Şimdi Ara

Broodmother hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dota 2 de henüz yeniyim yaklasık 3 hafta oldu başlayalı yaklaşık 2.5 3 yıl lol geçmişim var ama dota oynadıktan sonra o harcadıgım yıllara harbi harbi küfrediyorum diyebilirim. Gerçekten çok kaliteli bir moba sıkıcı hiç bir hero yok ve lol gibi basit ve kolayda degil. Şimdi konuyu açma sebebime gelecek olursak rastgele modda her heroyu deneyip mümkün oldugunca tanımaya çalısıyorum ve gecen broodmother geldi inanılmaz zevkli ve güzel bir hero çok hoşuma gitti ilk başta orchid yapıyorum ondan sonra bkb gerisi ise butter fly abysal mkb olarak değişiyor skill olarak w 2de bırakıp q fullüyorum ( w ile duvardan geçilebildigini biliyorum) örümcekler belli bir sayıya ulaştıgında junglea yolluyorum onları onlar orda ben lanede farmlıyorum zaten baya bi zengin oluyorum ama oynayıs tarzımda büyük bir sıkıntı var item buildim veya skill sıralamam (dogru oldugunu düşünüyorum) dogru olsa bile bu heroyla nasıl oynanır nereye gidilir bilmiyorum pek.Birde gem veya ward alan supportlar gelince karşıma hiç rahat olamıyorum ward almayanlar gelince 2v1 bile cok rahat double alıyorum rahat farmlıyorum lanede bu ward olayını nasıl halledebilirim? Şimdiden teşekkürler arkadaşlar her şey için biraz aceleye getirdim yazıyı cok sacma karman çorman ve yazım hataları olabilir affola

• Ti4'de oynanmayan tek hero. Çöp kelimesinin diğer karşılığı. Ne kadar kassanda kendinden başka yararın olmayan, işi 1 Warda bakan, karşıya geldiğinde sevindiğimiz hero.
    Ustalaşmakla uğraşma zaman kaybı.
  • Çok zevkli bir hero Brood, çöp falan da değil. Öncelikle bir soul ring alıp karşındakilere Q skillini spamliyorsun, kaybettiğin HP ağlardan gelen ekstra regenle hızlıca dolar zaten, ama karşıya illallah ettirirsin. Örümceklerine dikkat etmen lazım, rakibe asla free gold verme. Onun dışında buildin iyi bence. Orchid solo kill için ideal, mana sıkıntını da çözüyor. Ondan sonra bir BKB çıkmak en iyisi, zaten damage lazım değil OP bir ultisi var Brood'un manfight için.

Ağlarını yolun ortasına kurma, kıyıya köşeye kur ki visionları olsa bile onların gidemeyecekleri dağa tepeye kaçma şansın olsun. Singsing Brood'u çok iyi oynuyor, solo offlane gidip double kill alıyor onun videolarını izleyebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeidaraSanji

Ti4'de oynanmayan tek hero. Çöp kelimesinin diğer karşılığı. Ne kadar kassanda kendinden başka yararın olmayan, işi 1 Warda bakan, karşıya geldiğinde sevindiğimiz hero.

captains mode'da olmadığı için olabilir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nintendo.

quote:

Orijinalden alıntı: DeidaraSanji

Ti4'de oynanmayan tek hero. Çöp kelimesinin diğer karşılığı. Ne kadar kassanda kendinden başka yararın olmayan, işi 1 Warda bakan, karşıya geldiğinde sevindiğimiz hero.

captains mode'da olmadığı için olabilir mi

Ben Blackvnm'um yalancısıyım Ti4 bittikten hemen sonra o yada onun gibi mesajlar atan biri böyle yazmıştı.
    Ama o kadar da haksız sayılmam bence ? R2-Gondar Broodun yapacağı görevi kat kat iyi yapar bence invis carry olarak. Pusher olarak zaten daha iyi bir sürü tercih var

• bana göre zevksiz bi hero.. karşındaki adamların lanede wardı eksik olmazsa işin çok sıkıntıya giriyor
    ara sıra girip oynanır tabii ama üstünde önemle durup uğraşmaya değmez :) yine de sen bilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ward alırlarsa sen de al nasılsa farm derdin yok. üstelik zamanında wardı koyup onlarınkini kırarsan sen üstün geliyorsun çünkü en son senin wardın kalıyor. gem almışlarsa da oyunda ilerlemiş demektir takımca hangi koridordan ittirmeye karar verdiyseniz o koridoru ağla kaplarsan gemden korkmazsın. ayrıca unutma tek inviz sensen gem vakti gezme vakti demek.
    dikkat etmen gereken husus direk örümcek almamak. zaten kimsenin hero seçerken spamladığı bir karakter değil. mesela ben ne zaman alsam; axe, es, lina alıyorlar üstüne tp ile beni takip ediyorlar.
    2 carry sana saldırıyorsa ikisine de ısırık atmayı unutma muhteşem bir missin var. bir de ultini ya adama görünmeden aç ya da bir ısırık attıktan sonra aç. kaçması zorlaşsın.

iyi oyunlar.
  •  Broodmother hakkında

En çok oynadığım heroların başında geliyor. Kesinlikle solo olması ve tek bir lane'de kalması lazım. Oyun sonuna kadar tek bir yolda kalıyorum. Sürekli push üzerine oynuyorum. karşı tarafta intelligence herolar picklendiği zaman alınması daha yararlı oluyor. 8 tane ağı iyi dağıttığın zaman wardlar fln pek sıkıntı olmuyor.
  • Pek fazla picklenmez takım oyunlarında genellikle aura hasar veren herolar picklenir
  • Takım için space yaratması gereken bi hero hard carry potansiyeli çok yok gibi. Hele ki 6.82 ile birlikte late gamede iyice çökersin
  • Fena bir hero değildir tabiki ama karşıya alınan bir earthshaker kabus dolu anlar yaşatabilir
  • soulla başla, işim garanti olsun diyorsan al yanına vladı, oyunun başından sonuna kadar aynı lanede bi git bi gel. Vlad neden derseniz, ultisinin lifestealerini ve ağların regenini biliyorum, sadece lanede tutunmak amaçlı + % olarak verdiği dps hazımsanamaz. Eğer laneni değiştirirsen oyun başı yada ortasında çok sıkıntı yaşarsın.
    Heleki klavye ve fare kontrolün iyiyse o örümcekler harikalar yaratır .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.