Şimdi Ara

Brick Olmuş Telefondan Dahili Hafızayı Kurtarma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
4.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Telefonundaki Rom'u Bozulan Arkadaşlar Veya Telefonu Brick Olmuş Kişiler İçin Dahili Hafızasındaki Verileri Kurtarmak İçin Veri Kurtarma Romu Buldum. Aslında Rom Değil Bir Nevi SdCard'dan Sadece FileManageri Çalıştırıyorsunuz...

Özellikleri : Tüm Dosya Ağacını Görme Ve SdCarda Kopyalama. TouchScreen veya Normal Tuşlarla Kontrol. Terminal Emülatörü Ve Temalar

Dosya Yöneticisinden Görüntüler

Adım 1 : Rom'u ClokworkMod'dan "install zip from sdcard" Diyerek Yüklüyoruz (Telefondaki Systemi, Cacheyi Silmeye Gerek Yok Sadece Yüklemeniz Yeterli Sd Card'dan Çalıştırıyor Romu)

Adım 2 : Telefonunuzdan Yedek Alacağınız Klasörü Veya Dosyaları Yandan Tikleyip Kopayala/Kes Yapıp Sonra SdCard'a Kopayalayın.

Adım 3 : Ve Brick Olmuş Telefonunzdan Dosyaları Kurtarmanın Keyfini Yaşayın...

Önemli Not : Bu Bir Cm Tarzı Rom Değildir, Kurtarma Romudur. Sadece ClockWorkMod'dan Rom'dan install from sdcard demeniz yeterlidir.

***Dahili Hafızayı Göremeyenler : Önce "install from sdcard" yapıp dosya seçiminde geri tuşuna basıp "install from external sd" Yapın Dahili Hafızanız Dosya Gezgini İçinde Görünür.

Şahsen Ben Kendi Telefonumda Denedim. Kendi Yüklediğim Açılış Ekranı Yüzünden Telefon Açılmıyordu. Animasyonu Ayarladığım Dosyayı Bu Rom Sayesinde Değiştirdim Telefon Çalıştı...

Aroma File Manager İndir
     Brick Olmuş Telefondan Dahili Hafızayı Kurtarma Brick Olmuş Telefondan Dahili Hafızayı Kurtarma Brick Olmuş Telefondan Dahili Hafızayı Kurtarma

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.