Şimdi Ara

Breaking Bad - (2008–2013) (741. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.979
Cevap
116
Favori
447.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 739740741742743
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Six Feet Under, Oz örneği veriyorsun aksiyon dizisi izleyin siz aferin diye cevap geliyor. BB fanları kadar ne dediğini bilmeyen, cehaletini törpüleyip bir şeyler öğrenmektense papağan gibi senelerdir aynı şeyleri geveleyen bir kitle daha görmedim. Meth moruk yüzde doksan dokuz percent yeee nasıl da üç kişiyle gidip koca karteli zehirleyip ellerini kollarını sallayarak kaçtılar moruk give my money bitch give my fucking money i am the danger oo yeee.
  • Birader aşırı cahil, aksiyon hastası birisin. Git Arka Sokaklar falan izle, kendine gelirsin. Yazdıklarını okuyacak halim yok, başta yazdığın saçmalıklardan sonra. Değmez. Blokluyorum, vakit kaybedemem senin gibi boş beleş adamla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir tane daha cahil gelmiş. Bunların zekası BB’ye yetmediği için, pek sevmezler. Onları aşıyor. Bloklayın geçin. Hızlı ve öfkeli hayranı kitle daha çok bunlar.

Adam kuduruyor, nasıl anlamam bu diziyi diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-12E5A8814 -- 26 Mayıs 2019; 14:16:12 >
  • Beyler yeni dizi izlemeye başlamış 14 yaşındaki çocukları ciddiye alıp sinirlerinizi yıpratmayın boşverin BB en iyisi deyin geçin. Meth moruk yee.

Hey Allahım yaratıyorsun takipte kalsana.
  • Zebercet kullanıcısına yanıt
    Hayır işin kötüsü bahsedilen dizileri de aksiyon sanıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoJack Horseman

Hayır işin kötüsü bahsedilen dizileri de aksiyon sanıyor
    Hocam sıkıntı orada zaten. Bakın karşıt argüman olarak bilmem kaç tane dizi sayıldı, ancak adam bilmiyor ki bu dizileri. Yani o hayatında bir tek BB izlemiş, burada otuz küsur dizi izlemiş adamlara BB en iyisi diye inat ediyor, ki otuz küsur dizi izlemiş birisi asla çıkıp da kolay kolay en iyisi diye sidik yarıştırmaz zaten. Bilir ki daha iyi bir dizi olabilir, bir yerlerde izlenmeyi bekliyor olabilir. Mesela benim fikrimce Deadwood izlediğim en iyi dizidir. Ancak bu demek değildir ki ben bir platformda en iyisi budur, geri kalan çöptür, beğenmeyen cahildir maldır diye ahkam keseyim. Neymiş karakter gelişimi bilmiyormuşuz, yahu Tobias Beecher izlememiş adam karakter gelişiminden bahsediyor, sanırsın karakter gelişimi bir tek BB'de var. Ama adam ne yapıyor, izlediği tek diziyle, burada görüşlerine son derece değer verdiğim, izle dediği diziyi izleyip, izleme dediğim diziyi izlemeyeceğim adamlara, geliyor siz cahilsiniz diyor. Bu facebook instagram neslinin temel sorunu bu aslında. Önüne konulan popüler ürünü alıyor, bunu mutlak bir gerçekmiş, doğruymuş, kutsal metinmiş gibi belliyor, sonra da toynaklarıyla sağa sola sallıyor. Netflix çöpü dışında dizi izlememiş mesela adam, çıkıyor Dark en iyi dizi moruk diyor. Papel izledim hayatım değişti diyor. Bunun biraz daha mürekkep yalamışı da BB izledim evde meth yapıcam rengi de kırmızı olacak diyor. Diyor ki diyor yani cahil adamı susturamazsın.

• Benim yazdığım yazıyı okurken kaybedecek 30 saniyelik zamanı kayıp olarak ifade ettiğine göre Cern’de çalışıyor olmalısın. Söyle bakalım Nasa’nın yeni uzay aracını ne zaman fırlatacaksın?

• GOT'taki hayal kırıklığından sonra 5. sezonluk Breaking Bad izleme serüvenimi bugün bitirdim. Şu an izlediğim diziler arasında en iyisi diyebilirim. Şu zamana kadar izlemediğim için çok şey kaçırmışım. Böyle bir dizi yok, Yo!
  • 5 bölümlük ve her bölümü bir önceki bölümünden daha iyi bir mini dizi olan Chernobyl muhteşem bir yapım. Bir mini dizi olsa bile bunu sağlayan dizi sayısı bir elin parmaklarını geçmezken, Breaking Bad'in 62 bölüm boyunca bunu sürdürmesi, neden tarihin en iyisi olduğunun yanıtı.
  • O kadar çok ısrar etti ki arkadaşlar büyük bir beklenti ile izledim. Ama malesef öyle olmadı. Beklediğim gibi aksiyonlu sürükleyici bir dizi olmadı özellikle son sezonu zorla izledim. Malesef puanım 6.3/10

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu diziyi beğenmeyenler olaya çok yanlış açıdan bakıyor kartekter gelişimi,olaylar ve senaryonun ilerleyişi muazzam işlenmiş eğer GoT`da böyle devam edebilseydi bambaşka bir final izlerdik,bazı bölümlerde bende sıkılıp bırakmayı düşündüm ama iyi ki bırakmamışım izlemeyen çok şey kaybeder.Diziyi bugün bitirdim,isteyene gerçekten büyük dersler çıkarabilirmesi mümkün bir çok duygu ve düşünceyi hissetiyor ve adete yaşatıyor spoiler vermek istemiyorum belki izlemek isteyen arkadaşlar vardır diye ama sadece aksiyon heycan düşünmeyin ki o da var yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Santa Monica -- 4 Haziran 2019; 21:0:34 >
  • Bu dizi hakkaten sadece senaryo olarak değil çekim teknikleri olarak da baş yapıt. İzlemesi en keyifli dizi tartışmasız.
  • Breaking Bad izlediğim diziler arasında en iyi 5 dizi arasında, tabii herkesin bakış açısına saygım var. Puan vermem gerekirse 9.4/10 :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dizi az önce bitti. Gayet güzeldi içinde bir çok şey vardır. İlk başlar evet sarmayabllir fakat daha sonra inanılmaz sürükleyiciydi. Dizi bana göre 2.sezondan sonra sarıyor.

• Breaking Bad gelmiş geçmiş en iyi dizidir. Aksini iddia eden gitsin pembe dizi falan izlesin. Bu diziye çamur atanlarla arkadaşlığınız falanda kesin. Onlardan size hayır gelmez.

• geçen sene ayağımı kırmıştım evde oturduğum 2 ayda sıfırdan bitirdim. şimdi güzel bir anı olarak aklımdalar;

mükemmel bir dizi + pizza, hamburger, tavuk döner, cips... ve sınırsız kola dolu güzel günler.
  • Aksini iddia eden biri olarak pembe dizi izleyeceğim, önerin var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoJack Horseman -- 24 Haziran 2019; 18:31:22 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoJack Horseman

Aksini iddia eden biri olarak pembe dizi izleyeceğim, önerin var mı?
    Marimar izleyin.

• Bryan Cranston ve Aaron Paul, "pek yakında" diyerek aynı fotoğrafı paylaşmışlar.

• Bir şekilde Better Call Saul'a dahil olacaklarından korkuyorum. Gül gibi diziyi de boklayıp koyacaklar.
  • 
Sayfa: önceki 739740741742743
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.