< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biuu -- 11 Ocak 2019; 22:01:14 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biuu -- 11 Ocak 2019; 22:01:14 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
Bende amazondan almıştım benzerini işe yarıyor fakat doğru kullanmak önemli. şimdi bende xiaomi tds metre var onla test ediyorum. eğer musluğu sonuna kadar açıp doldurursanız sudaki maddelerin %5 ni falan temzilyior. damla damla doldurursanız,sudaki maddelerin %50 sini temizliyor.bende pet şişenin ucunua ve altına delik açtım damla damla kullanıyorum.250 seviyesinde 120 seviyelerine düşüyor sudaki madde oranı.bir daha filtre ederseniz 70 civarlarına düşüyor... ayrıca benim filtre cihazı suyun içine magnuzyumda katıyor. hızlı damla damla akma süreside 1.5 litre için 2-5dk hazır sularıda test ettim mesela erikli 100 çıktı. en düşük gülpınar 20 çıktı. bir sorunuz varsa cevaplarım. artılayında insanlar faydalansın. |
Bizim Gökçek'in sularına hiçbir arıtıcı fayda etmez bence. Bugün de çamurlu su akıyordu.
|
tamam kardes sen bimden almaya devam et, konuyu da baltalama
|
Gecen musluktan iki avuc su içtim. akşamina alttan ustten...
Aman diyim bu aralar musluk suyundan uzak durunc |
Hocam çeşme suyunuz 45 çıkıyor ve siz o suyu arıtmayamı çalışıyorsunuz :) Bizim çeşme suyumuz 850-900 siz düşünün artık durumun vehametini.Ben 45 i damacanada bile görmedim.Şebeke suyunuz 45 çıkıyorsa çeşmenizden damacana suyu akıyor,hemde işlenmemiş kaynağından alınan damacana suyu bilginiz olsun.
Sürahiler tds değerini düşürmez.Tam tersine yükseltebilir.Banada ilginç gelmişti ama doğru.Sistem aktif karbon sistemini kullandığı için kireç arıtılırken suya aktif karbon geçer.Bu nedenle tds yani çözünmüş katı madde miktarı yüksek çıkabilir.Aktif karbon organik bir maddedir.Zararlı değildir. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biuu -- 17 Eylül 2016; 16:50:18 > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biuu -- 17 Eylül 2016; 18:57:53 > |
|
|
|