Breaking Bad sahnelerini derleyerek bir video hazırladım.Beğeneceğinizi umuyorum :) http://www.youtube.com/watch?v=6cM6fjefSKs
quote:Orijinalden alıntı: yunalir şarkının ismi nedir acaba? Gary Jules-Mad World (Donnie Darko Soundtrack) Video güzel olmuş bu arada. Müziği çok seviyorum.
quote:Orijinalden alıntı: T.C. Vatandaşı ciden sen mi hazırladın sazan.avi olmasın ... güzel ama.. Evet,ben hazırladım.Kanalımdaki diğer videoları da izleyebilirsiniz ;) quote:Orijinalden alıntı: St.Rendroy Güzel olmuş. Breaking Bad olmadan 9 ayımız var önümüzde. Teşekkürler (: Evet,ama beklemeye değer (: quote:Orijinalden alıntı: Days Grace vayy çok güzel olmuş sahneler şarkıyla uyumlu Evet,özellikle seçtim sahneleri (: quote:Orijinalden alıntı: donanımcı123 Videonun sonu 4.sezon finalindeki patlamayla bitmeliydi :) Düşündüm.Ama yapmadım çünkü bir çok izlemeyen var dördüncü sezonu.Zevkini kaçırmak istemedim.
quote:Orijinalden alıntı: Jokě Müthiş olmuş, harika çalışma. Breaking Bad'siz geçen günlerin ..... +1 Video çok güzel olmuş.