Şimdi Ara

Bright (2017) | Netflix

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İnsanlar, Orklar, Elfler... hepsi sadece iyi geçinmeye çalışıyor. Başrollerinde Will Smith ve Joel Edgerton’ın olduğu yeni Netflix Orijinal Filmi Bright’ın dünyasıyla tanışmaya hazırlanın. 22 Aralık’ta Netflix’te.

Shadowrun kokusu alıyorum, umarım beklentilerimi karşılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0E184FE49 -- 31 Temmuz 2017; 22:38:59 >

• ilginç, takip edelim bakalım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konusu bölümde daha önce açılmamıştı ama Haber Editörü açtı diye konuyu açmamıştım, biraz da üşenmiştim.

Listeye ekledim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel olacağa benziyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Filmden ziyade Kiiara'nın Darkside şarkısını bekliyorum. Bu neçe müziktir üstad.
  • Bright (2017) | Netflix
  • Valla film artik basil olur bilmiyorum ama albüm süper ya.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Filmden benim de pek bir beklentim yok, sadece Noomi Rapace için izleyeceğim.
  • O kadar kötü mü ya! Yerin dibine sokmuşlar.

• ahahahahah
  • Vurun la daha ölmedi diyesim geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

ahahahahah

Süper ya

• WISDOM kullanıcısına yanıt
    Başarılı

• Potansiyel bir evren var filmin başlangıcı ile beraber bunu hissediyorsunuz.Ancak sonrasında belli ki film bütçesinin getirisi olarak yararlanılamayan potansiyel bolca klişe ile kendisini gösteriyor.

Ama yayınlandığı platform ve her yüksek bütçeli filmi ülkemizde sanki 3d zorunluluğu varmışçasına sokan sinema endüstrisine karşı izlenebilirliği yüksek bir film olarak değerlendirdim.

7/10 Devamı planlanıyormuş gelir umarım.

• O fragman neydi öyle tam komedi olmuş. Komedi dizisimi olacak bu böyle.
  • WISDOM kullanıcısına yanıt
    Filmin iyi olmadığı yorumlarını görünce izlemek konusunda kararsızdım bunun için izleyeceğim efsane olmuş
  • Filmi az önce izledik hemi de Türkçe dublaj! Netflix yine küfür konusunda geri durmamış ve "Bam! Bam! Bam!" yapıştırmış. Yalnız küfürlerdeki yerelleştirmelerden dolayı bazı replikler içinde bulunulan durumlara çok iyi gitmiş. Mesela
    Poison ya da adamlarının Jakoby'yle olan lâf dalaşında Jakoby'nin içerleyip sinirlenip "... seni" demesi ve benzer şekilde karşılık alması ya da filmin sonunda Daryl'ın Jakoby'ye "Yapacağın büyüyü ... " diye küfürlü takılması güzeldi.

Filme dönecek olursak filmi çok gömmüşler, ben biraz haksızlık yapıldığı düşüncesindeyim. Öyle izlenmeyecek kadar kötü değil, hatta film için eğlencelik, çerezlik diyebilirim. Daha iyi olabilirdi tabi ama eleştirilerde çok acımasızca davranmışlar.

• Az önce izledim. Beğendim. Farklı bir konusu var. Oyunculuklar da iyiydi
  • Gereksiz konuşmalarla, gereksiz yere filmi uzatmışlar. Onun dışında iyiydi.
  • Tam bos kalmissin bir sey ariyorsun iste o film bu film, izlemesen de olur yapimi degil bence kacmaz. Tek elestirdigim nokta sihirli degnek biraz kisaydi, ben uzunca bir sopa bekliyordum, bu kadar aksiyonun icine bu uygun gitmis.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.