Şimdi Ara

Brita akıllı sürahi su artıma sistemi ile 1 damacana suyu yaklaşık 4tl ye süzebilirsiniz (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
250
Cevap
29
Favori
134.652
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben bu sürahiyi çay ve yemek için kullanıyorum.içme suyu amaçlı kullanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: newrophat

millet kafayı sıyırmış diyeceğim ama bu tamamen mazoşistlik. doğal naturel sağlıklı yaşayacağım ayaklarına insanlar kendine maddi manevi zarar veriyorlar. gülüyorum ama bu komiklikten bile farklı bir boyut. 4 liraya damacana parasına filtre suymuş, kim icat ettiyse devlet üstün hizmet madalyası versin...

hocam bide ankara da yaşıyorsun allahini seversen hangi bölgede doğru düzgün su var? tiksine tiksine içiyorum, sogutmadan su içemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxin -- 23 Ekim 2017; 0:39:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bundan iyi yemek suyu arıtılır.Yoksa içme suyuna kullanmam böyle şeyleri.Mineralleri de süzüyor mu o da soru işareti!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Foxin

quote:

Orijinalden alıntı: newrophat

millet kafayı sıyırmış diyeceğim ama bu tamamen mazoşistlik. doğal naturel sağlıklı yaşayacağım ayaklarına insanlar kendine maddi manevi zarar veriyorlar. gülüyorum ama bu komiklikten bile farklı bir boyut. 4 liraya damacana parasına filtre suymuş, kim icat ettiyse devlet üstün hizmet madalyası versin...

hocam bide ankara da yaşıyorsun allahini seversen hangi bölgede doğru düzgün su var? tiksine tiksine içiyorum, sogutmadan su içemiyorum

Ankara su konusunda cennet, gross marketlerde 19 litre suyu 5 lira olsa civarına mal edersin. herşeyi geçtim bimde a 101 de 1,5 litrelik sular 60 kuruştu en sonra, 5 litrelerde 1,60 yada 1,75 liraydı. fazlası değil, en baba suyun damacanası 7 lirayı geçmiyor şişeli olarak, üstelik damacana gibi kaç kere dolduruldu içine ne koydular endişesi yok. öyle bin a 101 suyu deyipte geçmeyin, buzdağı özkaynak sırma a.o.ç vs... yani kimse musluktan su içmesin ama bu saçma aletlere de para kaptırmasın

• n11 den aldim yedek basliklari, tavsiye ederim baya kullanisli surahi.

• ÇevreMühendisi kullanıcısına yanıt
    ne kadar aldınız filtreyi ben 10 gün önce hepsi burada dan aldım 17 tl ye geldi bir tanesi kampanya varmış o gün için
  • samil422 S kullanıcısına yanıt
    2li paket 4 tane 130 a aldim. n11 den

• quote:

Orijinalden alıntı: iso227

Bende amazondan almıştım benzerini işe yarıyor fakat doğru kullanmak önemli.
    şimdi bende xiaomi tds metre var onla test ediyorum.
    eğer musluğu sonuna kadar açıp doldurursanız sudaki maddelerin %5 ni falan temzilyior.
    damla damla doldurursanız,sudaki maddelerin %50 sini temizliyor.bende pet şişenin ucunua ve altına delik açtım damla damla kullanıyorum.250 seviyesinde 120 seviyelerine düşüyor sudaki madde oranı.bir daha filtre ederseniz 70 civarlarına düşüyor...
    ayrıca benim filtre cihazı suyun içine magnuzyumda katıyor.
    hızlı damla damla akma süreside 1.5 litre için 2-5dk
    hazır sularıda test ettim mesela erikli 100 çıktı.
    en düşük gülpınar 20 çıktı.

bir sorunuz varsa cevaplarım.
    artılayında insanlar faydalansın.

Hocam yanlış anlamayın,bunu bir satış politaksı olarakta görmeyin,kimseye forumdan satış yapamam zaten.

Erikli Su Bayii'miz var.Erikli'nin o değerde olma imkanı yok, eğer o değeri elde ediyorsanız suyu nerden tedarik ettiyseniz müşteri hizmetlerini arayıp şikayet edin,yada suyu numuneye yollayın.Ne filtrelerden geçtiğimi ben biliyorum.Bir de İl Sağlıkların yaptığı testlere göre en kaliteli su Erikli.

En basitinden kum filtresinden dahi geçiyor.Havuzda dinlendiriliyor falan.Satışçı olmadığımı şöyle de söyleyim aynı bayiide Nestle ve Alaçam'da satıyoruz ama bunlar hakkında birşey demedim.Alaçam hakkında demem zaten

• "En kaliteli" vuu çok iddalı.

Listeyi inceleyin Erikli su kaç puan almış?

Ben baktım geçer puan bile alamamış ve 163. Sırada. Bırakın artıda olmayı -2.500 puan nedir?

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1WYTwMzNI2ciVzJvV_P2wBOoYZp19FqdjoiqS1YaUWJk/htmlview

Bu dokümanhttp://www.gidahareketi.org/su/ linkinden alınmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biuu -- 13 Kasım 2017; 21:16:37 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: biuu

"En kaliteli" vuu çok iddalı.

Listeyi inceleyin Erikli su kaç puan almış?

Ben baktım geçer puan bile alamamış ve 163. Sırada. Bırakın artıda olmayı -2.500 puan nedir?

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1WYTwMzNI2ciVzJvV_P2wBOoYZp19FqdjoiqS1YaUWJk/htmlview

Bu dokümanhttp://www.gidahareketi.org/su/ linkinden alınmıştır.

+1

• Silenforce kullanıcısına yanıt
    erikli su kötü demedim.benim için saf su olması daha önemli.belki erikli suyun içinde magnezyum kalsiyum vs. daha çok var belki buda iyi bişey olabilir.
  • britanin esprisi kalmadi.. eur kuru firladi.. amazondan dahi ismarlasan 23tl aylik kartus bedeli. + sebeke suyu masrafi ..

bim'de aband 5lt su 1.7 tl..

hemen hemen 14 tane su alirsin.. 14 su ise 70lt yapar.

kontrollu daha saglikli su varken brita alinmaz.

tekrar sise suya donus yapacagim..

hem ulkeye istihdam sagliyalim :-))

• xxlboy kullanıcısına yanıt
    tamam kardes sen bimden almaya devam et, konuyu da baltalama

• migrostan tekli aldığım kartuşta hiç sorun yaşamamıştım.daha sonra aldığım ikili kartuşun ikisi de sorunlu çıktı.suyu çok yavaş süzüyor ve tadını da çeşme suyundan kötü yapıyordu.poşetinde son kullanma tarihi aradım ama sadece 03/16 diye bir tarih buldum.artık son kullanma tarihi mi yoksa imal tarihi mi bilmiyorum.şimdi başka yerden tekli kartuş alıp deneyeceğim.bu da olmazsa bir daha asla kullanmam.
  • Sürahi, suyu sadece arıtıyor ve suyun yumuşak içimli olmasını sağlıyor. Tds ölçümü 120 civarında çıkan musluk suyunu 80 civarına indiriyor. Kesinlikle mikrop arındırma gibi bir iddiası yok. Yani musluk suyunuz mikroplu, niteliksiz su ise bir anlam taşımayacaktır.

Bazı kişilerin çok memnun, bazılarının memnuniyetsiz olmasının sebebi, mevcut musluk sularının farkından kaynaklanmakta.

Ürün maliyetli... Ama filtre kartuşlarını satış sitelerinden kupon, indirim kovalayarak toplu şekilde alırsanız kârlı çıkabilirsiniz.

Filtre kullanım süresi, ailenin su tüketim miktarıyla orantılı. Su sertleştiği zaman değiştirilebilir.

İlk iki, hatta üç süzümde sürahi dibinde görülen küçük siyah noktalar filtreden kaynaklanmakta. Sorun değil.

Tat konusunda hassas olup evindeki musluk suyu kullanılamayacak durumda olanlar hazır suyu içebilir, arıtılmış musluk suyunu çay, yemek vb kullanabilir.

Musluk sularımız güzel, her şey için kullanıyorum. Böyle olunca da kartuş çabuk değişim istiyor. Ucuz değil, çok kârlı da değil, ama pratik ve kullanışlı.

Ağzımızı sokaktaki musluğa dayayıp lıkır lıkır su içtiğimiz günleri hatırlıyorum. Gelecek nesiller için endişeliyim. En ciddi dertleri temiz su olacak gibi görünüyor.

• TDS ölçümünü defalarca yaptım. 110-115 civarı olan musluk suyunu 50-55 civarına indiriyor.
  • Adamların mikroskobik canlılar üzerine bir iddası yok zaten. Şehir şebeke suyu harici denetimi olmayan kuyu sularında kullanmayın demişler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: biuu

Adamların mikroskobik canlılar üzerine bir iddası yok zaten. Şehir şebeke suyu harici denetimi olmayan kuyu sularında kullanmayın demişler.

bu demek oluyor ki , bizim işimiz sadece 'Defalarca testten geçen ve her an kontrol edilen devletin Şebeke Suyu ve hazır sular '.

işe yaramaz bir ÇÖP
  • Trakya bölgesindeki paketli suları ölçtüğümde 4-5 ppm (sadece 4 ve 5 evet) çıkıyor çok enteresan. Bu paketli sulardan litre litre içiyorum yine susatıyor. Demek ki arıtma su bir işe yaramaz. Fakültede tezgah altı arıtma var o da 5ppm civarında çıkıyor. Tatları zaten rezil. Çeşme suyu da öyle. Dağ olmayan memlekette normal.

Brita 145’lerden 90’lara indiriyor ppm değerini. Çaydanlığa kireç yapmasın yeter içesi gelmiyor zaten insanın.

Tezgahın altı üstü farketmez arıtma su anlamsız. Kenya’da olur burada gereksiz. Brita arıtma yapmıyor sanki biraz filtreleyip al işin görülsün diyor. Övülecek yanını göremedim ama tezgah altı olayı daha kötü.

•  Brita akıllı sürahi su artıma sistemi ile 1 damacana suyu yaklaşık 4tl ye süzebilirsiniz Brita akıllı sürahi su artıma sistemi ile 1 damacana suyu yaklaşık 4tl ye süzebilirsiniz

Brita akıllı sürahi su artıma sistemi ile 1 damacana suyu yaklaşık 4tl ye süzebilirsiniz Brita akıllı sürahi su artıma sistemi ile 1 damacana suyu yaklaşık 4tl ye süzebilirsiniz
    bugğn migrostan 35 tlye 2 tane filtre aldım
    fakat 3 16 üretim
    son kullanma 1 17
    1 sene gecmiş
    iade
    dikkat edin

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.