Şimdi Ara

BROTHER HL-2040 MONO LASER LAZER YAZICI (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
3
Favori
45.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle HL-2040 gayet güzel bir yazıcı. Geldiğinden beri 3.800 toner save modda baskı yaptım. Sonra doldurdum 2.600 baskı daha aldım(sanırım eksik doldurmuşum toneri).

2. defa doldurduktan sonra kağıda irili ufaklı noktalar puantiyeli gibi üstten alta lekeler çıkarttı. açıp baktım doldurduğum tonerin drum'a temas eden silindirinden druma bişiler yapışmış sanki. Şimdi çıktı çok berbat . Sizden ricam acaba DRUM'ı nasıl ve neyle temizleyebilirim?????

Yardımcı olursanız memnun oılurum.
  • Her dolumda toner kutusunun içindeki toneri boşaltmanız temiz kutu içine doldurmanız gerekli, önceki tonerle yeni koyduğunuz toner uyumsuzluğundan olur dediğiniz sorun. Drum ı normal toz beziyle silebilirsiniz, ama gerek yok siz toneri değişince baskı otomatik düzelecektir.
  • arkadaşlar ben de yaklaşık 1 buçuk yıldır kullanıyorum. toner halen %80 dolulukta. Ama bazen toner ışığı yanıp sönüyor neden olabilir?

Ekleme: ışık turuncu renkte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuncays44 -- 10 Ekim 2011; 23:45:14 >
  • Arkadaşlar yazıcıdan çok menunum yanlız diyelimki yazıcıyı çalıştırdınız veya bir tane çıktı aldınız daha sonra kağıt tepsisini çıkarmaya çalıştığınızda "kırrkkk" tarzı bir ses çıkıyor daha sonra tak çıkar yaptığınızda o ses çıkmıyor sanki bir yere takılıyor gibi sonra yine çıktı aldığınızda sanki kağıt besleme kapağı bir dişli tarafından tutuluyor gibi yine çıkarmaya çalıştığınızda aynı sesi veriyor herkeste aynımı
  • bu toneri sıfır garantili olarakwww.kartussan.com adresinden çok ucuza alabilirsiniz kapınıza teslim olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: fiat2001brava

Arkadaşlar öncelikle HL-2040 gayet güzel bir yazıcı. Geldiğinden beri 3.800 toner save modda baskı yaptım. Sonra doldurdum 2.600 baskı daha aldım(sanırım eksik doldurmuşum toneri).

2. defa doldurduktan sonra kağıda irili ufaklı noktalar puantiyeli gibi üstten alta lekeler çıkarttı. açıp baktım doldurduğum tonerin drum'a temas eden silindirinden druma bişiler yapışmış sanki. Şimdi çıktı çok berbat . Sizden ricam acaba DRUM'ı nasıl ve neyle temizleyebilirim?????

Yardımcı olursanız memnun oılurum.

Bende de aynı sorun var kağıdın kenarında siyah bir koyuluk çıkarıyor. Bazende lekeler çıkarıyor.
  • Bu fiyata bedava geçen sene almıştık yeni bir ofise ihtiyaç duyduk hiç düşünmeden aldım.
    süper ürün.
    hp gibi çok mürekkep yemiyor diye millet giydirmiş ayıptır adamlar ekmek yesin .
    helal olsun bu ürünü piyasaya bu fiyattan sokanlara.
    3000 sayfa basmışım tık yok devam.
  • Tek kötü yanı drum ünitesinin olması.
  • Aynı yazıcıyı bugün migrostan aldım, 95 liraya kutusu açıktı ama toneri orginal ambalajındaydı. Ne ballıyım bilmeden aldım fiyatı ucuz diye şansa bak çipsiz toner, hem durum ucuz hemde 500gr toz 24 lira durum ile toz ikisi beraber 48 liraya geliyor, 20000 sayfa çıktı alırım artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: coreindie

Aynı yazıcıyı bugün migrostan aldım, 95 liraya kutusu açıktı ama toneri orginal ambalajındaydı. Ne ballıyım bilmeden aldım fiyatı ucuz diye şansa bak çipsiz toner, hem durum ucuz hemde 500gr toz 24 lira durum ile toz ikisi beraber 48 liraya geliyor, 20000 sayfa çıktı alırım artık

aldıgın migros nerede ki idi hala varmı bu fiyata

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitechh -- 15 Mart 2012; 19:31:06 >
  • son bir tane kalmıştı kutusu açıktı, kontrol ettim kartuşu açılmamıştı bende aldım. 1. Levent metrocity deki migrostan aldım. Bugünde şarjlı tornavida seti aldım 13.90 3 adet matkap ucu + bir sürü tornavida ucu çin malı ama iş görüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coreindie

son bir tane kalmıştı kutusu açıktı, kontrol ettim kartuşu açılmamıştı bende aldım. 1. Levent metrocity deki migrostan aldım. Bugünde şarjlı tornavida seti aldım 13.90 3 adet matkap ucu + bir sürü tornavida ucu çin malı ama iş görüyor.

teşhir ürünü diye sanırım o fiyattı bende bu yakınlardakine bir bakayım bakalım bulabilirsek çok iyi
  • brother hl-2130 lazer yazıcı hakkında bılgı almak ıstıyorum ortalıkta cok tezat yorumlar var yardımcı olursanız sevinirim...
  • https://www.bitmeyenkartus.com.tr/BROTHER-MFC-7420-UYUMLU-DOLAN-TONER,PR-1372.html

Bu linkteki toner bizim yazıcıyla uyumlumu değilmi ben anlayamadım toner alacam ama...
  • brother marka ile ilgili bu kadar bilgi sahibi insan varken buraya yazayım dedim.

http://www.hepsiburada.com/Liste/brother-dcp-7055-cok-fonksiyonlu-laser-yazici/productDetails.aspx?productId=bd730039&categoryId=6

bu yazıcıyı tarayıcı ve teknik çizim çıktısı almak için kullanacağım.

epson marka şu cihaza göre nasıldır?

http://www.hepsiburada.com/Liste/epson-aculaser-mx14-cok-fonksiyonlu-mono-laser-yazici/productDetails.aspx?productId=bd730017&categoryId=6

şimdiden teşekkürler.

• nedenini biz de anlamadık ama bu aralar brother hl-2040 inanılmaz satılıyor :http://www.aynigunkargo.com/urun/brother-hl-2040-mono-laser-yazici.aspx . sitede %69 ile kendi kategorisinde en çok satan lazer yazıcı durumunda
  • Bu aleti yıllardır kullanıyorum 6218 çıktı Drum %48 Toner 4 yani toneri 4 defa da doldurdum gerçekten ve en son USB girişi kırıldı anakarttan koptu gitti. USB kablosu takılıyken kapıyı sertçe açtım cihaz da yerdeydi ondan oldu Umarım LPT portundan çeviriciyle tekrar bilgisayara bağlayabilirim. Yeni yazıcı almayı düşünüyorum ama HL 2040'ın yerini tutmaz çünkü bunun tonerini doldurmak çok kolay. Orada çark gibi birşey var tozu dök çarkı kur tamamdır... Diğer türlü çipli mipli dolum kitlerini kazık fiyattan alacaksın falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Draken 24 -- 14 Ocak 2020; 23:0:51 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.