Şimdi Ara

browserlardakı anasayfada.com u kaldırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
16.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaslar bu tarayıcıları actıgımda anasayfada.com dıye bı sıte acılıyo ne yaptımsa degıstıremedem lanet olsun nasıl degıstırecem bunu bı yardım edın butun tarayıcılarda aynı ayarlardan acılıs sayfalarına baktıgımda google.com ama her calıstırmamda bu sıte acılıyo lutfen yardım.!!

• hocam bende de oldu şuan çözdüm sorunu yapmanız gereken çok basit hiç uğraşmayın...

tarayıcınıza sağ tıklayın özelliklere basın
    hedef yazan yerde sadece http://www.anasayfada.com kısmını silin bu kadar...
  • Hocam Tarayıcı Ayarlarını Kurcalayın Diyeceğimde Mozilla Chrome Yandex Maxhton Ne Kullanıyorsunuz Bilmiyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevda0101

hocam bende de oldu şuan çözdüm sorunu yapmanız gereken çok basit hiç uğraşmayın...

tarayıcınıza sağ tıklayın özelliklere basın
    hedef yazan yerde sadece http://www.anasayfada.com kısmını silin bu kadar...

Aynı sorun bende de var. Dediğiniz gibi yapacaktım ancak hedef yazan yerde anasayfada.com yok. herşey normal.
  • daha kısa bir yolu var masaüstündeki kısayolu silip tekrar kısayol atarsanız sorun çözülecektir...
  • 1.tarayıcı ayarlarını kontrol edin
    2.tarayıcı eklentilerini kaldırın
    3.bilgisayardaki o programı bulup kaldırın veya bilmediğiniz yabancı programları kaldırın...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: taha.srckmk

daha kısa bir yolu var masaüstündeki kısayolu silip tekrar kısayol atarsanız sorun çözülecektir...

Aynı sorunu yaşadım ben de. Teşekkür ederim çözüm yolu budur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hedefi temizle yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Runaway.

quote:

daha kısa bir yolu var masaüstündeki kısayolu silip tekrar kısayol atarsanız sorun çözülecektir...

teşekkür ederim .

şerefsizler birde altına sahte kaldırma metodu koymuşlar .
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaiser şoze

quote:

Orijinalden alıntı: .Runaway.

quote:

teşekkür ederim .

şerefsizler birde altına sahte kaldırma metodu koymuşlar .

Yalnız onun da geçici bir çözüm olduğunu fark ettim daha sonra. En temizi format attım kurtuldum.

• Ben herzaman yaşıyorum Çözüm kolay :)

1-İlk önce Bilgisayarda Toolbar varsa gözünün yasşına bakmadan silin.

2-Hangi Tarayaıcıyı Kullanıyorsanız onun ana dizinine gidin [Örnek: PROGRAMFiles]
    Orda ana exe olacak ana exe derken orjinal exe örneğin chrome.exe, opera.exe tarzı ona sağ tıklayın size graip gelen birşey varsa düzeltin

3-Tarayıcının Kısayolundan başlatma yeri yazan kısımın arkasında herhangibi kod yazıyosa silin.

4-Kullandığınız tarayıcının Uzantılar/Eklentiler bölümüne göz atın toolbar falan varsa kaldırınn yani sizin yüklmediğiniz bişey varsa kaldırın.

5- Bunlarda olmadıysa Tarayıcıyı sil tekrar kur

• aynı sorunu yaşıyordum. internet explorerin kısayolunda hedef doğru yazıyordu fakat başlama yerinde "home drive home page" gibi birşeyler yazıyordu. bu yazanları sildim. benim sorunum çözüldü. hatta bu işlemden sonra opera bile düzeldi.
  • Hocam bu proğramı kurun açın orada google yi seçin tamama basın çıkın proğramdan google oldu :D

http://www.tamindir.com/anasayfa-degistirme/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.