Şimdi Ara

brightmobil hakkında bilgi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
2
Favori
11.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iyi günler arkadaşlar. iphone 3gs 16gb beyaz almak istiyorum sıfırı 1 sene önceden tükenmiş bulunmakta ancak brightmobile sitesinde 16gb beyaz var 2yıl da garanti veriyorlar. ürün hakkında sorularım var ancak ne mail lerime cevap verildi ne de telefonlarıma cevap veriliyor. bu da bende brightmobile dolandırıcı mı acaba diye bi soru oluşturdu... bu siteden alışveriş yapanlar yardımcı olabilir mi acaba cihaz hiç bir yerde yok ve çok istiyorum ikinci el de hem garanti olmayışından hem de güvenemediğimden almak istemiyorum... şimdiden yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaancem94 -- 24 Aralık 2012; 22:58:04 >

• İ3gs hala uretiliyorki ios 6 kisitlamali bir bicimde gelicek benim bilgim bu ama dolandirici olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F113A1C22

İ3gs hala uretiliyorki ios 6 kisitlamali bir bicimde gelicek benim bilgim bu ama dolandirici olabilir
    sitede; kutusu hasar görmüş, yazılım hatası bulunan kısacası sorunlu telefonların tamiri yapılıp 2 yıl garantiyle satıldığı yazıyor ben cihazda çizik vs. bulunup bulunmadığını bir de sözlü olarak duymak istedim 3 gün boyunca arıyorum ancak cevap yok... mail attım yine aynı şekilde bu da kafamda soru oluşturdu sipariş versem gelmese kiminle muhattap olacağım ben?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaancem94

sitede; kutusu hasar görmüş, yazılım hatası bulunan kısacası sorunlu telefonların tamiri yapılıp 2 yıl garantiyle satıldığı yazıyor ben cihazda çizik vs. bulunup bulunmadığını bir de sözlü olarak duymak istedim 3 gün boyunca arıyorum ancak cevap yok... mail attım yine aynı şekilde bu da kafamda soru oluşturdu sipariş versem gelmese kiminle muhattap olacağım ben?

Alıntıları Göster
    uppp
  • quote:

uppp

Alıntıları Göster
    Swap ürünler 2 Yıl distribütör garantili ve sıfır ürünlerdir. Hakkımızda bölümünü okuyabilirsiniz. Firma hakkında daha detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.

http://www.brightmobil.com/Hakkimizda.aspx

• quote:

Orijinalden alıntı: brightmobil

Swap ürünler 2 Yıl distribütör garantili ve sıfır ürünlerdir. Hakkımızda bölümünü okuyabilirsiniz. Firma hakkında daha detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Herkesi Dolandırıcı Yaptınız Biraz İnternet Sitesini Araştırın.

SWAP; Eski arızalı yada kusurlu cihaz yerine yetkili servis tarafından verilen yeni kullanılmamış cihazdır.

Ayrıca Firma 2 Yıl Boyunca Tekrar Garanti Veriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: VioLee

SWAP; Eski arızalı yada kusurlu cihaz yerine yetkili servis tarafından verilen yeni kullanılmamış cihazdır.

arkadaşım ister istemez telefonlarına cevap verilmeyince kafanda soru işareti kalıyor. bu arada kendi sorumu cevaplayayım. bright mobil den siparişimi verdim telefonlar bakımdaymış sanırım ondan dolayı cevap verilmiyormuş müşteri temsilcisiyle mail yoluyla görüştüm az önce siparişimin onaylandığına ve kargoya verileceğine dair bilgi mail'i geldi ürün elime geçince tekrar yazacağım teşekkürler brightmobil...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

siteyi araştırdım ama kendisinden başka bilgi alabileceğim kaynak olmadığı için böyle birşey düşünmüştüm. madem 2yıl garanti veriyor hemde türkiyenin en iyi servisi olan teleservice tarafından böyle bir firma neden ön planda değil? kafamdaki soru işaretinin sebebi buydu...
  • quote:

dün siparişini verdiğim ürün bugün sorunsuz bir şekilde elime geçti teşekkürler brightstar! alışveriş yapacak arkadaşların benim gibi çekinmesine gerek yokmuş :)
  • quote:

quote:

dün siparişini verdiğim ürün bugün sorunsuz bir şekilde elime geçti teşekkürler brightstar! alışveriş yapacak arkadaşların benim gibi çekinmesine gerek yokmuş :)

Alıntıları Göster
    reklam kokan hareketler mayk

• quote:

quote:

telefon sıfır mı ? (swap )

• quote:

Orijinalden alıntı: mtyg

quote:

quote:

swap lar için kullanılmamış diyorlar ben kullanılmış aldım ama sıfırdan hiç bi farkı yok sadece anakart eski onda da bi problem olursa garanti var zaten.

• quote:

quote:

quote:

quote:

swap lar için kullanılmamış diyorlar ben kullanılmış aldım ama sıfırdan hiç bi farkı yok sadece anakart eski onda da bi problem olursa garanti var zaten.

Alıntıları Göster
    09.05.2013 sony ericsson xperia mini swap ürün aldım. 2 günde elime ulaştı. ürünün durumu da mükemmel.
    Bilgilerinize

• quote:

Orijinalden alıntı: chezzter

09.05.2013 sony ericsson xperia mini swap ürün aldım. 2 günde elime ulaştı. ürünün durumu da mükemmel.
    Bilgilerinize

Alıntıları Göster
    Aldığınız swap ürünler kutulu muydu ve kutu içeriği var mıydı ? Bende bir sipariş verdim ancak aklımda bu kısım soru işareti kaldı sıkca sorulan sorular bölümünde ürünlerin tekrar kutulanıp gönderildiği yazıyor peki ya kutu içeriği ?
  • İki kuruş fazla verin gidin sağlam sıfır telefon alın. Riske girdiğinize deymez.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ccmehmet

İki kuruş fazla verin gidin sağlam sıfır telefon alın. Riske girdiğinize deymez.

ben iki kere cihaz aldım buradan. aradaki fark iki kuruş değil . hem de sıfırdan hiçbir farkını göremedim. kapalı kutu geliyor. ayrıca bildiğin 2 yıl garanti orjinal. niye gidip 400 500 tl fazla ödeyeyim ki.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ccmehmet

İki kuruş fazla verin gidin sağlam sıfır telefon alın. Riske girdiğinize deymez.

ben iki kere cihaz aldım buradan. aradaki fark iki kuruş değil . hem de sıfırdan hiçbir farkını göremedim. kapalı kutu geliyor. ayrıca bildiğin 2 yıl garanti orjinal. niye gidip 400 500 tl fazla ödeyeyim ki.

Alıntıları Göster
    Buradan aldınız mı cihaz. Ben de iPhone4 32 gb almayı düşünüyorum.

• quote:

Önceden durum böylemiydi emin değilim ama şunu düzelteyim garanti süresinde geçen her gün garantiye tekrar eklenir fakat sıfırdan 2 yıl garanti verilmiyor şuan güncel bu şekildedir kimse yanlış bilgi almasın diye düzelttim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

quote:

Önceden durum böylemiydi emin değilim ama şunu düzelteyim garanti süresinde geçen her gün garantiye tekrar eklenir fakat sıfırdan 2 yıl garanti verilmiyor şuan güncel bu şekildedir kimse yanlış bilgi almasın diye düzelttim

Alıntıları Göster
    Sadece kredi kartıyla alışveris var?Havale yok?Hangi çağdayız?Epey moralimizi bozdunuz :(
    @
    brightmobil

• quote:

Orijinalden alıntı: 0je

Sadece kredi kartıyla alışveris var?Havale yok?Hangi çağdayız?Epey moralimizi bozdunuz :(
    @
    brightmobil

Alıntıları Göster
    mrhaba bende iphone5 almayı düşünüyorum. yenilenmiş urunlerde cızık vs olma olasılığı varmı acaba. 2 kere mail attım ama cvp yazmıyorlar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.