Şimdi Ara

broadway karbüratör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim karbüratörün üstünde 2 hava çıkışı var birnde yani üsttekinde hortum var ve sol farın üzerine doğru gidiyor diğeri ise o hortumun girişinin hemen altında ve hortum takılı değil o ne oluyor onun bağlı olması gereken biryer varmı yada ağzının tamamını bantla kapatsam yada yarıdan bir fikir alabilirmiyim

• resim koyabilirsen net cevap gelir.
  • yuvarlak içine aldığım hortum benimkinde yok diğer resimdeki gibi bantlı
     broadway karbüratör broadway karbüratör

• ilk çalıştırdığınızda manifolddan sıcak hava çeken boru lpg ci zihni sinir ustalar ayar tutturamadıklarından kapatıyorlar
  • Benzinli araçlar için, özellikle kışın ilk kilometrelerde yakıt tüketimini azaltmak için tasarlanmış bir devredir.

75 ve sonrasında tasarlanan hemen hertürlü karbüratörlü araçta bulunur. Japonlarda daha karmaşık sistemler vardır.

Zaman içinde, araç ısındığında ohattı kapatıp soğuk hatta geçiş sağlayan mekanizma bozulduğu için işlevini kaybeder.

Çok önemli bir şey değil. Aracınız düzgün çalışıyorsa farketmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delifisek.Tux

Benzinli araçlar için, özellikle kışın ilk kilometrelerde yakıt tüketimini azaltmak için tasarlanmış bir devredir.

75 ve sonrasında tasarlanan hemen hertürlü karbüratörlü araçta bulunur. Japonlarda daha karmaşık sistemler vardır.

Zaman içinde, araç ısındığında ohattı kapatıp soğuk hatta geçiş sağlayan mekanizma bozulduğu için işlevini kaybeder.

Çok önemli bir şey değil. Aracınız düzgün çalışıyorsa farketmez.

aslında ondanmı kaynaklanıyor onuda bilmiyomya yolda giderken frene basıyom araç stop edecek gibi oluyor çok yakıyor ve 5. viteste 90km ile gittiğimde araç bağırıyor sanki 6. vitesi ister gibi bazen unutup elimi vitese bile atıyom

• Aracınızın gaz ayarında sorun var.
    @rustu25
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    R9 Broadway yağ eksiltiyor!!!
    17 yıl önce açıldı
    HONDA CİVİC MOTOR YAĞI
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delifisek.Tux

Aracınızın gaz ayarında sorun var.
    @rustu25

beyni lovato marka ile değiştim acaba beyinle ilgili bir sikıntı olabilirmi çünkü bilgisayara takıyorlar bilgisayar normal gösteriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: rustu25

benim karbüratörün üstünde 2 hava çıkışı var birnde yani üsttekinde hortum var ve sol farın üzerine doğru gidiyor diğeri ise o hortumun girişinin hemen altında ve hortum takılı değil o ne oluyor onun bağlı olması gereken biryer varmı yada ağzının tamamını bantla kapatsam yada yarıdan bir fikir alabilirmiyim

karbüratörde hava çıkışı olmaz :( hava girişidir o.

o takılı olmayan da sıcak hava girişi soğukta daha az yakması için. ellemeyin kalsın öyle bozulmuştur o sistem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.