; ben bu adamı tanıyorum.Kongre de falan tanıştık zart zurt muhabetim vardı , kitabı da bana ithaf etti falan filan diyemez miydi ?
  • arkadaşım bu ne hız yahu. rüyana girer sonra ki benim girdi. kendimi laboratuvarda buldum. yukarı çıkınca o yıkama makinesi altından geçebilecek miyim acaba çok az eğiliyordu altından sığır mıyım ki falan diye düşündüm (gerçekte iri biriyim ) ve etraf maske doluydu. resmen maskeden yürüyemiyordum. gerçek gibiydi :)

bu arada yaptıkları met'i araştırdım cidden zararlı bir şeymiş. mavi mavi duruyor şeker gibi ama insanların yüzlerini ağızlarını dişlerini berbat etmiş :(

4.sezon 9.bölüm sabah bitti. aksam servisinde 10. bölüm izleyeceğim. 5. sezon 16 bölümmüş hafta sonu bakmıştım. türkçe dublaj izledim telefonumun ekranı küçük ( iphone se ) altyazı okumak zor olur diye düşündüm. hafta sonu indiriyorum telefona, hafta içi izliyorum güzel gidiyordu yollar çabuk bitiyordu izlerken. bundan önce 4 ay gibi sürede "game of thrones" bitirdim. bu da bitmek üzere, peki ya bundan sonra ? tavsiyen var mı ? (pek dizi izleyen biri değildim, yol uzayınca başladım)

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu daha bir şey değil ki Lost 24 varken öğrenci zamanımda asıl rekorum benim.24 falan 5 sezonu da 1 haftada devirmiştim.Gece falan izliyorduk.

Şimdi bazı şeylerden kısarak izlemeye çalışıyorum ancak.Zaman yok artık bir de gece 12-1 oldun mu gözler kapanıyor dizi film izleyemiyoruz Sabahlayacak durumda olsam çoktan bitmişti geçen hafta bu dizi

Ben artık pek dizi seyretmiyorum doğrusu.Ama izlemek istediğim çok dizi var.Bak bu diziyi bile geç başladım.Millet bu diziyi izlerken ben Lost-24 de izliyordum aynı zamanda bunu da izleyebilirdim izlemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 17 Nisan 2018; 15:11:30 >

• ne diziydi be. yıllar oldu izleyeli. better call saulu da aylar önce bitirdim hep içimde bi özlem
  • Bitti..Valla ne diyeyim boş..

İlk 2-3 sezon değil ama 4 ve 5 genel olarak gerim gerim gerdi yani

Bir tek anlamadığım şu oldu ; Meksika civarlarında bir sürü insan neden sürüne sürüne mağaraya girdi ve o mağarada "yerde" bizim Heisenberg çizimi var ? Bu olay neydi ?

• Benim de bitti. 5. Sezon 5. Bölümden sonra mükemmeldi.

Genel anlamda heyecan verici sürükleyici güzel diziydi.

• Şöyle paylaşayım;

Bu dizi böylesi detaylarla efsane olmuştur zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ed Wood

Şöyle paylaşayım;

Bu dizi böylesi detaylarla efsane olmuştur zaten.
    Sağ taraf nedir. Ben anlamadım birşey. Efsane bir filme ait sanırım

• Pc.programcı kullanıcısına yanıt
    Pulp Fiction
  • Favori dizimdir cok ozledim be iki defa bitirdim tekrar izleyesim geldi ah ulan
  • Efsane dizi severek takip ediyorum. Bu ara yine özledim tekrar başlayabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolganaber

Bu nedir ya haykırdım

• ilk 2 sezonu geçen yıl izleyip ara vermiştim. Kalan 3 sezonu bu Haziran'da bitirdim.

Anlatılmaz izlenir.

• Dizi 10 yaşında

• 
Sayfa: önceki 734735736737738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.