Şimdi Ara

Browser açılışta bekletiyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar. Benim 2 sorum olacak.

1. Sorum Netle alakalı.
    Format attıktan sonra (herhangi başka bir problemle karşılaşmamama rağmen)
    browser açılışlarında (hem IE, hem de Mozilla FF aynı şekilde) minimum 10 saniye kadar bekletiyor.

DNS den olabileceğini düşünüp otomatik yapmama rağmen değişmedi tekrar manuel ayarlara çevirdim (Google DNS)

Norton ayarlarından da otomatik tarama vb fonksiyonlar kapalı durumda (neti kasabileceği düşüncesi)

Gereksiz gördüğüm hizmetleri kapattım:

2. Sorum RAM kulllanımıyla alakalı (Aslında 1. problemle aynı paralelde de olabilir emin değilim)
    Görev yöneticim şu şekilde:

Burada (görev yöneticisi) Ayrılmış Bellek kullanımı yüksek gibi geldi acaba normalmidir?
    (firefoxta yalnızca google sayfasının açık olduğu varsayımı altında)

Şuan pc de yüklü programlar:

Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
    İyi günler

• nortonu kaldırın :)
  • @nacer'in dediği gibi Internet Security olduğu için Norton'u kaldır. Olmazsa Opera, Chrome veya Safari dene. Firefox'un ram tüketimi fazladır, yani senin koyduğun ssye göre normal. Daha az ram tüketen browserlar dene.
  • Öncelikle teşekkür ederim arkadaşlar değerli görüşleriniz için.

Fakat Norton dan kaynaklı olmadığından eminim. Nedeni, formattan önce de kuruluydu fakat böyle bir problem olmadı. Görev yöneticisinde de Nortonun kullandığı 2 servis toplamı 12 gözüküyor. Bunun dışında otomatik update vb özellkleri kapatmak ilk yaptığım iş.

Browser olarak da başka kullanın demişsiniz fakat IE olsun Mozilla olsun açılışta 10 sn geç açılıyor açılmasına ama sonraki sekmelerde vs böyle bi problem olmuyor. Açılışta bekleme nedeninin neden kaynaklandığı zaten problem hızda bir problem yok.

Ram konusunda normal diyorsanız bir problem yok (kasma vs) sadece merak etmiştim içime su serptiniz teşekkürler;)

Başka fikri olan arkadaşlar var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serhatoryum -- 29 Eylül 2010; 0:35:53 >

• Selam arkadaşlar bunu bilen yok sanırım...
    Fakat bununla alakalı olabilecek bir problem Grup İlkesi (gpedit.msc) altındaki Bilgisayar Yapılandırması sekmesine baktığımda "Ağ" klasörünün olmadığını farkettim:

Bu sorunu (formatsız) nasıl halledebilirim?

Teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.