Şimdi Ara

BROTHER HL-2040 MONO LASER LAZER YAZICI (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
3
Favori
45.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sorunsuz kullanırım kesinlikle tavsiye ederim.
  • Teşekkür ederim
  • kardeşim pişman olmassın al derim.

Felaket kaliteli baskı veriyor.tassarruf modunda bile aynı yani simsiyah çıktı alıosun.

tam dolu toner geliyor. 2500 sayfa normal modda alırsın tassarruf yapınca da 4000 i bulursun bende bulurum inş :D

Şuana kadar bir sıkıntısını görmedim gayette hızlı çıktı veriyor aldıgım gün 310 sayfa çıktı aldım tık demıyor.

Daha toner %90 lardadır heralde.

Aslında ben brother hl-2040 almadan önce samsung ml 1660 alcaktım ama 700 sayfa demo sayfa ile geliyor + toneride çipli dedim işe yaramaz bide çip parası falan ugras dur 2 de bir toner doldur. Ml 1660 alsaydım 350 sayfa cıktı alsaydım toner yarıya inerdi. Ama tercihim brotherdan oldu çok arastırdım cok yazı okudum alan herkez memnun merak etme.

Sadece siyah beyaz çıktı alıorsan eğer tartışılmaz derim sana.

hayırlı olsun şimdiden
  • Ben de bugün baktım.650 sayfa basmışım , %94.5 Drum ömrü kalmış.
    Toner ömrü de 5te 1'i filandır heralde diye düşünüyorum
  • Aynen öyle normal modda yazdırıorsan eğer 600x4 = 2400 yani 5 de 1 i yapar

tasarruf modda da 4000 e yakın alırsın
  • Merhaba Arkadaşlar,

Brother HL-2040 modeli yazıcıların tonerleri sitemizde 36,50TL'ye kampanyalı olarak satılmaktadır. Sitemize üye olup alışveriş işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca sitemizde ödemeler Kredi kartı , havale ve kapıda kredi kartı ve nakit ödeme şeklinde yapılmaktadır. Ayrıca diğer yazıcılar ve inkjet yazıcıların kartuş ve tonerleride çok uygun.

Brother HL-2040 modeli için tonerimizin linki aşağıdadır.

http://www.kartuscum.net/Products/BROTHER-TN350-TN2000-TN2025-TN2050-TN2075-Ithal-Muadil-Toner.html

Ayrıca Epson marka yazıcıların kartuş fiyatlarıda dolum tip ve bitmeyen kartuş tiplerinden bile ucuza gelmektedir. Örnek vermek gerekirse ; Epson T0711-0714 tipi kartuş kullanan yazıcıların 4'lü kartuş setleri tek alımda 14TL 3'lü set alımında 36TL yani set fiyatı 12TL'ye gelmekte... Satmış olduğumuz ürünlerimiz firmamızın garantisi altındadır. Satış sonrası tam destek ve %100 müşteri memnuniyeti ilk sıradadır. Sormak istediğiniz bir husus var ise gerek buradan , gerek PM göndererek , gerekse sitemiz üzerinde bulunan Canlı Destek hattından ve iletişim numaralarından 24 saat bilgi alabilirsiniz. Sizleride aramızda görmek çok isterim. Epson kartuş seti ile ilgili ürün linkimiz aşağıdadır.

http://www.kartuscum.net/Products/Epson-T0711-0714-Ithal-Muadil-Kartus-Seti-4-Adet-T0715.html

Saygılarımla ,

Deniz Reyhan
    www.kartuscum.net

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartuscum.net -- 28 Nisan 2011; 2:29:28 >

• bizim işeyerinde bundan 4 tane var
    -geç cevap veriyo abartısız 10 saniye çıktı vermesini bekliyosun
    -sürekli kağıt biyerlerde sıkışıyo, toner doldurmadan önce bile oluyordu
    -baya çok gidiyo toneri

sürekli sorun sürekli sorun, bıktım hp 1102w aldım bugün, yazıcıların 3ünde aynı sorunlar var. günde 70-80 sayfa çıktı alıyorum makinayı hiç beğenmedim sorunları yüzünden. birader diye markamı olur yaw :)
  • hp baya hızlı çalışıyo brothere göre, ama asıl dayanıklılık toneri doldurdukça belli olur tabi
  • MERHABA, BROTHER HL-2040 İYİ VE VERİMLİ BİR YAZICIDIR. GENELLİKLE SORUNSUZ DOLAR.

http://www.kartustoner.com/378/BROTHER+2040+(HL-2040)+TONER+DOLUMU_.002
  • www.fethiyekartus.com bence kesınlıkle brothere bulaşma abıcımm
  • mumkunse samsung serısı al ozellıkle samsunml 1660 programda atılıyo nasıl olsa bu arada ozellıkle samsung serısı program atımları ıcın arayınız : 0534 293 88 68www.fethiyekartus.com program otamatıkmen mesenenıze atılactır ordan kolay kurulum yoluyla aynen yazıcınız sınırsız hale gelecektır .
  • arkadasım para kazanacagız diye neden brother yerine samsungu öneriyorsunuz. forumda birçok arkadas brother yazıcıdan memnun. tamam samsung alalım size para verelim reset atın. sonra dolum için de para verelim.

tmm siz de ekmek yiyeceksiniz ama "brothere bulaşma abıcımm " demek çok yanlıs.

quote:

Orijinalden alıntı: tahsin teke

mumkunse samsung serısı al ozellıkle samsunml 1660 programda atılıyo nasıl olsa bu arada ozellıkle samsung serısı program atımları ıcın arayınız : 0534 293 88 68www.fethiyekartus.com program otamatıkmen mesenenıze atılactır ordan kolay kurulum yoluyla aynen yazıcınız sınırsız hale gelecektır .

• Bencede sırf para kazanmak için kötüleme yapılıyor...

Kanmayın derim 1660 deneme toneri 700 sayfa amx 500 600 arası çıktı anca alırısınız. + Çip parası + Dolum parası kafayı sıyırmayın derim ::)

quote:

Orijinalden alıntı: tahsin teke

mumkunse samsung serısı al ozellıkle samsunml 1660 programda atılıyo nasıl olsa bu arada ozellıkle samsung serısı program atımları ıcın arayınız : 0534 293 88 68www.fethiyekartus.com program otamatıkmen mesenenıze atılactır ordan kolay kurulum yoluyla aynen yazıcınız sınırsız hale gelecektır .

• Arkadaşlar ayda 700-800 sayfa çıktı alan birine bunu önerirmisiniz brother hl2040 sizce nasıl bir ürün.Hocamın bürosuna alacağız sonradan mahcup olmak istemem.Ne dersiniz alalım mı ? En çok drum işi canımı sıktı

Ekonomik modda 4000 sayfa doğrumu birde 12000 sayfa yani eko modda 3 kere kartuşu doldurduğumda cihazı çöpemi atacağım malum drum cihaz parası kadar

Birde drum dediğiniz şey böyle bir şey mi boru gibi bir şey.Aşağıda 45tl, diyelim drumun ömrü bitti bunu alırsam tekrar can mı bulacak

http://cgi.ebay.com/DRUM-KIT-BROTHER-DR350-DR-350-HL2070-DCP7020-MFC-7420-/110509748139?pt=BI_Toner&hash=item19bae4efab

45tl arkadaşlar yanlışlık yok değil mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KalemKolik -- 25 Haziran 2011; 17:00:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

Arkadaşlar ayda 700-800 sayfa çıktı alan birine bunu önerirmisiniz brother hl2040 sizce nasıl bir ürün.Hocamın bürosuna alacağız sonradan mahcup olmak istemem.Ne dersiniz alalım mı ? En çok drum işi canımı sıktı

Ekonomik modda 4000 sayfa doğrumu birde 12000 sayfa yani eko modda 3 kere kartuşu doldurduğumda cihazı çöpemi atacağım malum drum cihaz parası kadar

Birde drum dediğiniz şey böyle bir şey mi boru gibi bir şey.Aşağıda 45tl, diyelim drumun ömrü bitti bunu alırsam tekrar can mı bulacak

http://cgi.ebay.com/DRUM-KIT-BROTHER-DR350-DR-350-HL2070-DCP7020-MFC-7420-/110509748139?pt=BI_Toner&hash=item19bae4efab

45tl arkadaşlar yanlışlık yok değil mi ?

arkadaşım makine güzel bir makine artık tek drum da satılıyor yapman gereken tek şey drum ünitesini temiz kullanman ve işi bilen birine dolum yaptırman birde makineyi aldıgın zaman tonerin iki kenarında cam var onları ya siyaha boya yada siyah bantla bantla ........

• epsiloncopy

Drumu nasıl temiz kullanacağız,yani yapmamız gereken nedir ? Toneri bilen kişilere götürürüz önemli değil.Bu arada 2500 çıktı gerçekmi yada ekonomik modda 4000 çıktı.Birde tonerin cam olan kısımlarını neden siyah bantla yapıştırıyoruz

Son olarak yukarda verdiğim linkteki ürün drum lazım olduğunda işimi görecek parçamı bu işlerden anlamamda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KalemKolik -- 25 Haziran 2011; 21:52:28 >
  • drum ünitesini temiz tut dememdeki amaç sürekli tek drum degiştirecegin için sagı solu kırılmasın korana teli sürekli temiz dursun transfer temiz dursun yani iyi bi dolumcu bulursan ve dolum zamanı sadece toneri degil DRUM ÜNİTESİNİ GÖTÜRÜRSEN zaten bu dediklerimi dolumcun yapar ha bu arada makine belli bi çekimden sonra drum sayacı kitlenir bu oldugu zaman illaki drumu degiştirecen diye bişey yok göüntünde bi sorun yoksa druma reset atarsın ve drumu kullanmaya devam edersin.Camları siyaha boyamadaki amaç bu makine toner seviyesini bu dedigim camlardan let ışık sayesinde okur ( öyleki bana gelen dolumlarda bendaha makinenin toneri tam olarak bitirdigini görmedim) bu camları bantlıyoruzki makine içinde sürekli toner görsün ha bu sefer tonerin bittigini nasıl anlıyoruz görüntüdeki siliklikten............resimdeki parça bu makinenin drumu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi epsiloncopy -- 26 Haziran 2011; 14:43:31 >
  • Brother hl-2040 cihazından 1.5 yıldır ayda 30-40 adet kadar satıyorum.
    daha bir müşterim cihazla kötü bir şey söylemedi.
    sattıgım lazer makinaların en iyisi
  • Brother dcp 7030 hakkında bilgisi olan varmı?
  • brother dcp-7030 cihazı tam dolu 1500 sayfalık tonerle geliyor.
    2 çeşit toneri var 1500 sayfalık 80 tl civarı
    2600 sayfalık 99 tl civarlarında satılıyor.

tonerleri çipsiz cok yogun kullanmıyorsanız dolum dahi yaptırmanıza gerek yok..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.