Şimdi Ara

Breaking Bad - (2008–2013) (739. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.979
Cevap
116
Favori
447.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 737738739740741
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cevapsız kalan sorular, konu ölü. Buraya sormayın.

• [/o kadar övülüyor diye izledim tam bir balonmuş. ilk 4 sezonu at çöpe son sezon da işte eh meh. o heisenberg denen adam da acayip kıl irite bi tip. ölünce ailesine para bırakacakmıs da falan. havuzlu müstakil evde oturuyorsun sanırsın fakirlikten ağızları kokuyor. karısın bunu aldatıyor hiçbir şey olmamış gibi karıcım karıcım diye dolaşıyor hala peşinde. sara sara x2 hız da izledim o kadar bıkkınlık verdi artık. bu muymuş dedim. hank taa 5. sezon son 3-4 bölüm de mi ne anladı. bıkıyor insan.]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taııbuv -- 15 Nisan 2019; 13:18:35 >
  • Bu tarzı sevmiyorsanız zaten beğenmezsiniz. Biz sevenleri için bu dizi bir başyapıt. Better Call Saul dizisi için de aynısı geçerli. Harika bir atmosfer, buram buram kalite.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelmiş geçmiş en iyi dizi.

Oyunculuk, senaryo, sinematografi...

Her yönüyle muazzam bir yapım.
  • Bunca sene böyle bir mükemmel diziyi şimdiye kadar niye izlememişim, vallahi üzüldüm kendime.
    Şu an 3. Sezon 8. Bölümdeyim, dizi Harika gidiyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okullarda ders olarak okutulması gereken tarihin en iyi dizisi. Son sezonu yayınlanmak üzereyken başlamıştım, bitmesin diye 3. sezonda bırakıp son sezonu yayınlanınca tekrar 1'den itibaren izledim.
  • Yillar önce ilk 2 sezonu izleyip birakmistim. Netflixte gorunce tekrar izlemeye basladim. Amma ne diziymis be. Sonuna kadar gordugu ilgi alakayi hak eden bir dizi.

• Zamanında sezon 1'den itibaren güncel olarak izlemiştim güzel dizi, sonra ailemle beraber tekrar baştan izledim onlar da müptelası oldu bunların çektiği diziyse bizim ülkede çekilen sinema filmleri ne oluyor diye sordular
  • Zaten dizi izleyen biride degilimde bir deneyeyim dedim ama dayanamadım 2.sezon sonlarında bıraktım.Hicbir şey olduğu da yok zaten ama ilk 2 sezonda yavas ilerliyor.Belki ileride devam etmek isteyebilirim...

• got senaristlerinin batırmasıyla, goat unvanını koruyacak gibi duruyor...
  • Şimdiye kadar benim top listimde 1-GoT 2-BB idi.Şu an BB'ye 1 diyorum.GoT ağır çuvalladı bu sezon.

Breaking Bad ise hiçbir dizide göremediğimiz bir şekilde kalitesini korudu hatta arttırdı.Normalde diziler uzadıkça kalitesizleşir Bb gitgide güzelleşti.

Allah'ım o sinematografi tekniklerini hatırladıkça deliriyorum.MÜKEMMEL.Bu kadar iyi sinematografiyi en son ROMA filminde gördüm o da en iyi yönetmen oscarı aldı zaten.

Senaryo,kurgu,oyunculuklar muhteşem tek kelimeyle.Bu dizi gibisi bir daha gelmeyecek herhalde.

• 2. kez izlemeye başladım. İlkinde çok da beğenmemiştim. Dizi güzeldi ama yine de ovarrated diye düşünmüştüm. Hala da aynı fikirdeyim. Kurgusal açıkların bu kadar yoğun olduğu bir dizinin kurgusunun bu kadar beğeniliyor olmasını aklım hala daha almıyor.

1X4

Dizi ilk izleyişime göre daha çok zevk veriyor şuanda. Sırf canım bir insanın iyiden kötüye dönüşmesini, psikopatlaşmasını izlemek istedi diye tekrar başladım. Devam eder miyim bende emin değilim ama Battlestar Galactica ile beraber bir tekrar maratonu yapmak var aklımda şimdilik.

Ben psikopat bir kişiliğim. Yeni bir şey izlersem güzel olur mu bilmem ama izlediğim şeyin güzel olduğunu bildiğime göre gönül rahatlığı ile izleyebilirim gibi bir fikre sahibim; Allah akıl fikir versin.

Dexter’ın 3-5 sezonunu 3’er 4’er kez, Spartacus’un tamamını 5 kez izledim. Filmler konusunda ise daha da beter: Karayip Korsanları, LOTR ve The Godfather hayatımın en önemli 3 incisidir. Kaçar kere izlediğimi saymaya matematiğim yetmez. Ama lisedeyken eve her döndüğümde dvd’ye direk Karayip Korsanları’nı takardım. Her izleyişim de farklı bir 30 dakikasını izlerdim. O kadar ki bir süre sonra Will Smith’in zombi filminde olduğu gibi, diyalogları harfi harfine saniyesi saniyesine karakterler ile beraber söyleyebiliyordum. Her saniyesini ezbere biliyorum diyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QLBatiatus -- 3 Mayıs 2019; 18:50:10 >

• Geçen haftalarda başladım diziye.

5.sezon 4.bölümdeyim.

Skyler kezbanı beni diziden soğuttu ya
  • 1x5

Analar ...... gibi bir ...... daha doğurmamıştır, cümlesindeki ismi yazmaya gerek bile duymuyorum herkes kim olduğunu biliyor zaten.

1x6

Kurgusuna methiyeler düzülen dizinin tıkandığı noktada tıkanıklığı açan, o müthiş ve en sevdiğim bölüm olan CIVA BOMBASI bölümü. Işid militanları yasta. Adamlar kendilerinden şüphe duyuyorlar. Orayı burayı havaya uçurabilmek için tonla bomba yapıp bi tarafımızı yırtıyoruz ama elin Amerikalısı 2 gram cıvayla koca binayı havaya uçurdu; bu niye bizim aklımıza gelmedi yauuvvv, diye kara kara düşünüyor adamlar.

2x3

Dizi tarihindeki en mazlum karakterlerden biri Jesse’dir herhalde. İnsan acıyor adama. Ne çekti de neler çekmedi be adam?

2x4

Skyler diye yazılır . ... .. diye okunur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QLBatiatus -- 6 Mayıs 2019; 23:23:11 >

• Para bol olunca insan ne yapacağını bilmiyor.
    Şimdi 4x6 bölümdeyim, walter sıfır km dodge arabayı patlattı yahu..
    Birde bu walter’in karışı skyler, vallahi içim gidiyo hatuna kütür kütür erik gibi.. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: john mclane

Para bol olunca insan ne yapacağını bilmiyor.
    Şimdi 4x6 bölümdeyim, walter sıfır km dodge arabayı patlattı yahu..
    Birde bu walter’in karışı skyler, vallahi içim gidiyo hatuna kütür kütür erik gibi.. :)
    Hocam skyler a nasıl hallenebiliyorsunuz ya? Dizi tarihinin en irrite karakteridir

• Hocam karakter olarak değil, hatunun duruşu şekli endamı hoşuma gidiyo

• 2X12

Diziyi ilk seyredişimde, Walter'ın Jesse'yi tamamıyla kullandığını, hiç sevmediğini düşünmüştüm artık öyle düşünmüyorum. Jane'in ölmesine sebep oldu diye kızmıştım ama şimdi ''ne xoş etti'' dedim. Ayrıca Walter'ın adamlaşmasını izlemek de keyif veriyor. Neredeeen nereyeee? Şimdilerde Jesse'nin erkekliğine laf edecek seviyeye geldi adam.

Jesse ise dizi tarihinin en mal, en mazlum, en kullanılan karakteridir herhalde. Jane de kullanacaktı kendisini ki Walter Jane'i halletti. Mal yav...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QLBatiatus -- 9 Mayıs 2019; 18:34:4 >

• quote:

Orijinalden alıntı: john mclane

Hocam karakter olarak değil, hatunun duruşu şekli endamı hoşuma gidiyo
    Hoca nasıl bir yokluktasın sen yav?
  • john mclane kullanıcısına yanıt
    Hiç mi yüzüne bakmadın

• 
Sayfa: önceki 737738739740741
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.