< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Brita akıllı sürahi su artıma sistemi ile 1 damacana suyu yaklaşık 4tl ye süzebilirsiniz (13. sayfa)
-
-
Ankaradaysan veya normalde de musluk suyu kötü bir yerdeysen içmek icin kullanmanı önermem bizde aldık ama cay ve kahve makinasında yemeklerde bunun süzdüğu suyu kullanıyorum damacana bitince su yoksa mecbur bir kac bardak içiyoruz ama damacana su gibi olmuyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Su Arıtma Sürahisi Hakkında bir blog: suaritmalisurahi.blogspot.comAkıllı Sürahi ,Su Arıtan Sürahi, Su Arıtma Sürahisi Hakkında Püf Noktalarhttps://suaritmalisurahi.blogspot.com/2019/12/akll-surahi-su-artan-surahi-su-artma.html
Burda kartuşlarla ilgili bir iki püf noktadan bahsedilmiş. Bakmakta yarar var.
Benim araştırmalarımda rastladığım ürün alabileceğimiz sitelerin başında N11 geliyor. Başka sitelerde var Brita doğrudan satmıyor galiba.
Bir tanesi yeni Waterfox markası altında satıyorlar. Tükenmiş ürünlerwww.akillisurahi.comAkıllı SürahiSu Arıtmalı Sürahi
20 senedir Brita kullanıyorum, bazen sudan mı kartuştan mı , suyun tadı değişiyor.
-
Musluk suyunu Çaydanlığa veya arıtma sürahinize koymadan önce musluk ucu filtre kullanmanızı öneririm.
Seramik içinde yine aktif karbon var.
Suyun içindeki çamur pas tutuyor.
Sürahiye koymadan önce ben bu filtreyi kullanıyorum
Hesaplı 4-5 ay gidiyor.
İlk Filtre maliyeti 75 TL.
Sonra Kartuşları 2 tanesi 59TL. hesaplı
sitesinde mevcut.
-
Kartuşların kenarında contası var mı?
Kaçırıyor olabilir mi?
Ön arıtma deneyebilirsiniz.Musluk ucu :https://www.groupenerji.shop/urun/musluk-ucu-su-filtresi-ve-1-adet-yedek-kartuswww.groupenerji.shopMusluk ucu su filtresi|Arıtmalı Musluk| Musluk ağzı su filtresihttps://www.groupenerji.shop/urun/musluk-ucu-su-filtresi-ve-1-adet-yedek-kartus
-
hocam yıllar geçmiş alet nasıl alınır mı ? Xl modeli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Asla almanızı tavsiye etmem. Uzun süredir damacana su içiyoruz diye babam Brita aldı. Suyun tadı bildiğin çeşme suyu. Babama söyledim ama suyun sağlıklı olduğunu düşünüyor. Su hala çeşme tadındaysa bence o su iyi bir şekilde filtre edilmemiştir. Babama bunu anlatamıyorum. 30 Günlük iade hakkı veriyor Brita. Bir an önce iade etmesini söyledim ama nafile... "Suyun tadı önemli değil, önemli olan suyun sağlıklı olması" şeklinde konuşuyordu babam fakat işler öyle değil. Suyun tadı filtreye rağmen hala acı ve çeşme tadında ise, hala içerisinde kirli partiküller var demektir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdem the mixer -- 17 Kasım 2021; 7:12:14 > -
Musluk suyunun o kokusunu ve sertliğini alıyor. Hafif bir acılık oluyor hazır pet sulara göre sadece. Su taşımaktan yorulanlara birebir. Tabi çok pimpirikli biri değilseniz. Erikli su tadı beklemek yanlış olur. (ki onların da sağlıklı olduğu yok da..)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence hiçbir faydası yok. 1 ay önce almıştım. yeni bir filtre taktım. sonra evdeki tds cihazını buldum. merak ettim bir işe yarıyor mu. önce musluk suyunu arıtmadan ölçtüm. 263 ppm değer verdi. Brita ile sıfır filtre sonrası 223 ppm çıktı. bu arada 120 ppm üzeri su içilmez. cihazı doğrulamak için en ucuzundan şişelenmiş su aldım. 60 ppm çıktı. Almayın aldırmayın. Verdiğim 1000 lirayı bir kenara bıraktım. kızıma 1 aydır içirilmemesi gereken suyu içirmişim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noldor86 -- 21 Temmuz 2024; 19:30:22 > -
Yeni filtre taktıktan sonra iki kez tam dolum sonrası boşaltıp denediniz mi hocam?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X