Benimde merakım var böyle şeylere ama benim emektar PC movie maker'da ki projeleri bile kaydederken kasıyor kapanıyor falan . Yeni PC alınca benimde bir kaç projem var. Videolarına devam et dostum belki bu işten para bile kazanabilirsin öyle bir arkadaşım var.
Beğendim, gayet başarılı. Bence devam etmelisin, dizğer dizileride dene
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Pacino
Beğendim, gayet başarılı. Bence devam etmelisin, dizğer dizileride dene
Güzel olmuş, beğendim.
Bir sorum var. Resimleri çıktı alıp kestin mi? Yani kendin mi çektin o videoları.
quote:
Orijinalden alıntı: A4L
Güzel olmuş, beğendim.
Bir sorum var. Resimleri çıktı alıp kestin mi? Yani kendin mi çektin o videoları.
Evet çıktı aldım. Kestim değilde gelişi güzel yırttım diyelim Okulun stüdyosunda kendim çektim.
quote:
Orijinalden alıntı: Chivalrous
quote:
Orijinalden alıntı: A4L
Güzel olmuş, beğendim.
Evet çıktı aldım. Kestim değilde gelişi güzel yırttım diyelim Okulun stüdyosunda kendim çektim.
Alıntıları Göster
Çok güzel olmuş. Tebrikler.
quote:
Orijinalden alıntı: Oliver_
Çok güzel olmuş. Tebrikler.
Alıntıları Göster
Güzel olmuş, ben de Adobe After Effects ile yapmıştım bi' teaser ama render ederken bilgisayar kasıp kapandı Bence devam et.
quote:
Orijinalden alıntı: alakurt79
Güzel olmuş, ben de Adobe After Effects ile yapmıştım bi' teaser ama render ederken bilgisayar kasıp kapandı Bence devam et.
Alıntıları Göster
Çok beğendim.Devamını bekleriz
quote:
Orijinalden alıntı: Smile of Joker
Çok beğendim.Devamını bekleriz
Alıntıları Göster
Güzel olmuş, tek beğenmediğim yavaş netleme olayı.
quote:
Orijinalden alıntı: Castorio
Güzel olmuş, tek beğenmediğim yavaş netleme olayı.
Alıntıları Göster
Güzel olmuş. Hatırlattın yine efsaneyi
quote:
Orijinalden alıntı: SayisalMan
Güzel olmuş. Hatırlattın yine efsaneyi
Alıntıları Göster
Çok güzel olmuş. İzlerken Breaking Bad'deki olaylar tekrar aklıma geldi tüylerim diken diken oldu.
quote:
Orijinalden alıntı: Küfürbaz Haydo
Çok güzel olmuş. İzlerken Breaking Bad'deki olaylar tekrar aklıma geldi tüylerim diken diken oldu.
Çok teşekkür ederim
Mükemmel olmuş. Eline sağlık. Başka videolarda bekleriz :)
quote:
Orijinalden alıntı: Myres
Mükemmel olmuş. Eline sağlık. Başka videolarda bekleriz :)
Gayet güzel olmuş hocam ellerinize sağlık. Yanlış görmüyorsam masada çekmişsin fotoğrafları. O yüzden biraz görüntüde problem olmuş gibi. Cepheden çekmeyi denediniz mi hiç? Mesela panoya iğne vs. tutturup çekmeyi.
Diğer diziler içinde yaparsanız paylaşın hocam lütfen.
Çok iyi olmus.Sadece fotograflarda biraz sorun var gibi onun dışında beğendim.