Şimdi Ara

Bruce Lee gerçekten o kadar güçlümüydü ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
9
Favori
23.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bedr Hari 10 kişiyi dövmüştü bi keresinde..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Majardoma

quote:

Orijinalden alıntı: edriyınnn

quote:

quote:

quote:

3 ay daha çalışsaymış mermi işlemez olucakmış
    ama yinede çok güçlü bir adam üstada saygılar Halen bu kadar gelişmiş birisi görmedim duymadım.

İlk video kesinlikle yalan.Nunchakuyla o tarz bir işi yapman imkansız çünkü dengesiz bir alet.
    Not:iki senedir nunchaku ceviriyorum

O zaman sony vegas proo 11 olmadıgını düşünürsek gerçek :D kardeşim neye inanmıyorsun?2 sene çevirmişsin demekki daha 2 sene daha çevirmen lazım sen bu videonun neresine efekt ekliyecen?

İmkansız diyorum hala neye inanmıyorsun diyorsun

bu adam için imkansız degil

İnternette araştırırsan yalan olduğunu bulacaksın.Her gördüğüne inanma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: SSmiğfer

quote:

Orijinalden alıntı: haktan21

Merak ediyorumda o kadar bruce lee filmini izlemişimdir.Adam 15 - 20 tane adamı aynı anda idare edip pert ediyor.Böyle birşey gerçekten mümkünmüdür.Sokak kavgasında 10 kişiyi bırak 4 kişiyi bile aynı anda dövecegini zannetmiyorum ya siz ?

Kardeş sana tek bişey dicem anlarsın artık herif ölünce inceleme yapmışlar bi sene daha karın kaslarını geliştirseymiş kurşun geçmezmiş düşün artık

la az sallayın . kasları zırhdan mı oluşuyomuş bakim. zırh alman malı mıymış kurşun geçirmiyo . gece gece iğrençleştirmeyin beni az ahil olun

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ama yinede çok güçlü bir adam üstada saygılar Halen bu kadar gelişmiş birisi görmedim duymadım.

İlk video kesinlikle yalan.Nunchakuyla o tarz bir işi yapman imkansız çünkü dengesiz bir alet.

O zaman sony vegas proo 11 olmadıgını düşünürsek gerçek :D kardeşim neye inanmıyorsun?2 sene çevirmişsin demekki daha 2 sene daha çevirmen lazım sen bu videonun neresine efekt ekliyecen?

araştıralım :)

• Adam o kadar hizliymis ki filmlerinde hareketlerini kamerayi yavaslatiyorlatmis

• quote:

Orijinalden alıntı: SAMET/

cüssede keramet olsaydı ormanın kralı fil olurdu

hocam alakasız ama bugun bu sozu bır yerde duydum siz yazınca hatırladım ama nerde duydugumu hatırlayamıyorum

(paylaşmak istedim sadece)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

araştıralım :)

Cevap resimde
     Bruce Lee gerçekten o kadar güçlümüydü ?

• Çok yazmıştım ama sayfa gitti silindi yeniden yazıcam ama silinen yazı gibi yazamıyacam..

Mermi geçirmez falan filan boş konuşmayın beyler saçma saçma mermi geçirmemesi imkansız adam çelik değil ne kadar kas'ı olursa olsun İMKANSIZ !!! O zaman bu adama atom bombası bile işlemez hayırdır boş boş konuşmayın

aranızda belki en çok seven benimdir Bruce Lee'yi ama o mermi meselesi saçma imkansız birşey...Ayrıca Masa tenisi videosuda ayrıca saçma onu zaten aklı olan anlar imkansız olduğunu ve videodaki Bruce Lee değil kopyası tanırım ben Lee'yi

Yukarda arkadaş Rocky 4 filmindeki adamı atmış 2 metre olan kafanmı iyi o adam kim ya bi vuruşa bakar

Zaten bi arkadaş Bruce Lee'nin abdul jabbar ile dövüşünü koymuş o adam 2.15 falan ama ne yazar Bruce Lee bu

Gelmiş Geçmiş en iyi dövüşçüdür halen ondan daha iyisi yok dünyada ve bence gelmiyecek gelse bile yıllar sonra çünkü eskiden gerçek kung-fu vardır şimdi öyle değil ve böyle dövüşen biri yoktur bence eskiden vardı geçti gitti

• darius al qnq ultisi ile bruce lee tek atarsın xD
  • ip manın son filminde final fightta bruce lee ne kadar guclu olursa olsun onu tek elimle yenerim çünkü onu ben eğittim diyordu
  • Filmde gösterildiğinden çok daha güçlü
  • 3 ay daha çalışsa kurşun işlemeyecekti. kurşun adres sormaz ki şarkısı da bu yüzden bestelendi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yanlızkurt007

Çok yazmıştım ama sayfa gitti silindi yeniden yazıcam ama silinen yazı gibi yazamıyacam..

Mermi geçirmez falan filan boş konuşmayın beyler saçma saçma mermi geçirmemesi imkansız adam çelik değil ne kadar kas'ı olursa olsun İMKANSIZ !!! O zaman bu adama atom bombası bile işlemez hayırdır boş boş konuşmayın

aranızda belki en çok seven benimdir Bruce Lee'yi ama o mermi meselesi saçma imkansız birşey...Ayrıca Masa tenisi videosuda ayrıca saçma onu zaten aklı olan anlar imkansız olduğunu ve videodaki Bruce Lee değil kopyası tanırım ben Lee'yi

Yukarda arkadaş Rocky 4 filmindeki adamı atmış 2 metre olan kafanmı iyi o adam kim ya bi vuruşa bakar

Zaten bi arkadaş Bruce Lee'nin abdul jabbar ile dövüşünü koymuş o adam 2.15 falan ama ne yazar Bruce Lee bu

Gelmiş Geçmiş en iyi dövüşçüdür halen ondan daha iyisi yok dünyada ve bence gelmiyecek gelse bile yıllar sonra çünkü eskiden gerçek kung-fu vardır şimdi öyle değil ve böyle dövüşen biri yoktur bence eskiden vardı geçti gitti

Günümüzün en iyi aktör dövüşçülerinden biri de bence Scott Adkins tir, efsane olmaya aday biri keşke daha çok film çekse de izlesek..

bir de o foto feyk...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mekanikizm -- 22 Temmuz 2013; 21:29:33 >

• Hepsini izleyin 2:48 hssk..r diyeceksiniz.. :)
  • Scott Adkins oda çok iyidir ama hiçbiri Bruce Lee kadar iyi değildir...ama ilk 5 girebilir belki
  • quote:

Orijinalden alıntı: ADEBISI

güçlüdür güçlü olmasınada bence Dolph Lundgren gibi 2metrelik bir deve karşı hiç şansı yok benim görüşüm.

Ivan drago gucludurama bence hic şansı yok bruce lee cok hizli bir kac hamlede devirir

• quote:

Orijinalden alıntı: SSmiğfer

quote:

Merak ediyorumda o kadar bruce lee filmini izlemişimdir.Adam 15 - 20 tane adamı aynı anda idare edip pert ediyor.Böyle birşey gerçekten mümkünmüdür.Sokak kavgasında 10 kişiyi bırak 4 kişiyi bile aynı anda dövecegini zannetmiyorum ya siz ?

Kardeş sana tek bişey dicem anlarsın artık herif ölünce inceleme yapmışlar bi sene daha karın kaslarını geliştirseymiş kurşun geçmezmiş düşün artık

bunu yazmak için gelmiştim aynen bende okudum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mekanikizm

Hepsini izleyin 2:48 hssk..r diyeceksiniz.. :)

• Ne kadar kas yaparsanız yapın hiçbir şey kurşunun o çarpma gücünü durduramaz. Kevlar yelek giyenler bile kurşun yiyince onun verdiği kinetik enerjiden dolayı bayılıyor, yok kasları kurşun geçirmez olurmuş. O zaman günümüzdeki profesyonel Body Buildciler hele eskilerden Arnold falan yürüyen tank olması lazım.

Millet olarak abartmayı ne çok seviyoruz yav.
  • quote:

Not : Bruce Lee'ye saygım sonsuzdur.Gerçekten kendisini çok severim fakat bu soruyuda merak ediyorum.

filmlerde 20 kişi etrafını sarınca hepsi bir anda atlamaz,tek tek gelirler,diğerleri bekler

ama gerçekte ise bir anda 20 kişi birden üstüne atlar
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.