Şimdi Ara

Brenner8-P (rev 5) Error Code :997

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben Bu sitedenhttp://www.sprut.de/electronic/pic/projekte/brenner8/index.htm#b8p brenner8-p rev 5 yaptım devrede heşey tmm ama devreyi pc ye baglıyorum pc görüyor driverini yüklüyorum herşey tmm sonra usburn programını acıyorum program error code 997 diye bi hata veriyo ok diyorum bunu 15 20 kere tekrarlıyor sonra program acılıyor sonra Pic İn Programer dügmesine bastıgımda tekrar aynı hata geliyor bi türlü cözemedim bu sorunu win8 kullanıyorum ama xp dede denedim yine aynı hatayı alıyorum yapmadıgım bişey kalmadı yardımcı olursanız sevinir teşekkürler :)

Brenner8-P  (rev 5) Error Code :997

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet3118 -- 23 Nisan 2013; 14:28:57 >

• Denetleyiciye attığınız programın versiyonu ile kartın versiyonları birbirine uyuyor mu?
  • Sorunu buldum dün hallettim teşekkürler sorun kristale baglı 2 kondansatörlerden birinin bacagı soguk lehim olmuş oynuyodu onu farkettim tekrar porgramı attıp pic e oldu hic bi sıkıntı kalmadı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet3118

Sorunu buldum dün hallettim teşekkürler sorun kristale baglı 2 kondansatörlerden birinin bacagı soguk lehim olmuş oynuyodu onu farkettim tekrar porgramı attıp pic e oldu hic bi sıkıntı kalmadı :D

Ben şahidim, çalıştırdık problem kalmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: certy

quote:

Orijinalden alıntı: KeanAtay

quote:

Orijinalden alıntı: ahmet3118

Sorunu buldum dün hallettim teşekkürler sorun kristale baglı 2 kondansatörlerden birinin bacagı soguk lehim olmuş oynuyodu onu farkettim tekrar porgramı attıp pic e oldu hic bi sıkıntı kalmadı :D

Ben şahidim, çalıştırdık problem kalmadı.

Sanki arkadaşın devletle ilgili bir şey söylemedi de şahitlik yapıyosun.

Adam bir saat kadar önce yanımdaydı, denedik. Meğer foruma üyeymiş, ben üye olduğunu yeni öğrendim. Onun verdiği bir heyecanla artık

• Devrenin Son Hali :D :D :D Dehşet Oldu

• ya arkadaşlar bu error code 997 hatası bende firaware güncelleme yapınca çıkıyor bir türlü çözemedim bir yardımcı olsanız ne yapacaz ??? :( :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.