Şimdi Ara

Breaking Bad - (2008–2013) (744. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.979
Cevap
116
Favori
447.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 742743744745746
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vay be ne diziydi bee. Ne dramdı öyle. Özellikle son 2 sezon çok etkiledi beni.
    Bunca zamandır izlemeyerek hata etmişim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu dizi biteli 7 yıl mı olmuş.. vay be, zaman gerçekten tarifsiz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Zamanında sıkı takip ediyordum. Final de spoiler yediğim için hala son bölümü izlemedim.
  • Bana göre kesinlikle gelmiş geçmiş en iyi dizi. Bitireli 4-5 yıl oldu arada onlarca dizi izledim. Hiç birisi Breaking Bad tadı vermedi. Rakibi GOT olabilirdi GOT ta finalde batırınca bir dizinin bütünlüğünün ne kadar önemli olduğunu gördük.

En kısa zamanda Netflixte 4K izlemeye başlayacağım. Özledim Walter reis
  • 8 yıldır listemdeydi ama final sezonuna dair iki büyük spoiler yediğim için yıllardır izlemedim. Hazır evdeyim aradan çıksın diyerek Netflix'de başladım ve az önce bitirdim. Final sezonunda bozmayan nadir kült dizilerdendi. Bu yüzden efsane oldu bence. Dizide oyuncular genel olarak iyi oynadılar. Favori karakterim Walt oldu. Pinkman'i de tam tersi hiç sevmedim. Son olarak ilginç bir detay bırakayım. Dizideki Bogdan karakterinin kimyada doktorası var ve Walt'ın bir zaman çalıştığı laboratuvarda çalışıyor.
    www.anl.gov
    Marius Stan | Argonne National Laboratory
    https://www.anl.gov/profile/marius-stan

Bu da koleksiyona eklenmiş oldu. 9/10.

• 2.SEZON 8.BÖLÜM , ama hala o yok artık yada efsane bir heyecan olmadı. Baş karakter Walt a ayrı bir gıcığım . İzlemeye devam etmeli miyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: crux07

Diziyi bitirmiş olan arkadaşlara soruyorum. Beyler sonunda saul Goodman ' a ne oluyor ?

Better call saul izliyorum ilk bölümde bizim saul fast foodcuda çalışıyordu.
    Breaking badde yakalanıyor mu beş parasız mi kalıyor ?

Tekrar başlamaya üşendim.

En son 2013 Eylül ayında izleyip bitirmiştim.
    better call saul, breaking bad'den öncesini konu alıyor..
  • 3. Sezon 5. Bölümdeyim, kapattım, netfilix de gezerken şu filmi tekrar izliyim dedim, karşıma reyiz çıktı 😄

• Harika bir dizi neredeyse kusursuz.Ozellikle gustava karakterini canlandıran oyuncunun role uyumu mükemmeldi.

• Yeniden başladım o kadar özledim ki. Better call saul 5.sezon birlikte bitince boşluğa düştüm. Hiç bir dizi sarmıyor. Bende tekrar Breaking Bad izlemeye başladım. O sıkıldığım ilk sezon meğer ne kadar güzelmiş soluksuz, izledim :) Gerçekten efsane dizi.

• Dünyanın abartısız en iyi dizidir kendisi.

Sırf bu diziye saygımdan birazda yerini tutmayacağından better caul soul’u 1 bölüm bile izlemedim.

• Carbon Dioxide kullanıcısına yanıt
    Yanılıyorsun. Better Call Saul fazlasıyla karşılıyor. Breaking Bad isteğini.

• quote:

Orijinalden alıntı: Carbon Dioxide

Dünyanın abartısız en iyi dizidir kendisi.

Sırf bu diziye saygımdan birazda yerini tutmayacağından better caul soul’u 1 bölüm bile izlemedim.
    BCS içinde birkaç karakter var ki sırf onlar için bile izlenir. Çok sağlam kurgulanmış bir dizi aynı BB gibi. Aynı kalite devam ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa_(87)

Yanılıyorsun. Better Call Saul fazlasıyla karşılıyor. Breaking Bad isteğini.
    Hocam zevk meselesi bu bence. Ben senin düşündüğünün aksini düşünüyorum, keşke bcs bb spin off olmasaymış bb hatırına zorlanarak isledim hatta bazı bölümlerde keşke bitsede gitsek dediğimde oldu. Bsc avukat dizisi. 5. Sezonu bugün bitirdim ama devam edemicem galiba son sezona çünkü ben bb izlerken sıkıldığımı hiç hatırlamıyorum. Yinede görüşlerinize zevklerinize saygım var.

• BB evet çok kaliteli bir dizi fakat bazı arkadaşların dünyanın en iyi dizisi demesi biraz abartılı olmuş. Ben de tamamen zevk meselesi olduğunu düşünüyorum. Kalite olarak ilk beşe girebilir belki ama akıcılık konusunda birinci adayım değil şahsen.

• Introdaki tınıları, o yeşil ekranı unutup diziye girmesi unutulmaz bende. Hank'in tuvaletten çıkışını bir yıl bekledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trumpeter

BB evet çok kaliteli bir dizi fakat bazı arkadaşların dünyanın en iyi dizisi demesi biraz abartılı olmuş. Ben de tamamen zevk meselesi olduğunu düşünüyorum. Kalite olarak ilk beşe girebilir belki ama akıcılık konusunda birinci adayım değil şahsen.
    1.lik adayınız ne hocam la casa de papel , prison break ve lost türevleri mi (gerçi bunlara hakaret oldu la casa de papel le bir tutmak)
  • yusei kullanıcısına yanıt
    Evet, BB bana göre biraz yavaş ilerliyor, bu yüzden özellikle Prison Break ilk üç sezonu (izlemiş olmamın üzerinden yıllar geçmesine rağmen) benim birincilik adayım olabilecek bir dizi. Fakat Narcos’u LCDP’den daha üst sıraya koyarım şahsen.

• quote:

Orijinalden alıntı: trumpeter

Evet, BB bana göre biraz yavaş ilerliyor, bu yüzden özellikle Prison Break ilk üç sezonu (izlemiş olmamın üzerinden yıllar geçmesine rağmen) benim birincilik adayım olabilecek bir dizi. Fakat Narcos’u LCDP’den daha üst sıraya koyarım şahsen.
    prison breakin 1. sezonu dışı çöp be brom. ki ilk sezon bile klasik "tam kurtuldular derken bir şanssızlık oluyor" sündürmesini baya kullanıyor. daha çok "çerezlik" dizi seviyorsun anladığım kadarıyla , breaking bad ve türevlerini film izler gibi izlemek lazım , birde haftadan haftaya izlemişsin gibi düşün birde bence (ki ona da gerek yok ben de ilk 3 sezonunu tek seferde izlemiştim günde 2-3 bölümle kısıtlamıştım ve gayet akıcıydı)
  • Tekrardan basladım :)
  • 
Sayfa: önceki 742743744745746
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.