Merhaba. Ekran kartım bozuldu ve acilen ekran kartı almam gerekiyor. Hesaplarıma göre çalışmak ve oyun oynayabilmek için en azından GT 1030 işimi görüyor. Malumunuz maddi olarak da GT1030 üzerine çıkamıyorum. O yüzden internetten fiyatlara bakayım dedim ve 2 kart dikkatimi çekti. ASUS GT 1030 2 GB brk GDDR5 diğeri ise ASUS GT 1030 2 GB o2b GDDR5. aralarında bayağı bir fiyat farkı var. Brk olan çok daha pahalı. Ama aralarındaki farkı bir tür anlayamadım. Web ve grafik tasarım ile uğraşıyorum. Oyun olarak ise GTA V ve Rainbow Six: Siege gibi oyunlar oynuyorum. Önceki kartım AMD Radeon R9 200 serisiydi. Elbette yüksek performans almıyordum ama rahat rahat oyun oynayabiliyordum. İşlemcim AMD FX 8120 8 Core. Uzun lafın kısası. Bütçem oldukça düşük. Ama 1030 seviyesi bir kart alabiliyorum. Zorlasa da yukarıda bahsettiğim ASUS GT 1030 2 GB brk GDDR5 seviyesine çıkabilirim. Biri bana aralarındaki farkı söyleyebilir mi? Ya da başka bir modele mi bakmalıyım? Lütfen. Bilen birinin yardımına ihtiyacım var. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim