Bildirim
Broşür Dağıtmak , Anketörlük Tarzında İş!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
ben de istiyorum valla -
eskişehirdeysen bolca var dağıtanlara sorsan söylerler..quote:
Orijinalden alıntı: Seka_1905
ben de istiyorum valla -
matbaalara sorabilirsin, broşürleri onlar bastığı için şansın yüksek, anketörlüğe de hiç bulaşma derim, eğer çelik gibi sinirlerin yoksaquote:
Orijinalden alıntı: black label
eskişehirdeysen bolca var dağıtanlara sorsan söylerler..
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: Elektroniker
matbaalara sorabilirsin, broşürleri onlar bastığı için şansın yüksek, anketörlüğe de hiç bulaşma derim, eğer çelik gibi sinirlerin yoksa
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: the_don
matbaalara sorabilirsin, broşürleri onlar bastığı için şansın yüksek, anketörlüğe de hiç bulaşma derim, eğer çelik gibi sinirlerin yoksa
Yaparım ya sinirlerime hakim olabilirim de.
Merak ettiğim şey su anketörlük nasıl bir meslek?
Günlük mü yapılıyor? günlük belirli bi anket dolduruyosun ve paranı alıyosun yoksa aylık mı çalışıyosun?
Ben günlük istiyorum 1000 broşür dağıt 30 al git gibi. Anketörlükde öylemi? SSk fln gerekmez yani.
Edit: istanbul avrupa yakası...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OdyS1 -- 4 Ocak 2009; 19:37:24 >
-
okadar para vereceklerini beklemiyorsun değilmi? kim 30-40 demişsse sallamış arkadaşım taksimde dağıtıyodu broşur günlük 20ytl gaztedeki ilanlardan bulmuştuoyle büyük paralar olsa herkes bu işi yapar ama yok malesef
@ozn
bu arkadaşın dediği sürekli iş yani şirkete bağlı olarak çalışıyosun ama ogrenciyken yapabilirim diyosan parası güzel yalnız vakit bulabileceğin sanmıyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: Cliff -Lee- Burton
okadar para vereceklerini beklemiyorsun değilmi? kim 30-40 demişsse sallamış arkadaşım taksimde dağıtıyodu broşur günlük 20ytl gaztedeki ilanlardan bulmuştuoyle büyük paralar olsa herkes bu işi yapar ama yok malesef
@ozn
bu arkadaşın dediği sürekli iş yani şirkete bağlı olarak çalışıyosun ama ogrenciyken yapabilirim diyosan parası güzel yalnız vakit bulabileceğin sanmıyorumquote:
Orjinalden alıntı: Cliff -Lee- Burton
@ozn
bu arkadaşın dediği sürekli iş yani şirkete bağlı olarak çalışıyosun ama ogrenciyken yapabilirim diyosan parası güzel yalnız vakit bulabileceğin sanmıyorum
İşte bende o arkadaşın gibi yapmak istiyorum. Gazetelerde hiç rasgelmedim. O tarz işleri veren yerler var mı?
MEsela english time da iş bulma olanağım var onada gittim eleman eksik değildi bu ve bunun gibi nerelere başvurabilirim?
-
dostum aç gazeteyi onlarca ilan var ben yazın çalışırken müsteri olmadığında bakıyodum bi dünya ilan vardı anketor ve brosür dağıtacak eleman aranıyor diyequote:
Orijinalden alıntı: OdyS1quote:
Orjinalden alıntı: Cliff -Lee- Burton
@ozn
bu arkadaşın dediği sürekli iş yani şirkete bağlı olarak çalışıyosun ama ogrenciyken yapabilirim diyosan parası güzel yalnız vakit bulabileceğin sanmıyorum
İşte bende o arkadaşın gibi yapmak istiyorum. Gazetelerde hiç rasgelmedim. O tarz işleri veren yerler var mı?
MEsela english time da iş bulma olanağım var onada gittim eleman eksik değildi bu ve bunun gibi nerelere başvurabilirim?
Alıntıları Göster
-
pmde sitenn adsresini werdm ordan arattırabilirsinquote:
Orijinalden alıntı: Cliff -Lee- Burton
dostum aç gazeteyi onlarca ilan var ben yazın çalışırken müsteri olmadığında bakıyodum bi dünya ilan vardı anketor ve brosür dağıtacak eleman aranıyor diye
Alıntıları Göster
bnde anketrlk yaptım1 ara 4sene önce ayda750 aldığım oldu
ayrıcaaa bazı yerler ymk yol ssk warmio
yemek alırsan atıyorum30 almazsan 35 veriyorlar
kışın çok zor oluyor soğkta yalnz
şu anda anket işi war 1ankette yaklşk120 soruu teee ilçelere köylere bırakıyorlar oyzden babm izin wermedii:(((
-
sadece anket işi yok marketlerde tnaıtımda yapabilirsin.kuzenim yapıyor.hafta sonları günlük 35 40 değişiyor.bana özel mesaj atarsan nickini unutmamam için.kuzenimden alırım nosunu sana yollarım.quote:
Orijinalden alıntı: agili
pmde sitenn adsresini werdm ordan arattırabilirsin
şu anda anket işi war 1ankette yaklşk120 soruu teee ilçelere köylere bırakıyorlar oyzden babm izin wermedii:(((
Alıntıları Göster
-
Eskişehirdeysen media markt kağıtları dağıtılyor
Arkadaşım gitmişti 20ytl almıştı -
quote:
Orijinalden alıntı: ChapkiN
Arkadaşım gitmişti 20ytl almıştıquote:
Orjinalden alıntı: ChapkiN
Arkadaşım gitmişti 20ytl almıştı
Nereye başvurmamız lazım onun için sorabilir misin? -
35-40 az para değil türkiye şartları için tek kişiysen iyiymiş bayağıquote:
Orijinalden alıntı: Luciferquote:
Orjinalden alıntı: ChapkiN
Arkadaşım gitmişti 20ytl almıştı
Nereye başvurmamız lazım onun için sorabilir misin?
Alıntıları Göster
-
eskişehirde böyle işleri nerden bulabiliriz arkadaşlar ?varsa bildiğiniz yerler yardımcı olurmusunzquote:
Orijinalden alıntı: LimonKolonyasi
35-40 az para değil türkiye şartları için tek kişiysen iyiymiş bayağı
Alıntıları Göster -
banada böyle bi iş lazımda bulamıyorumquote:
Orijinalden alıntı: eses2641.
eskişehirde böyle işleri nerden bulabiliriz arkadaşlar ?varsa bildiğiniz yerler yardımcı olurmusunz
Alıntıları Göster -
arkadaşım ben broşür dagıtacak eleman arıyorum iç erenköy de düşünürseniz ben nurettin tel.05326528689 -
quote:
bana da atarmısın? -
evet ya eskişehirde nereye başvurabilirizquote:
Orijinalden alıntı: CrasHhquote:
bana da atarmısın?
Alıntıları Göster
-
arkadaşlar pendik civarında broşür dağıtacak arkadaşlara ihtiyacı olan motar otomotiv renault servisi bir kişi arıyor telefon 216 354 92 08quote:
Orijinalden alıntı: ATOM ANT
evet ya eskişehirde nereye başvurabiliriz
Alıntıları Göster -
Arkadaşlar yaşım 16 ancak bu broşür işi için direk marketlere ayakakbı elbise mağazalarına örnek BİM her hafta 2 sefer dağıttırıyor genelde biryerle anlaşmalıdırlar ve 30-35 arası bişeye dağıtıyorlar sen git 20 25 e dağıtırım de sana dağıtmana imkan veriyorlar bu fiyatları istanbul avrupa yakası için söyledim başka yerlerde farklı olabilir.quote:
Orijinalden alıntı: nka53
arkadaşlar pendik civarında broşür dağıtacak arkadaşlara ihtiyacı olan motar otomotiv renault servisi bir kişi arıyor telefon 216 354 92 08
Alıntıları Göster
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X