Şimdi Ara

Bright (2017) | Netflix (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben sevdim ve devam filmi de çekip evreni genişletebilirler , olaylar büyüyebilir .
  • Arada sıkıldığım yerler oldu ama izlenir değişik bir konusu var.10/7

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fragmanda Suicide Squad'ı refere ettiklerini görünce yine mi kötü film olacak acaba diye tırsmıştım. Ya Suicide Squad kadar beklentiyle izlemediğim için ya da bir nebze daha iyi olduğu için çok çok kötü de gelmedi. Ancak genel yorumum, sinemada olsa özel olarak bu film için gidilmez. Evde boş zamanınız varsa izlenir işte.

Ana hikaye güzel, belli bir alternatif evrende geçiyor ve günümüzdeki olabilecek şeyler o evrene aktarılmış ya da aktarılmaya çalışılmış. Ancak gel gör ki evrenin genel hikayesi bize aktarılmıyor. Bir anda bir olayın içinde bulsak da kendimizi olayın arka planınını bilmiyoruz, film içinde de çok da bilgi verilmiyor. Ya da filmde yaşanan bazı olayların nedenleri ortada yok çünkü filmin ana hikayesinin arka planı bize anlatılmamış durumda.

En büyük eksisi bu. Bu da kişisel görüşüm; büyük eksi. Bir filmi iyi veya kötü film olarak yaftalayan en önemli etkenlerden biri olarak görüyorum.

'Bu tip bir filmde iyi bir senaryo beklemek gereksiz.' gibi bir argümanla gelinebilir. Yani, sizin için önemli değilse izleyin. Sıkılınacak bir film de değil. Hep bir aksiyon var.

Dediğim gibi çok beklentim olmadan izledim. Yine de çok beğendiğimi söyleyemem. Konuya yazık olmuş dediğim filmlerden biriydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TMoE -- 24 Aralık 2017; 11:55:17 >

• film çıkmadan önce eleştirmenler gömmüştü ama yorumlardan okuduğum kadarıyla film güzel olmuş star wars ı da övmüşlerdi film kötü olmuştu cidden çok ilginç acaba netflix in önünümü kapatmaya çalıştılar
  • az önce izledim güzel film olmuş tavsiye ederim
  • filmin başları sıkıcı ama sonra toparlıyor. dizi tadında olmuş.
  • güzel filmdi ama sanki bişeyler eksik kalmış
  • Filmi beğendim. 8 pun veririm. Çok eğlenceliydi.

• Az önce bitirdim filmi. Su gibi aktı gitti, çok eğlenceliydi. Sakın bazı eleştiriler kötü diye izlememezlik etmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremec -- 26 Aralık 2017; 0:54:22 >
  • ben bunu dizi sanıyordum. şu an çok üzüldüm.
  • Bu filmi büyük beklentiyle izlemem ama konusu da ilgi çekici. Will Smith de varsa izlenir gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Prezidente

ben bunu dizi sanıyordum. şu an çok üzüldüm.

Ben de bunu bir ara film mi dizi mi diye karıştırıyordum.

• Bu filmi düz izlememek gerekiyor ve insanlar at gözüyle izlediği için beğenmemişler ki düz izlesen bile yerden yere vurulacak bir film değil abartmaya gerek yok kendinizi kandırırsınız gayet kendince orijinal bir filmdi.

Filmin ana mesajı bence sınıf farklılıklarıydı mesela orklar (gettolarda yaşayan siyahiler), elfler (beverly hillste yaşayan zenginler veya üst kesimler farkındaysanız Yeni Dünya düzenini istiyorlar), insanlarda ırklar arası köprü görevi kuruyordu. Filmdeki replikleri de kaçırmadan izlediğinizde ırklar arası veya cinsler arası sınıf ayrımcılığını fark edersiniz tamamen bunların üstüne kurulu yapımdı. Eksikleri var mı? tabii ki ancak bu filmi yerden yere vurmak anlamına gelmiyor.

Filmi kesinlikle es geçmeyin zaten bir kere kendine has orijinal bir hikayesi var.
    Bence bu sene çıkan veya geçen senin bir çok yapımdan daha iyiydi örneğin:

Suicide Squad, Batman v Superman, Wonder Woman, Ghost in the Shell, King Arthur: Legend of the Sword, The House, The Mummy, Eyvah Annem Dağıttı 2, Transformers 5: Son Şövalye (evet doğru çok büyük beklentilerle gittim ancak hayal kırıklığı yaşadım) ve Kara Kule diyebilirim sıra bu arada uzar gider.

• Bu filmin yeni reklam filmi çıkmış tam komedi.

https://youtu.be/xl4MTFFct8k

• şu müzik süperdi filmde çalıyordu.
  • Hocam Netflix neden filmleri sinemalarda gösterime sokmuyor ?

Bu özel olarak alınmış bir karar mi ? Yoksa Blu-Ray'in daha çok kazandıracağını mı düşünüyorlar ?

• Ben bunu dizi sanıyordum filmmiş meğersem acayip eğlenceli sıkılmadan izledim diyebilirim küfürler dozajında olmuş. Nasıl eleştiri alıyor orasını anlamadım açıkcası ama bence çok güzel bir filmdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Çok kötü eleştiriler alan Bright sadece üç gününde 11 milyon kişi tarafından izlenmiş. Vizyona girse ve bu kadar kişi sinemada izlese 110 milyon dolar kazanacaktı ilk üç gününde. Netflix devam filmini onaylamıştı.

Vizyona girse bu kadar izlenmezdi bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sierra 117

quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Çok kötü eleştiriler alan Bright sadece üç gününde 11 milyon kişi tarafından izlenmiş. Vizyona girse ve bu kadar kişi sinemada izlese 110 milyon dolar kazanacaktı ilk üç gününde. Netflix devam filmini onaylamıştı.

Vizyona girse bu kadar izlenmezdi bence.

filmi yerden yere vurmayalımda film güzel olmuştu.keşke sinemaya girseydi.
  • Teşekkürler hocam

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.