Şimdi Ara

Breaking Bad - (2008–2013) (743. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.979
Cevap
116
Favori
447.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 741742743744745
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aaron Paul, 40. yaş gününü kutluyor
  • Breaking Bad yaratıcısı Vince Gilligan, Walter White'ın öldüğünü doğruladı.

Yani filmde kesinlikle olmayacak :(

Anca bir daha bir ihtimal, küçük bir sahne de olsa better call saul'un ilerleyen sezonlarında görürüz :(

https://www.indiewire.com/2019/10/breaking-bad-vince-gilligan-walter-white-dead-1202179753/
  • filmi izledim ve begnmedm..sadece walter reisi özlemiştik iyi oldu arada gozukmesi ...izlemeyen çok şey kaybetmez..ha bu arada dün izledim bugun vefat etmiş robert fosters... rip robert..
  • Dizisi de filmi de bir başyapıt. Zaten dizi olarak tarihin en iyisi.

Filmi hakkında olumsuz yorum yapanlar, saçma sapan aksiyon hastaları-en sevdiği dizi aksiyon dizileri olan tipler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

Breaking Bad yaratıcısı Vince Gilligan, Walter White'ın öldüğünü doğruladı.

Yani filmde kesinlikle olmayacak :(

Anca bir daha bir ihtimal, küçük bir sahne de olsa better call saul'un ilerleyen sezonlarında görürüz :(

https://www.indiewire.com/2019/10/breaking-bad-vince-gilligan-walter-white-dead-1202179753/
    Filmde de bahsi geçti zaten, bi tuhaf hissettim

• Film çok tırt olmuş...
  • boş yorum olmuş. filmi beğenmemizin nedeni, kötü olması ya da aksiyon olmaması değil. dizisiyle aynı kalitede değil. yoksa, jesse 'yi kamera karşısında görmek bile yeterli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

boş yorum olmuş. filmi beğenmemizin nedeni, kötü olması ya da aksiyon olmaması değil. dizisiyle aynı kalitede değil. yoksa, jesse 'yi kamera karşısında görmek bile yeterli.
    Aynen öyle, fan yorumu olmuş bildiğin. Film sıradan bir breaking bad bölümü gibiydi. Öyle abartı bir olayı yok 7/10 benim puanım

• Dizi ile film aynı kalitede değil. Filmden daha iyisini beklerdim, kötü olmuş bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Efsaneyi bugün tekrar bitirdim insan cidden giden zamanın farkında değil üzülüyor...
  • Arkadaşlar bu diziye defalarca başlayıp yarıda bırakmıştım birçok kişi sabret pişman olmayacaksın demişti .Bu sefer inatla devam ettim .Dizi 4.sezondan itibaren başka bir kimliğe bürünüyor arka arkaya devam etmek istiyorsun şuan son 3 bölüm ve sonra efsaneye veda edicem.Dediğiniz kadar varmış bir efsaneyi daha bitirip unutulmazlar arasına aldığım için mutluyum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Resitales

Arkadaşlar bu diziye defalarca başlayıp yarıda bırakmıştım birçok kişi sabret pişman olmayacaksın demişti .Bu sefer inatla devam ettim .Dizi 4.sezondan itibaren başka bir kimliğe bürünüyor arka arkaya devam etmek istiyorsun şuan son 3 bölüm ve sonra efsaneye veda edicem.Dediğiniz kadar varmış bir efsaneyi daha bitirip unutulmazlar arasına aldığım için mutluyum.
    1 ve 2.sezonun çoğu bölümünde sıkıntıdan ölmüştüm. 3.sezonun ortalarından itibaren bitirmem 1 hafta falan sürmüştü

• Timeless CF T kullanıcısına yanıt
    Dizi tam yerinde bitti. Zaten son bölüme kadar sürekli hep izleyici sayısının artması zirvede tamamlamanın önemini gösteriyor (nasıl biterse öyle hatırlanacaktı). Adamın hayatının son 2 yılıydı konusu ve istenileni verdi. 10/10 bitiş.
  • Gustavo Fring unutulmayacaksın reis
  • Güzel diziydi. Ve Aaron Paul çok iyi bir oyuncu, Jesse Pinkman ise çok iyi bir karakterdi. Tabii ki Walter White karakteri çok çok iyiydi.

Zaman çabuk geçiyor.

• Diziyi bitirmiş olan arkadaşlara soruyorum. Beyler sonunda saul Goodman ' a ne oluyor ?

Better call saul izliyorum ilk bölümde bizim saul fast foodcuda çalışıyordu.
    Breaking badde yakalanıyor mu beş parasız mi kalıyor ?

Tekrar başlamaya üşendim.

En son 2013 Eylül ayında izleyip bitirmiştim.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Targaryen96 -- 28 Mart 2020; 0:34:43 >
  • İzlediğim en iyi dizi.
  • Bu dizinin Allah belasını versin nerden çizledim bende çıtayı okadar çok yükselttiki hiç bir diziden tat alamıyorum hepsi boş beleş geliyor..

• 
Sayfa: önceki 741742743744745
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.