Şimdi Ara

Breaking Bad - (2008–2013) (738. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.979
Cevap
116
Favori
447.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 736737738739740
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tolganaber

"Shit bucket" ile "you're goddamn right" tam olmamış. Birine "Lanet kova" diğerine de "seni lanet olası doğru bildin" demişsin.
    Doğrusu "bok kovası" ile "haklısın" ya da sadece "doğru bildin". Bir de birkaç yazım yanlışı yapmışsın. Birkaç de-da ayrı yazılmış, dimi vs gibi.
    Çeviri hatalarım yoktur demiyorum ama eminim türkçe imla hatalarım çok çok daha fazladır

bu arada sadece "doğru bildin" bana garip geldi. O yüzden öyle çevirdim.

Teşekkür ederim.
  • Diziyi az önce bitirdim, bir sürü detay var, sinematografisi çok iyi, izlediğim diziler içinde karakterleri en gerçekçi dizi buydu, Walter White kapıyı çalan adam benim tehlike benim diye artistlik yapıyordu bir sonraki bölümünde kapı çalınca altına edecekti

Tuco gibi psikopat Gus gibi sosoyaptların arasında Walter yapabileceğinin en iyisini yaptı, bu dizide yazık adam ailesi için neler yapıyor dediğimiz adama son 2 sezon sövüyoruz bu dizinin net başarısıdır, klasik diziler gibi adamı en tepeye koyabilirdi.

@Francis J. Underwood

Hank'in panik atağı var, o yüzden öyle oluyor, Walter olayını öğrendikten sonra eve giderken aynısı olmuştu.

Jesse neden ölsün? ergen keşten sadakat beklememek gerek ki çocuğu zehirlediğini öğrendikten sonra nefret etmeye başladı ve haklı, Walt gibi baştan kaybetmiş silik bir tipin çocuğa hükmetme duygusu yüzünden bağlanması normal tabi sonra iş daha duygusal bir hal alıyor, adam napsın manitayı kaptırmış, işi kaptırmış, karısı iplemiyor ve aldatıyor o da etrafındaki en düzgün karaktere değer veriyor.

gözünden kaçan detaylar varsa ekşi sözlükteki başlığa gir, şükela-tümü seç, daha önce dikkat etmediğin bir şeyler bulma olasılığın yüksek.

Better call Saul nasıl acaba bakmak lazım ama abd'den sıkıldım Peaky Blinders bitirir öyle izlerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C8C79990A -- 31 Temmuz 2018; 23:26:34 >

• Better Call Saul 4.sezon bu gece başlıyor. Breaking Bad'den daha iyi olacak gibi duruyor bu dizi inşallah bozulmaz. İlk bölümler sıkıcı ama sonradan çok güzel oluyor yeni başlayacaksanız sabredin.
  • BCS bırak breaking bad'den iyi olmayı aynı klasmanda bile değil. Teknik ayrıntılar, karakter derinliği, kurgu, senaryo, sürükleyicilik breaking bad de top seviyeye ulaşmıştı muhtemelen daha iyisi yapılamaz.

BCS bunlardan tekniği komple, diğerlerini de hatırı sayılır şekilde devam ettirerek spin off bir dizinin yapması gerekenleri layığıyla yapıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BCS ilk 3 sezon>BB ilk 3 sezon
  • 2. sezon 2.bölüm şahaneydi. şuan 5. bölümdeyim.

• 3. SEZON BİTTİ SON 2 BÖLÜMÜN DE SON SAHNELERİ MÜTHİŞTİ.

ULAN KEŞKE ZAMANINDA İZLESEYDİM

• Aklıma geldi yine bak.Böyle bir dizinin bir daha çekilebileceğine inanmıyorum.İnanılmaz bir drama,karakterler çok sağlam ve gerçekçi.Aaron Oaul un mükemmel ötesi oyunculuğu.Harika sinematografi teknikleri say say bitmez...

Şu sıralar dramada Peaky Blinders baya sağlam bence ama Breaking Bad benim için dramada bir genel olarak iki numarada dizi sıralamamda.Hala izlemeyen varsa kesinlikle izlesin.

• Ww ölmedi efsane devam edecek .

• Diziyi dün bitirdim gerçekten final her şeye değer inanılmaz bir final olmuş ve son olarak şunu demek isterim " Kendim için yaptım " aslında hepimiz Heısenberg gibi olmak istiyoruz ancak Walter White gibi ölüyoruz..

• İlk 3 sezon yavaştı. Son 2 sezon ise olaylar hızlandı. Ve güzel bir sezon ve finalle dizi bitti. Umarım ekrana tekrar gelipte prison break havası bir dizi çıkmaz

• Ozymandias

Eskil bir ülkeden bir yolcuya rastladım
    Dedi ki; koca bir anıtın iki ayağı duruyor
    Çölün tam ortasında,kumların tam üzerinde
    Yarı batmış,kaşları çatık yüzüyle bir baş
    Büzülmüş dudaklarıyla sanki sesleniyor
    Yontucunun nice tutkularını yakalayıp
    Şimdi bile yaşayan bu cansız şeylere aktardığı
    Elleriyle taklit ettiği ve kalbiyle beslediği
    Anıtın kaidesinde şunlar okunuyor:
    “Ben Krallar Kralı Ozmandias’ım.”
    Ey güçlü olan,şu yaptığım işlere bak ve titre””
    O tarihi anıtın, uçsuz bucaksız çevresinde
    Arasan sadece koca bir gövde ve kalıntılar
    Başkaca uzanıp giden yalnızlık ve kumlar.

• sonunda bitirebildim, güzel diziydi, kesinlikle izlenir, burdan sonra sıra bcs de
  • Özledik.

• Dünyanın en iyi dizisine ikinci kez başladım. Şöyle bir easter Eggs dikkatimi çekti. Tabi benim kendi fikrim daha önce görmedim. :)

2,18'de arkadaki posterin kimi gösterdiğine bakın. Ondan sonra 2.33'de posterin neyi gösterdiğine :)

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!DİKKAT AĞIR SPOİLER İÇERİR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

• OFF offf off gerçtekn müthiş bir dizi. kelimeler yetmez. gerçekten muazzam bir şey.
  • Türkiye'de de büyük hayran kitlesi bulunan Breaking Bad'in yaratıcısı Vince Gilligan, ünlü dizinin film olacağını ve çalışmaların başladığını açıkladı...

• Bende tekrar başladım, özlemişim Walter reisi 😀
    O kadar film, dizi seyrediyorum, bu dizi kadar iyisine daha rastlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhlis bey -- 15 Aralık 2018; 20:20:33 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • küçük beynime takılan bir nokta var

SPOİLER ALERT

Walter reisin Tuconun mekanına gidip bombalı meth () patlattığı bölümde eğer elindeki gerçekten meth olsaydı yani bomba olmasaydı ve tucodan pinkmanı dövdüğü için direkt para isteseydi tuco bunu döver miydi yoksa iş yapar mıydı sizce?
  • Ben 4. sezonu bitirdim fakat anlamadığım

adam bombayı koydu patladıktan sonra hastane kamera kayıtlarına yada ziyaretçi kayıtlarına bakarak bulamadılar mı walterı yada benim kaçırdığım bir yer mi var?
  • 
Sayfa: önceki 736737738739740
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.