Şimdi Ara

BROTHER HL-2040 MONO LASER LAZER YAZICI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
3
Favori
45.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: cool111

hp ve samsungların muadil drumları 10-25 TL arası değişirken brother yazıcının drumuna niye 91 dolar verelim sizce ?

kardeş artık brther 2040 drumlarının da muadili var 20-30 euro arasında satılıyor. satıldıkça fiyat düşer sanırım. samsungda chip olayı (gerçi firmwire ile çözülüyo) xeroxun ilk alış maliyeti beni brother 2040 a itiyor. ama onunda üzerindeki toner dolum yapılmıyor diyorlar. bu konuda net bir bilgi olsa alacağım...
  • http://www.izmirbitmeyenkartus.com/%20BİTMEYEN%20TONERLİ%20LASER%20YAZICI%20Brother%20HL%202040 arkadaşlar bu yazı ve yanında gelen 3 dolumluk toner ile toplam 10.000 sayfa cıktı alabilirsiniz. chip derdi yok.
  • merhaba arkadaşlar. bende hepsiburadan.com dan brother 2040 aldım ve yazıcım daha bugün geldi. tonerinde çip yok, ancak benim sıkıntım bu değil. cihazın tüm kurulumunu yapmama rağmen, varsayılan yazıcı olarak seçmeem rağmen hiçbir şekilde çıktı almıyor. acaba nerde eksik bir yol izledim yardımcı olursanız sevinirim
  • Doğru driver kurduğunuza eminmisiniz? Kutuda 3 adet cd çıkıyor. Bunlardan bir tanesi Mac için, diğeri XP-Vista için, diğeri ise Win7 için. İşletim sisteminize uygun olnı kurmanız gerekiyor....
  • arkadaşlar bende babama aldım bu yazıcıdan
    yalnız babamın bilgisayar milattan kalma
    windows 98 yüklü
    bi sıkıntı olurmu acaba
  • sorun olmaz
  • TONER DOLUMUNU KENDİM YAPMAM İÇİN TONERİ HERHANGİ BİŞEYLE TEMİZLEMEYE İHTİYAÇ DUYARMIYIM ? BİDE BU DRUM DENİLEN PARÇA BU YAZICIDA AYRI ONUN TEMİZLENMESİ FALAN GEREKİR Mİ ?
  • ARKADASLAR bende bu yazıcıdan var ve daha toneri bir kere doldurmama ragmen drum ışıgı surekli yanıyor.

toner bitene kadar yazıcıdan cok memnundum fakat, toner bitti doldurduk ve kısa bir sure sonra hafif hafif arıza vermeye basladı, sonraları drum ısıgı yanmaya basladı, ekranda mavi seridi cekerek drumu temizleyin diye yazı cıkıyordu, mavi seridi cekerek drumu temizliyorduk ve tekrar calısıyordu yazı , fakat su an drum ısıgı hep yanıyor ve hiç çıktı alamıyorum , yapabilecegim birşey varmı acaba ??

yardımcı olursanız sevinirim, cevaplarınız için şimdiden tesekkurler...

sadece bir dolum yapmayla drum ölmemiştir herhalde degilmi ?
  • MERHABA ARKADAŞLAR
    BROTHER 2040 YAZICI TONERİ ÇOK KOLAY DOLAN BİR TONERDİR. HATTA KENDİNİZ DAHİ RAHATÇA DOLDURABİLİRSİNİZ.
    YANDAKİ TIPAYI ÇIKARIN İÇİNDE KALAN TOZU MUHAKKAK BOŞALTIN
    BROTHER TONER TOZU ALMALISINIZ STANDART TONER MAKİNEYİ VE TONER ÜNİTESİNİ BOZABİLİR.
    TAVSİYEM DRUM ÖMRÜ BİTENE KADAR KULLANILABİLİR FAKAT DRUM İKAZI VERDİĞİNDE MAKİNEYİ ATIN DERİM ÇÜNKÜ
    DRUM 95 $ + KDV
    ORJ. TONER İSE 52 $ + KDV
    DOLUMU 25 TL + KDV
    UZUN ÖMÜRLÜ TONERİ UCUZA DOLSUN İSTERSENİZ AYRICA DRUM PARASI VERMEK İSTEMİYORSANIZ
    HP 1010
    HP 1012
    HP 1015
    HP 1018
    HP 1020
    XEROX 3117
    SAMSUNG ML 1610
    BU MODELLER ÇİPSİZ OLUP DOLUMU ÇOK KOLAY VE UCUZDUR.
  • dolum yaptıgınız kısmın ters tarafında beyaz bir klips var. o parcayı vidalardan söküp ters yere getir.

youtube vide o var. 4:20 ci saniyeye dikkat et. dediğim kısım bu

http://www.youtube.com/user/mipohk#p/u/4/iL0Movprf0I

quote:

Orijinalden alıntı: askinmutlu

ARKADASLAR bende bu yazıcıdan var ve daha toneri bir kere doldurmama ragmen drum ışıgı surekli yanıyor.

toner bitene kadar yazıcıdan cok memnundum fakat, toner bitti doldurduk ve kısa bir sure sonra hafif hafif arıza vermeye basladı, sonraları drum ısıgı yanmaya basladı, ekranda mavi seridi cekerek drumu temizleyin diye yazı cıkıyordu, mavi seridi cekerek drumu temizliyorduk ve tekrar calısıyordu yazı , fakat su an drum ısıgı hep yanıyor ve hiç çıktı alamıyorum , yapabilecegim birşey varmı acaba ??

yardımcı olursanız sevinirim, cevaplarınız için şimdiden tesekkurler...

sadece bir dolum yapmayla drum ölmemiştir herhalde degilmi ?

• Merhaba arkadaşlar Brother Hl-2040 yazıcı aldım dün itibari ile bende fakat kullanmadan bişeyler sorucam sizlere.

Kusuruma bakmayın daha önce hiç yazıcı tecribem olmadı ilk yazıcım :)

1- ) Yazıcı Normal Mod da 2100 sayfa civarında çıktı alıyor fakat tasarruf modunda ise 4100 sayfa çıktı alan arkadaşlar bile var yukarıda da belirttiği gibi ( TASARRUF MOD'U Nasıl Aktifleştirebilirim? )

2- ) Nekadar tonerimin ve Drumumun kaldığını nasıl görebilirim ?

3 -) Yazıcıyı VatanBilgisayardan Aldım.Kutunun içerisinden GARANTİ BELGESİ çıkmadı yada çıktıda benmi bilemiyorum çünkü yabancı.

Sizden ricam Tassarruf Modu nasıl yaparım,Toner ve durm ne kadar kalmış, Ve garanti belgesi RESİM olarak gösterebilirmisiniz rica etsem.

İlgili arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.

Hayırlı günler.
  • denetim masasında yazıcı > baglı yazıcıları gorun > brother 2040 > yazdırma tercihleri > uste advanced > toner save mode > burayı on yapacaksın. bir daha format atana kadar toner tasarrruf modunda calısır.

kac tane cıktı aldıgına gelince

yazıcının driveri kurdugun dosyada. baslat > tum programlar > brothr 2040 > printer information > usb secenegini tıkla biraz bekle.

altta 12000 sayfadan ger,ye dogru dusen sayı drum unitesidir. yaklasık 12 binm sayfada bir yenilemen gerekir. kaç cıktı aldıgın da zaten ustte yazar

4100 cıktıyı ben almıstım. iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mondschein66 -- 24 Nisan 2011; 12:48:28 >
  • Çok teşekkür ederim "mondschein66"

Bende şaşırdım açıkcası 300dpi Toner Save mode yani tasarruf modu yaptım felaket kaliteli baskı veriyor.
    İnanamadım yani :)

Drum seviyesi gözüküyor ama toner seviyesini göremiyoruz sanırım sadece kaç cıktı aldıgımızı görebiliyoruz.
    Napalım bitince anlarız :)

Birde GARANTİ BELGESİ hangisi oluyor acaba sayın "mondschein66" bende çıkmadı sanırım.

Teşekkürler
  • tonerin bittigini yazıcı kendini durdurdugunda artık yazdırmadıgında toner lambası kırmızı yanar oradan anlarsın. çok onemli değil zaten bu :)

garanti belgesi konusunda fikrim yok. kutusunun içine bakmam lazım ama kutular alt alta istifli. o yuzden alttan cıkarıp bakamam var mı yok mu diye.

birkaç hafta once bir yasa cıktı. onceden fatura ile garantiye basvurabiliyordun. garanti belgesi sorun olmuyordu. yasaya gore garanti belgesinin de doldurulmus olması gerekiyor.

garantiye gidecek bir sorun çıkacağını sanmam. yaklasık 6 ayda 6000 cıktı aldım. bir kez evde dolum yaptım. sorun yok canavar gibi.

toner tasarruf modunda çok guzel cıktı alıyorsun. normal moddaki cıktı ile farkı yok.
  • Gerçekten mükemmel çıktı veriyor tasarruf modunda normal moddan farkı yok :)

Aynen bir sorun çıkmaz da zannetmiyorum.Ama ne olur ne olmaz diye sorayım dedim ama doldurtmadığıma eminim garanti belgesini.

Teşekkürler yardımların için tekrardan:)
  • adınıza kayıtlı faturası varsa garanti belgesinin dolmasına gerek yok. problem çıkartan firmalar için ilinizde bulunan tüketici hakları hakem heyetine şikayet dilekçesi yazmanız yeterli olacaktır.
  • Teşekkür ederim cool111.

fakat fatura da ürün garanti belgesi ile teslim edilmiştir bu fatura garanti belgesi yerine geçmemektedir. şeklinde bir yazı var.Kutuda da garanti belgesi fln yok. bir duyuma görede sanırım artık faturalar garanti belgesi yerine geçmiyormuş. ne kadar doğru bilemiyorum ama..

faturada böyle yazması herhangi bir sorun teşkil edermi ? yoksa gene dediğin gibi şikayet de bulunduğumuz da işlemimiz halledilirmi ?

Teşekkürler
  • önemli olan kanundur. kanunun bağlayıcı özelliği bulunmaktadır ve bütün firmalar buna uymak zorundadır. kanunda fatura garanti belgesi yerine geçmektedir der.
  • Bu yazıcıda herhangi bir sorun yaşayan varmı almayı düşünüyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.