Şimdi Ara

Brita akıllı sürahi su artıma sistemi ile 1 damacana suyu yaklaşık 4tl ye süzebilirsiniz (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
250
Cevap
29
Favori
134.647
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, kartuşların manuel temizlenmesi yöntemi keşfedilmedi mi daha :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: onat

Merhaba, kartuşların manuel temizlenmesi yöntemi keşfedilmedi mi daha :)

İçerisindeki arıtıcı maddelerin değişimini gösteren videolar mevcut.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ufaktan konuyu takibe alayım damacanalardan kurtulayım . En azından plan bu şekilde .
  • Ankarada yaşayıp ta bu tarz sürahi kullanıp memnun olan var mı? Almayı düşünüyorum tavsiyeniz nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: reixs

Trabzonda icme suyunu mi marka tds cihaziyla olctum 45 cikti.surahiyle arittim 70 cikti sonuc ben anlamadim aritmadan mi icmeliyim acaba suyu.birde brita suyun tadini hafif acimsi yapiyor. Aktif kömür den sanirim.ayni şeyi dusunen yasayan varmi
    Hocam çeşme suyunuz 45 çıkıyor ve siz o suyu arıtmayamı çalışıyorsunuz :) Bizim çeşme suyumuz 850-900 siz düşünün artık durumun vehametini.Ben 45 i damacanada bile görmedim.Şebeke suyunuz 45 çıkıyorsa çeşmenizden damacana suyu akıyor,hemde işlenmemiş kaynağından alınan damacana suyu bilginiz olsun.

Sürahiler tds değerini düşürmez.Tam tersine yükseltebilir.Banada ilginç gelmişti ama doğru.Sistem aktif karbon sistemini kullandığı için kireç arıtılırken suya aktif karbon geçer.Bu nedenle tds yani çözünmüş katı madde miktarı yüksek çıkabilir.Aktif karbon organik bir maddedir.Zararlı değildir.

• Başkentli Müdür kullanıcısına yanıt
    İçme suyu icin yetersiz cay ve yemekte kullanıyoruz evde damacana vs bitince kısa süreli içiyorum tadı kötü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bu sürahi nasıl temizlenir yıkasanda üzerindeki su lekeleri çıkmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0785A3856

arkadaşlar bu sürahi nasıl temizlenir yıkasanda üzerindeki su lekeleri çıkmıyor
    Su lekeleri dediğimiz aslında kireç.

Limon, sirke ve limon tozu ile bir karışım yapılabilir. Bu maddeler kireç düşmanıdır.

Nette daha sağlıklı bilgi bulabilirsiniz.

• britayı 6-7 aydır izmirde kullanıyorum. damacana masrafım baya bir azaldı. evet bir damacana kadar kaliteli su tadı vermesede çeşmeden içmektense ya da damacanaya o kadar para vermektense bizim için ideal suyu sağlıyor. çaydanlık da kireç olayı olmuyor. aşırı kaliteli su beklentiniz yoksa bence alınması mantıklı.
  • Merhaba, büyük olandan almak istiyorum.
    Büyük olanlar marella xl ve aluna xl mi bu ikisinin ne farkı var biliyor musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: infest06

Merhaba, büyük olandan almak istiyorum.
    Büyük olanlar marella xl ve aluna xl mi bu ikisinin ne farkı var biliyor musunuz?
    Marella da kolay dolum kapağı var. Alunaya su doldurmak için üst kapağı komple sökmelisiniz.

• biuu kullanıcısına yanıt
    tesekkurler hocam marella
    xl aldim

• Dün aldık bizde. Gittigidiyor üzerinden. 3 filtre ile 120 tl. Tanıdık önerisi üzerine aldık. Damacana olayına girmemiştik evde çünkü geldi gitti olayı sıkıntı. 5 lt lik bidonlardan alıyorduk. Bu şekil de daha az masraflı olacak gibi. Çorum'da yaşıyoruz,sular kireçli. Sürahiyi içme suyunda kullanıcaz sadece.
  • Ankara suyuyla kullanan var mı?

• tosunkaya kullanıcısına yanıt
    Ankara suyuyla iyi olmadı hocam bizde sürahi aldık diye cay vs de kullanıyoruz yılda 3-4 filtre ile. İçerim diye alacaksan bence Hiç uğraşma

• tosunkaya kullanıcısına yanıt
    biz kullanıyoruz, hanım memnun özellikle yemek ve çay işlerinde kullanıyor ben kendim içmek içinde kullanıyorum.

•  Brita akıllı sürahi su artıma sistemi ile 1 damacana suyu yaklaşık 4tl ye süzebilirsiniz

sürahi olmadan serum hortumuyla üstteki kaptan brita içine suyu istediğiniz hızda ayarlayıp süzebilirsiniz. brita altındaki şişenin dibini kesip damacana ağzına oturtabilirsiniz..

• Migros
    Brita Maxtra Plus 4 filtre
    82 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undermunder -- 30 Haziran 2020; 16:25:32 >
  • 200 e 60 bonus kamp ile tanesini 12 tl ye geitrrttik filtreleri şimdi 6 ay kullanırım 4 filtreyi..
  • Ankara için alacaktım ama yorumlar özellikle ankara için olumsuz olunca vazgeçtim. Ne önerirsiniz peki. Öyle heybetli cihazlar almak hiç istemiyorum. Brita gibi pratik olsun?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.