Şimdi Ara

Breaking Bad - (2008–2013) (740. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14.979
Cevap
116
Favori
447.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 738739740741742
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yok yahu yokluk felan değil, herhalde yaşımızda artık 40’a doğru felan gittiğindenmidir yoksa ne bileyim, skyler bana daş gibi geliyo daş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • john mclane kullanıcısına yanıt
    Hocam Skyler tuvalatte ekmek yemiş, öyle taş olmuş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • john mclane kullanıcısına yanıt
    Cıcikleri ateş ediyor ona diyecek yok gerçi.

• Bi denk getirsem onu taşın suyunu çıkarırım yeminle

• nerdeyse tum dizilerin final sezonlari berbat oluyor Game of thrones bile... ama BREAKING BAD efsaneydi
  • daha iyisi gelmedi
  • şu diziye başlamak nasip olmadı. Bir ara 1. bölümü izleyeyim dedim bana hitap mı etmedi yoksa övdüğünüz kadar kaliteli değil mi ben mi anlamadım gitti?
  • muaz1984 kullanıcısına yanıt
    ilk bölümlerde sadece dizinin konusu anlatılıyor, giriş var yani. yavaş ilerlediği için eğer konu da ilginizi çekmediyse sarmamıştır. aksiyonlu kısımlar için biraz sabretmek gerek ama burada bahsettiğim aksiyon john wick tarzı değil tabii ki.

• walter bence jesse'yi ikinci oğlu yerine falan koydu. walter'ın karakter gelişimindeki tek zaafı jesse'yi sürekli korumaya çalışmaktan vazgeçememesi. sonuçta jesse'yi bir şekilde aradan kaldırsa veya başına gelen belalara engel olmayıp öldürülmesini izlese, kendi geleceği de daha parlak olabilirdi gibi geliyor bana hep.
  • dewe34 kullanıcısına yanıt
    Tudors, Rome, Spartacus, Westworld, Battlestar Galactica. Bunların hepsi BB’den daha iyi.

• -Spartacus, Tudors

+
    The Sopranos
    Boardwalk Empire
    Mad Men
    The Leftovers
    The Crown
    OZ
    Six Feet Under
  • Better Call Saul diyip bombayı bırakmak şart

• Bende neyi unuttum acaba diyordum. Sopranos ve Boardwalk’u iyi hatırlattın. Kesinlikle katılıyorum. SFU çok güzeldi ama bana hitap etmiyordu. İzlerken boğuluyormuş gibi hissediyordum 3x9’a kadar sabredebildim. Ama o kadar izlemişken bitirmeyi planlıyorum. OZ’da müthiş bir diziydi ama o da sfu gibi çok yavaş işleniyordu. Kalite olarak ve her yönden BB’den iyiydi ama şahsi olarak diziyi zoraki bitirdiğimi inkar etmem ayıp olur.

Diğerlerini izlemedim. Ancak Sherlock’un da daha iyi olduğunu söyleyebilirim.

• BoJack Horseman kullanıcısına yanıt
    abi nasıl unuttuk ya

the bomb has been planted

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolganaber -- 21 Mayıs 2019; 2:3:21 >
  • Diziyi yeni izliyorum 1 ay oldu başlayalı şuanda 5x12'ye geldim 5. sezon harika ilerliyor.

Daha önce 2014'te ilk sezonu izleyip bırakmıştım, hiç sarmamıştı beni, her yerde çok fazla övülmesi de biraz bana antipatik gelmişti ama bir şans daha verip sil baştan başladım. Bence ilk sezon çok keyifli, 2 ve 3 bir tık durgun ilerliyor 4 ve 5 bomba.

Gerçekten güzel dizi önyargıları kırıp izlemek lazım ama ben yine de en iyi dizi diyemem, benim için bir numara da Oz gelir. Yine de hiç bozmadan ilerlemesi takdire şayan.

Önümde 4 bölüm kaldı, bittikten sonra boşluğa düşeceğim kesin, önereceğiniz dizi var mı? The Wire'a başlamayı düşünüyorum o da çok övülüyor. Better Call Saul var bir de ama onun için biraz ara verip araya izlenmesi gereken baba dizileri sokayım diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodin -- 26 Mayıs 2019; 0:25:25 >
  • Rodin kullanıcısına yanıt
    İlk izlenildiğinde tat alınamayan dizilere biraz süre verip sonra geri döndüğünde baya etkilenilebiyor. Aynı duyguyu birkaç gün önce Person of Interest'te yaşadım, finali çok etkiledi. Şu sıralar da House of Cards'a geri döndüm.

Bu arada Better Call Saul da gayet baba bir dizi, forumda falan Breaking Bad'den iyi bulan epey kişi var, ben de dahil. Şunlara da göz atabilirsin.

The Leftovers
    The Americans
    Sons of Anarchy
    Person of Interest
    Westworld
    House of Cards
    Six Feet Under
    BoJack Horseman
    Sharp Objects
    Big Little Lies
    Fargo
    True Detective

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoJack Horseman -- 26 Mayıs 2019; 0:38:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoJack Horseman

İlk izlenildiğinde tat alınamayan dizilere biraz süre verip sonra geri döndüğünde baya etkilenilebiyor. Aynı duyguyu birkaç gün önce Person of Interest'te yaşadım, finali çok etkiledi. Şu sıralar da House of Cards'a geri döndüm.

Bu arada Better Call Saul da gayet baba bir dizi, forumda falan Breaking Bad'den iyi bulan epey kişi var, ben de dahil. Şunlara da göz atabilirsin.

The Leftovers
    The Americans
    Sons of Anarchy
    Person of Interest
    Westworld
    House of Cards
    Six Feet Under
    BoJack Horseman
    Sharp Objects
    Big Little Lies
    Fargo
    True Detective
    Eyvallah hocam attım listeye bunları, ilk True Detective'e başlıcam diğerlerinin sezon sayısı çok fazla çünkü. Westworld'ün de ilk sezonunu izlemiştim 2. sezon inik duruyor onuda aradan çıkartayım.

• Rodin kullanıcısına yanıt
    Sharp Objects ve Big Little Lies birer sezon hocam. BLL 2. sezon gelecek ama birkaç hafta içinde. True Detective zaten antoloji dizisi. Ondan bir sezon bir sezon izleyip bu ikisine de girişebilirsin arada.

• Şu BB’den daha iyi bu BB’den iyi diyen tipler full aksiyon meraklısı, karakter işleyişi, gerçekçilik gibi şeyler umrunda bile olmayan tipler. Bunlara hızlı ve öfkeli gibi filmler, dedikleri gibi diziler vereceksin işte. Onların tarzı bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-12E5A8814 -- 26 Mayıs 2019; 10:54:11 >
  • Al işte damladı bi adet cahil BB fanı yine... Göster bakalım nerede kötü dizi demişiz biz BB’ye? Ama sen hiç sanmıyorum ki cıva bombası gibi asitle adam eritme gibi saçmalıkları kurgu eksikliği/hatası olarak sunmuş olasın!

Yukarıdaki BB’den denen iyi dizi denilenlerin çoğu yavaş işleyişleri ile biliniyor. SFU OZ Boardwalk... Bunları izlemek her baba yiğidin harcı değil çünkü bu diziler bildiğin ilerlemiyor!

Spartacus yazmışım... Peki Spartacus aksiyon dizisi mi? Nah aksiyon dizisi! Yukarıda yazılanlar içinde benim izlemiş olduklarımın hiçbiri aksiyon dizisi değil. Olmayan entelektüelliğinle hiç utanıp sıkılmadan “ya ben süperkahraman filmi falan izleğemiyprumee sadece sanat dizılari izleyerume çok kuuuullluumm” yazıyorsun. Çünkü entelektüel görünmeye ihtiyaç duyan ama hiç de öyle olmayan cahilin tekisin..!

• 
Sayfa: önceki 738739740741742
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.