Şimdi Ara

Bright (2017) | Netflix (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İzleyici oranı çok yüksek,çürük domates oranı çok düşük demekki güzel film
  • Yayınladıkları fragmanı ve müzikleriyle beni daha izlemeden mest etti, telefona indirdim finaller + yılbaşı yoğunluğundan dolayı filmi daha izleyemedim en kısa sürede izleyip döneceğim buraya.
  • film çok güzeldi müzikleride aynı şekilde açıkcası çok beğendim devam filmini merakla bekliyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi filmin bütçesi 90 milyon dolarmış film kar etti mi etmedi mi sinemada gösterime girmeyen bir film ne kadar fazla kar etmiş olabilir ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmi çok beğendim. Müzikleri de hoşuma gitti. Ama aklıma takılan birkaç soru var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzleyicinin çok olmasının sebebi Netflix üyeliği olanlara beleş olması yoksa sinemada olsa iyi bir hasılat edeceğini düşünmüyorum. Ben bile hazır elimin altındayken izleyeyim kafasıyla izledim yoksa sinemada izlemeye gitmezdim.
  • Film benim hoşuma gitti, sıkıldığımı hiç hatırlamıyorum. Fakat bazı şeyler soru işareti olarak bırakılmış tek kötü yanı o.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gereksiz uzun.. En az 20 dakika daha kısa olabilirdi. Ha uzun yapmışlar her şeyi açıklamışlar mı o da yok. Bir çok soru havada kalmış.. Yönetmen seçimi çok kötü. Netflix 10 tane dizi yapardı bu bütçeyle. Yazık olmuş..

• Sıkmadan izletti kendisini.Konusu merak uyandırıcıydı,bazı sahneler aşırı uzun tutulmuş.Puanım sana 8/10 kanka
  • Tikka karakterinin The Fifth Element'teki Leeloo'dan esinlenerek yazıldığı çok belliydi. Hatta esinlenme demek az kalır, karakterinden kıyafetine kadar kopyala-yapıştır olarak alınmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be All My Sins Remembered -- 1 Ocak 2018; 16:21:20 >
  • On numara film olmuş her açıdan gayet iyiydi.
    Beğenmeyenler nasıl bir beklentiyle izledi acaba.Bir başyapıt falan tabi ki değil ama rahatlıkla izlenebilecek bir film olmuş.
  • Kaç gündür izlemek için can atıyordum hatta telefonuma bile indirmiştim, uygun fırsatı da yakaladım ama ev arkadaşlarımın ısrarı üzerine bugüne kadar erteledim ve bugün hep beraber izledik, espri ve aksiyon olarak tatmin edici bir filmdi benim için (bir aksiyon sever olarak) ama olay örgüsünde boşluklar ve ana karakterler üzerinde inanılmaz abartı vardı filmin son sahnelerine doğru. Sanki filmi bitirmek, sonuca ulaşmak için son 15 dakikayı kestirip atmışlar gibi bir izlenime kapıldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi winnick -- 3 Ocak 2018; 4:40:15 >
  • Bu ne yav düdük gibi bir filmdi, tanıtımları daha iyiydi anlamadığım böyle zartopoz bir filmin neden bu kadar çok reklamı yapıldı,
  • Film bittikten sonra ben bu filmi niye izledim dedirtsede sıkılmadan izledim. Kafa dağıtmak için izlenebilir.

• Az önce bitti.

Sıkmayan yapısı var dublajlı izledim tavsiye ederim, küfürleri çok güzel kullanmışlar

• Aslında hem oldukça iyi hem de oldukça kötü..

Nasıl anlatsam bilemiyorum, klişeden geçilmiyordu, will smith de sanki bad boys'dan beri her filmde aynı adam.. Güzel yanı kostümler, efektler, düşünülmüş kafa yorulmuş orc elf insan dünyası vs vs.

Bu filmi izledikten 5 dakika sonra unuttum.. Bende hiç iz bırakmadı, bir şey katmadı..
  • Will Smith seviyesindeki bir oyuncunun bile zor izlettirdiği bir film olmuş.Çerezlik sadece.
  • Ben beğenerek izledim valla. Bir evren oluşturmuşlar, detaylandırmışlar üstüne bir de tarih oluşturmuşlar. Bazı ayrıntıları fazla üzerinde durmadan söyleyip geçmişler. Bu da devam filmine bir hazırlıktı sanırım ki duyurulmuş zaten.

Ben aksiyon ve kovalamaca sahnelerini sevemedim. Suicide Squad’daji kronik sorun burda da baş göstermiş. Birden başlıyor, birden kendilerini bir yerde buluyorlar, birden kurtuluyorlar sonra birden bir daha başlıyor. Yani kopuk kopuk sahneler gibi.

Bunun haricinde film hoşuma gitti. Karanlık bir yapısı da var. Güzel bir seri olabilir.

• Film güzeldi.. Çok mekan da geçen filmleri seviyorum biryerden biryere gitmeye çalışıyorlar sürekli mekan değişiyor.Biraz karanlık evet ama hani o dünya biraz karanlık onu anlatmaya çalışmışlar.Orc lar başarılı idi.Hantallıkları güçleri vs güzel anlatılmış.. Siyasi mesaj da anlayana çok vardı.. Orc lar aslında zenciler vs gibi.. Ben begendim zevkle izledim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.