Şimdi Ara

broadway mi fairway mi arkadaşlar? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
66.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kesin olmamakla birlikte fairwaylerde kullanılan motorun şanzımanla uyumlu olmadığı ve zaman içerisinde sorun çıkarttığını bir çok yerden duydum. tutulmama sebebi bu olabilir mi? yoksa arkadaşın dediği gibi 1.4 şahin niye tutulmadı da 1.6 şahin tuttu kasa aynı özellik aynı fark sadece motorda bence işin içinde baş ağrıtan bir teknik sorun var yoksa benzinli de olsa 1.4 ve 1.6 arasında yakıt konusunda abartılacak kadar büyük bi fark olmaz
  • Sagolasın yazayım yada yazmayım diye düşünüyordum...Topigin sonuna kadar okudum dogruyu yazmışsın....Yanlış uyumsuz bir üretimdi, durdurdular....Yoksa en az 10 yıl üretirlerdi...Farının camını degiştirdik yeni model, aynanın rengini degiştik yeni model, tamponun rengi degişti yeni model..Arka stop camı degişti yeni model.....Azmı yuttuk...? ..Bal gibi satarlardı...Aniden kestiler. ....Saygılarımla.....
  • Benim kayınpederim 13 yıldır kullanıyor.(FAIRWAY)....140.000 km'de ....ister inanın ister inanmayın daha baskı balata değişmedi ve yağını filtresini değistirip biniyor....Nazar değmesin...Tık demedi daha...
  • Hangisini seçerdim noktasında ise Fairway derdim herhalde...Yukarıda anlattığım sebepten
  • bizde çift farlı 1995 model fairway vardı. kliması bile vardı arabanın. kalkışları deli gibiydi hiç bir yokuşta bayılmazdı. sesi de dehşetti. severdim yaaa.

sonra şirketteki adam takla attırdı, ondan sonra ayarı kaçtı arabanın
  • ewet ben cok zevk alıyorum rainbow u sürerken kliması hb olması motorun 1,6 olup sanzumanın COK UYUMLU olması pedala bastıgımda istedigim performansı sunması ekonomide cebi yakmaması cok güsel tutulmama dısında bence FAIRWAY broadway den üstündür....
  • rave hayırlı olsun reinbow un.ben severek 3 yıl kullandım.tadını kullanan bilir.şimdi scenic aldım.1993 model 145000 km lpg li reinbowumu üzülerekte olsa satıyorum.5750 ytl istiyorum.acaba fiyat normalmi.siz kaça aldınız.arabam çook temiz.sorunsuz.arabam şu an eskişehirde
  • fairwaylerde kullanılan motorun verimsiz olduğu yada üretim hatası olduğu fikrine katılmıyorum.
    akıt tüketimi olarak 1.6 motora göre normal sayılabilir.
    C2L kodlu renault tarafından geliştirilen motor var üzerinde,arjantinde yapılmış olması renault tarafından geliştirilmediğini,yada dandik bir arjantin motoru olduğunu göstermez

Ancak gücü 8V olduğundna dolayı 1.6 motora göre fazla iyi değildir.broadway 1.4 motor olduğundan vergi açısından da tüketim açısından da tutulan bir model oldu.Sonuçta r9 serisinin hitap ettiği kesim belirli bir gelir seviyesine sahip orta direk diye adlandırılan kişilerdi.
  • fairway görünüm ve performans olarak çok daha iyi ama broadway daha ekonomik
  • quote:

Orjinalden alıntı: muramba

fairwayde renauld manneger motor var. bunu bilen varmı. ve broadwaye serilikolarak çok ii bi performansı var.

21 optimalarda fairwayden alına 1.6 motor var managerlerde ise flash lardan alınıp modifiye edilmiş 1.7 motor var.
  • 94 brodway 8500-9000 ytl 94 fairway 6000-6500 ytl eee artık kıyaslamaya bile gerek yok. fiyat farkı herşeyi anlatıyo zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: kırmızı2004
    Ayrıca örnek olarak Flash'lar aşırı ataktır çok hızlı gidebilir ama duramaz.

1600cc motor bu aracın fren sistemi ve hafifliğinden dolayı pek uygun değil. Bu nedenle sıkça hasarlı kaza yapabilirler. Brodway'ler daha güvenlidir.
  • arkadaşlar fairway ı 94 yılında sıfır aldık 97 yılında sattık buzaman içinde 470.000km yol yaptı motor ve sanzuman hiç sıkıntı şamadık yakıt olarak sehir içi broadway dan çok şehir dışı broadway dan az yakar
  • Bence broadway
  • arkadaşlar şimdiki aklım olsa fairway alırdım broadway parasına. tüp taktırınca araba gayet güzel oluyo. sonuçta broadwaya tüp taktırınca epey dşüyo çekişi. fairwayı satamazsın diyolar. ben zaten şimdiki arabayı kullanmak için aldım. satmak için değil. dediğim gibi artık seçme şansım yok. dayımda fairway var adam çok memnun arabasından. ununtmadan köyde arabanın adı vayırvayır ilk duyduğumda çok gülmüştüm.
  • ben ikisinide tavsiye etmem biz de broadway var o nedenle sölüyorum ama hangisi dersen broadway derim!!!
  • Brodway sahibiyim, ama gözüm hep fairway de kalmıştır. Bizim araba uzun yolda zayıf kalıyor yaw. Hele ki fairway in makyajlı 2.kasası var ki, gerçekten çok güzel bir araba.

Ama, brodway tutuluyor memlekette. Biz de uyduk sürüye.
  • Fairway alanın elinde patlar 900 kg arabaya 1,6 lt motor israf. broadwayın bile tekerleri gaza fazla yüklenince şaha kalkıp spin atıyo hafiflikten. Fairway hiç kullanmadım ama kullanmak isterim eminim çok zevklidir kullanması...
  • ya 1,7 flash a ne demeli
  • fairway şehiri çinde broadway den daha fazla yakıt tükettiği için "çok yakıyor" diye adı çıkmış bir arabadır,halbuki uzun yolda broadway den daha az yakar ve ortalamada da aynı hesaba gelir..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.