Şimdi Ara

BROTHER HL-2040 MONO LASER LAZER YAZICI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
3
Favori
45.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: worldjoy

TONERİ KESİNLİKLE ÇİPSİZ 15 20 tl ye yaptırırsın ama orjinal toneri ucuz zaten doluma gerek yok bence muadil drum ünitesi de var piyasada 90 TL ye 12000 sayfa ömrü yani 5 tonerde 1 drum alcaksınız diğer cihazlardan artılarını sayayım hp 1005 samsung 1640 tan farkını :

BROTHER HL-2040
    -tam dolu tonerle geliyor ve 2500 sayfa baskı alıyorsunuz hp1005 samsung 1640 gibi yarım dolu değil
    -kapalı kağıt tepsisi (kağıdınız kırışmıcak kirlenmicek dışarda durup kırılma sorunu olmayacak)
    -dk yazdırma hızı 20
    -baskı çözünürlüğü 2400 dpi (siyah beyaz yazıcı için cok fazla)
    -ufak kağıtlar için ayrıca besleme haznesi var
    -daha sonra almak istediğiniz orjinal toneri 100TL ve 2500 sayfa baskı verir hp 1005 yada samsung 1640 gibi 1500 sayfa basıda vermez !!! ki onların fiyatıda 140TL civarı

Ayrıca gene hp 1005 ve samsung 1640 dan daha ucuz 2040 varken hp 1005 yada samsung 1640 almak bence yanlış olur ayrıca onlardan daha sessiz çalışıyor !!!

muadil drumla ilgili link verirmisiniz.

• brother lazer yazıcılar ile ilgili sorulara açığım
  • hp ve samsungların muadil drumları 10-25 TL arası değişirken brother yazıcının drumuna niye 91 dolar verelim sizce ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ukarcan

brother lazer yazıcılar ile ilgili sorulara açığım

kuşe kağıda çıktı alabiliyormuyuz. bazı printerler kağıdı buruşturuyor da.
  • hp ve samsunglarda drumlar kartuşların üzerinde oluyor ve 2500-3000 sayfa çekebiliyor
    brotherlarda bu olay biraz farklı. drum ünite olarak değişiyor yani toner kartuşundan bağımsız bir ünite
    bu söylemiş olduğun fiyat orj drum ünit fiyatı muadilleri 45-50$ civarında ama bunda da samsunglardaki gibi tek drum var 15 $ yine de kıyaslarken diğerlerinin yaklaşık 5 katı daha fazla çektiğini de hesaba katarsan daha ekonomik aslında
  • kuşe kağıda çıktı alabiliyormuyuz. bazı printerler kağıdı buruşturuyor da.

hl 2040 larda ince kağıtlarda ileri zamanlarda sıkıntı yaratabiliyor ama by-pass lı modeller biraz daha profesyonel olan modellerde testlerimiz şuan başarılı sadece önlü arkalı çekimde (kağıt ısıdan etkilendiği için) sıkışma yapabiliyor.
    mürekkepli modelleri henüz test edemedik. ama özellikle düşündüğün bi model varsa araştırıyım
  • Orijinalden alıntı: ukarcan

kuşe kağıda çıktı alabiliyormuyuz. bazı printerler kağıdı buruşturuyor da.

hl 2040 larda ince kağıtlarda ileri zamanlarda sıkıntı yaratabiliyor ama by-pass lı modeller biraz daha profesyonel olan modellerde testlerimiz şuan başarılı sadece önlü arkalı çekimde (kağıt ısıdan etkilendiği için) sıkışma yapabiliyor.
    mürekkepli modelleri henüz test edemedik. ama özellikle düşündüğün bi model varsa araştırıyım

ben tek yönlü çıktı alacağım. elektronik baskı devre için ucuz, lazer printer araştırıyordum. brother 2040 ı tavsiye ettiler. ama kuşe, yağlı kağıt performansı beni ilgilendiriyor. hemen cevap verebilirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ukarcan

hp ve samsunglarda drumlar kartuşların üzerinde oluyor ve 2500-3000 sayfa çekebiliyor
    brotherlarda bu olay biraz farklı. drum ünite olarak değişiyor yani toner kartuşundan bağımsız bir ünite
    bu söylemiş olduğun fiyat orj drum ünit fiyatı muadilleri 45-50$ civarında ama bunda da samsunglardaki gibi tek drum var 15 $ yine de kıyaslarken diğerlerinin yaklaşık 5 katı daha fazla çektiğini de hesaba katarsan daha ekonomik aslında

yanlışınız var hp ve samsunglarında drumu ortalama 4-5 dolumda bir değişir toner malzemesi satan firmaların çoğu en az 3 dolum garanti vermektedir her dolumda drum değişimi gerekmez. yani ortalama brother yazıcının kadar baskı yapabilmektedir.
  • selam bende bu yazıcıdan aldım hepsiburada'dan 157 lira ..
  • evimde samsung var, işte brother 2040. ikisinden de memnunum. fiyat performans olarak brother alınacak yazıcılardan
  • brother HL-2040 yazıcıda 80 gr. altına garanti yoktur arada bı sıkıştırma yapar ama bu yazıcılarda tavsıye etmem sebeb hem cokısınıyor cok sorun yasatır işinız yarıda kalır ınjet yazcılara bakın ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoooPeR

brother HL-2040 yazıcıda 80 gr. altına garanti yoktur arada bı sıkıştırma yapar ama bu yazıcılarda tavsıye etmem sebeb hem cokısınıyor cok sorun yasatır işinız yarıda kalır ınjet yazcılara bakın ..

ENTERESAN peki hangi inkjeti tavsiye edersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: worldjoy

quote:

Orijinalden alıntı: CoooPeR

brother HL-2040 yazıcıda 80 gr. altına garanti yoktur arada bı sıkıştırma yapar ama bu yazıcılarda tavsıye etmem sebeb hem cokısınıyor cok sorun yasatır işinız yarıda kalır ınjet yazcılara bakın ..

ENTERESAN peki hangi inkjeti tavsiye edersin

Örnek Olarak Hp 6000 iyi
  • Ben de bugün aldım Brother HL-2040. antifiyat.com sitesinden aldım.Kargo dahil 145 lira.Tepsinin gizli olması.Orjinal tonerinin emsallerinden ucuz olması beni cezbetti.Brother sağlam marka.Eski fax makinalrından biliyordum kullanıyorduk zamanında hala da kullanırız.Baskı kalitesi de çok iyi.Bence bu fiyata güzel bir ürün.Alanlarda memnun duyduğum ve okuduğum kadarıyla.Türkçe dil desteği olmaması eksi yönü.Onuda umarım yakında internetten bulabiliriz.
  • drum olayi sizi yakmıyorsa sorun yok ozaman :)

hayırlı olsun...çok baskı alanlarda bu kötü oluyor..
  • izmir'de brother 2040'ın muadil toner ve drum'ını nerede bulabiliriz? vatan bilgisayar'da orjinalleri var fakat az para değil. dolum işini boytaş yapıyormuş. iyi bir yere de benziyor. fakat makinayla gelen tonere dolum yapılamıyormuş. yeni toner almak lazım o bitince. drum'ın da bir süre sonra değişmesi gerekecek. internetten alışveriş yapma imkanım olmadığı için dükkandan alabilirim ancak. ama neresi?
  • Brother 2040'ın windows 7 64bitle uyumulu çalışıp çalışmadığı hakkında bilgisi olan var mı acaba? Sanırım onun için driver indirilebiliyor ama yabancı sitelerde problem yaşayan kişilerin olduğunu okudum.

Buna nazaran Xerox 3140 (xerox3117-3124 stoklarda yok) veya Samsung 1640'ı tavsiye eder misiniz? Bu iki yazıcı chipli ama sanırım sınırsız chip takılarak bu problem halledilebiliyormuş. Tabi aynı şekilde bu yazıcıların da windows7'yle çalışıp çalışmadığını bilmiyorum. Ben öğrenciyim, çok sayıda makale basmam gerekiyor ve haliylen bütçe konusunda sıkıntılarım var. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
  • Arkadaşlar Bilgisi Olan Varsa Yardıma İhtiyacım Var Brother 2040 Yazıcı Yazıcı Kullanıyorum 500 Sayfa Yazdırdım Sonra Üzerindeki Işıkların Tamamı Yanıp Sönmeye Başladı Tunet Bittigini Zannederek Tuneri Yeniledim Ama ışık Halası Yine Devam Etmekte Bilgisi olan Arkadaşlarımdan Yardım Beklemekteyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guventente -- 3 Eylül 2010; 11:31:36 >
  • http://www.microer.com.tr/default.asp?q=urun&ID=574
    linkte brother 2040 drum 30 euro kdv dahil.
    yazıcıda vatanda 130 tl vatancard ile...

yalnız üzerinde gelen tonerin dolup dolmadığı hakkında forumdaki dolumcu arkadaşlar bilgi verirse ona göre alalım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zekiz -- 31 Ekim 2010; 23:09:23 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.