Şimdi Ara

Brita akıllı sürahi su artıma sistemi ile 1 damacana suyu yaklaşık 4tl ye süzebilirsiniz (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
250
Cevap
29
Favori
134.652
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ozas

121 tl ye marella xl ve 2 yedek filtre aldım. büyük bi heyecanla 2 kez filtre edip çiçeklere döktükten sonra 3. filtreden itibaren içmeye başladık. Tam bir hayal kırıklığı, koku hissediliyor tadı ise bir tuhaf, açıkçası pişman oldum. acaba çakma mı diye düşünüyorum ama dijital gösterge vs. her şeyi var.Yorumların hemen hepsi olumluydu oysa :(

Ne gerek var. 5lt 10lt olnadi 18lt sular satilmiyor mu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• millet kafayı sıyırmış diyeceğim ama bu tamamen mazoşistlik. doğal naturel sağlıklı yaşayacağım ayaklarına insanlar kendine maddi manevi zarar veriyorlar. gülüyorum ama bu komiklikten bile farklı bir boyut. 4 liraya damacana parasına filtre suymuş, kim icat ettiyse devlet üstün hizmet madalyası versin...

• newrophat kullanıcısına yanıt
    Sağlıklı yaşamla ne alakası var. Gel çeşmeden akan suyu gor. Milletin kapısında on tane damacana su rezil gibi kireç. Sanki çeşmeden güzel su akıyor da biz kendimize macera arıyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: mcroses

Sağlıklı yaşamla ne alakası var. Gel çeşmeden akan suyu gor. Milletin kapısında on tane damacana su rezil gibi kireç. Sanki çeşmeden güzel su akıyor da biz kendimize macera arıyoruz.

hazır su al o zaman kardeşim arıtma filtreleme vs... çok mu sağlıklı işlemler

• newrophat kullanıcısına yanıt
    hazir su zaten aliyoruz ama başa cıkmıyor. bazen disardan dolduruyoruz. bazi yerlerde su ciddi sıkıntı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcroses

hazir su zaten aliyoruz ama başa cıkmıyor. bazen disardan dolduruyoruz. bazi yerlerde su ciddi sıkıntı.

o zaman tezgah altı modellere yönelin, filtreleri düzenli periyotlarda değiştirdikten sonra hiçbir sorun yaşamazsınız ve filtre fiyatları çok uygun. bu tarz sürahiler günü kurtarmak için yapılmış parçası pahalı ve kesinlikle o paraları etmeyecek cihazlar. ayrıca yaygın olarak kullanılmadığı için belirli bir süre sonra işletme maliyeti yüzünden atıl duruma gelecektir.

not ; makine mühendisiyim

• bobrekler bedavaya suzuyor
  • ben de aldım birkaç ay önce.. yemeklerde ve çay yapmak için kullanıyoruz. xiaominin suyun sertliğini ölçen cihazıyla yaptığım ölçümlerde suyun sertliğini ciddi oranda azalttığını test ettim. bunun dışında herhangi bir süzme işi yapar mı bilmem.. Ege bölgesinde olunca su sertliği önemli oluyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: Onurmsq

quote:

121 tl ye marella xl ve 2 yedek filtre aldım. büyük bi heyecanla 2 kez filtre edip çiçeklere döktükten sonra 3. filtreden itibaren içmeye başladık. Tam bir hayal kırıklığı, koku hissediliyor tadı ise bir tuhaf, açıkçası pişman oldum. acaba çakma mı diye düşünüyorum ama dijital gösterge vs. her şeyi var.Yorumların hemen hepsi olumluydu oysa :(

Ben 9 yıldır hazir su kullanıyorum ama tasindigim yer asansör yok 5.kat zor oluyor diye bu sürahiyi aldım. Yorumlara bakinca super bişey sandim ama tam bi para tuzağı malesef. KIMSEYE TAVSIYE ETMEM.

• quote:

quote:

quote:

Ben 9 yıldır hazir su kullanıyorum ama tasindigim yer asansör yok 5.kat zor oluyor diye bu sürahiyi aldım. Yorumlara bakinca super bişey sandim ama tam bi para tuzağı malesef. KIMSEYE TAVSIYE ETMEM.

Damacana kapina kadar getirmiyor mu

• quote:

quote:

quote:

quote:

Güvenmiyorum kardeş, ayni damacana defalarca kullanılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Eren Keleş

bizde waterbox ın ilk modellerinden var. 8 yıl filan oldu sanırım hala kullanıyoruz. senede bir filtre değişimi var. bu arada bu marka ürünü ankara içerisindeki belediyeler, aski ve vergi daireleri aktif bir biçimde kullanıyor. satış danışmanları eve gelip size ürünü pazarlıyor görseller belgeler elektroliz filan yapıyorlar.

İhlasin cihaz guzel ama pahalı. Kendi evime gecince ihlasin cihazdan alırım artık.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Güvenmiyorum kardeş, ayni damacana defalarca kullanılıyor.

Kardesim ozaman 3milyar verip aritma makinesi alcaksin

• bence bu ürürü begenen ve begenmeyenler arasındaki fark bulunduğu bölgenin şebeke suyunun durumunun belirleyici

olmasıdır.Mesela biz sürahiden memnun kaldık çünkü hem şebeke suyumuz çok kötü değil belediye olarak ,hemde

binada su arıtma sistemi var ,o yüzden ilk izlenimimiz olumlu ...
  • Ürünü bugün aldım. Antalya da yim. Şebeke suyu rezalet koku kireç ne ararsan var. Binada arıtma yok 35 40 yıllık bina. İlk 2 sürahi yi döktüm. 3. Sürahi de içip eşimle tadına baktık ikimizde çok begendik. Çay ve yemek.suyunda kullanmak için aldık. 2 ay kadar kartuş dayansa iyidir

• bu da iş mi ya. bence çok pahalı bir ürün ayrıca. kendi evimde tezgah altı arıtma var. 6 ayda bir 60 tl filtre parası ödüyorum. evde içme,yemek,çay hepsi için rahatça kullanıyoruz. hatta kayınbabamlara da her hafta 5 er litrelik petlerde su taşıyoruz. neredeyse iki evin su ihtiyacını karşılıyor. en önemlisi rahatlığı, musluğu aç doldur. yazın sürahi sürahi su içilir bir evde. 2 litre süzülecek de onu başka kaba koyup buzdolabına koyacam da sonra yine iki litre süzecem de uğraş da dur. ben yazın soğuk su bulunsun diye buzdolabına su yetiştiremiyorum musluk olmasına rağmen. böyle sürahiyle 2 litre 2 litre işmi. hatta çok daha pahalıya geliyor bence. 1 kez takın tezgah altı olanını rahat edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmania

bu da iş mi ya. bence çok pahalı bir ürün ayrıca. kendi evimde tezgah altı arıtma var. 6 ayda bir 60 tl filtre parası ödüyorum. evde içme,yemek,çay hepsi için rahatça kullanıyoruz. hatta kayınbabamlara da her hafta 5 er litrelik petlerde su taşıyoruz. neredeyse iki evin su ihtiyacını karşılıyor. en önemlisi rahatlığı, musluğu aç doldur. yazın sürahi sürahi su içilir bir evde. 2 litre süzülecek de onu başka kaba koyup buzdolabına koyacam da sonra yine iki litre süzecem de uğraş da dur. ben yazın soğuk su bulunsun diye buzdolabına su yetiştiremiyorum musluk olmasına rağmen. böyle sürahiyle 2 litre 2 litre işmi. hatta çok daha pahalıya geliyor bence. 1 kez takın tezgah altı olanını rahat edin.

sürekli arıtma suyu kullanırsan Vücudun florürsüz Kalsiyumsuz mineralsiz kalır. Tavsiyem her gün mutlaka 1 adet soda için ailecek. Evde çocuk varsa mutlaka damacana su alıp cocuğun içeceği suyu damacanadan karşılayın..

Biz bunu ailenin tüm su ihtiyacını karşılasın diye değil Çay ve yemek yapımında kullanmak için alıyoruz. Devamlı içmek için alanlar hata yapar..

• quote:

Orijinalden alıntı: rbcntechnic

quote:

bu da iş mi ya. bence çok pahalı bir ürün ayrıca. kendi evimde tezgah altı arıtma var. 6 ayda bir 60 tl filtre parası ödüyorum. evde içme,yemek,çay hepsi için rahatça kullanıyoruz. hatta kayınbabamlara da her hafta 5 er litrelik petlerde su taşıyoruz. neredeyse iki evin su ihtiyacını karşılıyor. en önemlisi rahatlığı, musluğu aç doldur. yazın sürahi sürahi su içilir bir evde. 2 litre süzülecek de onu başka kaba koyup buzdolabına koyacam da sonra yine iki litre süzecem de uğraş da dur. ben yazın soğuk su bulunsun diye buzdolabına su yetiştiremiyorum musluk olmasına rağmen. böyle sürahiyle 2 litre 2 litre işmi. hatta çok daha pahalıya geliyor bence. 1 kez takın tezgah altı olanını rahat edin.

sürekli arıtma suyu kullanırsan Vücudun florürsüz Kalsiyumsuz mineralsiz kalır. Tavsiyem her gün mutlaka 1 adet soda için ailecek. Evde çocuk varsa mutlaka damacana su alıp cocuğun içeceği suyu damacanadan karşılayın..

Biz bunu ailenin tüm su ihtiyacını karşılasın diye değil Çay ve yemek yapımında kullanmak için alıyoruz. Devamlı içmek için alanlar hata yapar..

Hocam o sudaki mineralleri alamıyoruz mevzusu fazla abartılmış. Suda öyle ihtiyacımızın büyük bölümünü karşılayacak kadar mineral yok. Olanı da almazsak birşey olmuyor. Yediklerimizden tuzdan içeceklerden vs alıyoruz. Bu bilgi çok abartılmış.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rbcntechnic

quote:

Hocam o sudaki mineralleri alamıyoruz mevzusu fazla abartılmış. Suda öyle ihtiyacımızın büyük bölümünü karşılayacak kadar mineral yok. Olanı da almazsak birşey olmuyor. Yediklerimizden tuzdan içeceklerden vs alıyoruz. Bu bilgi çok abartılmış.

Arıtılmış su Doktora göre sağlıksız, satan firmalara göre en sağlıklısı

Kendi yorumum

içilecek su kaynak suyudur. Arıtılmış su saf sudur. Boş içecektir.

Sizde kendi yorumunuza göre dilediğinizi seçip kullanmakta özgürsünüz.

• Kayseri de sularımızın maşallahı var ama dedikodulardan dolayı hazır su içiyorduk psikolojik olarak. Eve su taşımaktan erindiğimden dolayı (1.5lt saka suyu 0,48tl, 5lt akyudum suyu 1.12tl alabiliyorum.) araştırmalarım neticesinde kompleks yapılı artırma cihazları ile bu Sürahinin mantığı 3 aşağı 5 yukarı aynı olduğu kanaatine vardım. 2 haftadır kullanıyorum, sularımız da sıkıntı olmadığı için kalite olarak bişey diyemediğim ama xiaomi kontrol cihazı ile aşağıdaki değerleri alıyorum. Cihazı almayı düşünüyorsanız işe yaradığını görmeniz için görselleri ekledim

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.