Şimdi Ara

Bruce Lee gerçekten o kadar güçlümüydü ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
9
Favori
23.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Olum ne dionuz adam 1 yil daha kas calissa fazla guclu olmaktan error vercekmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaptan reyiz

quote:

Orijinalden alıntı: SSmiğfer

quote:

Orijinalden alıntı: haktan21

Merak ediyorumda o kadar bruce lee filmini izlemişimdir.Adam 15 - 20 tane adamı aynı anda idare edip pert ediyor.Böyle birşey gerçekten mümkünmüdür.Sokak kavgasında 10 kişiyi bırak 4 kişiyi bile aynı anda dövecegini zannetmiyorum ya siz ?

Kardeş sana tek bişey dicem anlarsın artık herif ölünce inceleme yapmışlar bi sene daha karın kaslarını geliştirseymiş kurşun geçmezmiş düşün artık

Bunu söylemek için girmiştim şimdi gidiyorum ayrıca soruyu soran arkadaş bunu sorman hata :)

kurşun değilde bıçak işlemez olacakmış diye biliyordum ben

• quote:

Orijinalden alıntı: ciddi çocuk

quote:

quote:

quote:

Merak ediyorumda o kadar bruce lee filmini izlemişimdir.Adam 15 - 20 tane adamı aynı anda idare edip pert ediyor.Böyle birşey gerçekten mümkünmüdür.Sokak kavgasında 10 kişiyi bırak 4 kişiyi bile aynı anda dövecegini zannetmiyorum ya siz ?

Kardeş sana tek bişey dicem anlarsın artık herif ölünce inceleme yapmışlar bi sene daha karın kaslarını geliştirseymiş kurşun geçmezmiş düşün artık

Bunu söylemek için girmiştim şimdi gidiyorum ayrıca soruyu soran arkadaş bunu sorman hata :)

bende füze işlemez diye duydum

• quote:

Orijinalden alıntı: ciddi çocuk

quote:

quote:

quote:

Yok hocam kurşun doğru.. http://forum.donanimhaber.com/m_43668064/tm.htm

• Kungfu bilmedikten sonra birak 20 yi 30 kisiyide haklar adam ustaddi sonucta jeet kune do yu gelstrdi daa napsin

• quote:

Orijinalden alıntı: ADEBISI

güçlüdür güçlü olmasınada bence Dolph Lundgren gibi 2metrelik bir deve karşı hiç şansı yok benim görüşüm.
     Bruce Lee gerçekten o kadar güçlümüydü ?

bruce lee abimiz dolph'u paspas eder paspas

• quote:

Orijinalden alıntı: NeVeriyimAbime?

quote:

güçlüdür güçlü olmasınada bence Dolph Lundgren gibi 2metrelik bir deve karşı hiç şansı yok benim görüşüm.

ya bu adamı bu kadar efsaneleştirmeyin. Madem bu kadar iyiydi neden hiç resmi müsabakaya çıkmadı ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NeVeriyimAbime?

quote:

ya bu adamı bu kadar efsaneleştirmeyin. Madem bu kadar iyiydi neden hiç resmi müsabakaya çıkmadı ?

adamı efsaneleştirmeyelim mi

adamın dövüş tekniği var usta

• Overrated
  • quote:

Orijinalden alıntı: Majardoma

3 ay daha çalışsaymış mermi işlemez olucakmış
    ama yinede çok güçlü bir adam üstada saygılar Halen bu kadar gelişmiş birisi görmedim duymadım.

Masa tenisi olayında hile yok mu hocam ? Eğer gerçekse o nasıl bi dikkat nasıl bi senkronizasyon helal olsun

• quote:

quote:

bruce lee hayranlığının bile yobazlığı yapılabilirmiş bunu gördük
  • 5 dakika 24 saniye daha yaşasaymış havaya uçan gökdelenleri plase ile uzaya yollarmış
  • hatta filmindede bruce lee yi görüyoruz öyle çocuk halini en son..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dabelebedyu

Adam chuck norrisi dövmüş youtubeda var ayrıca 2 parmakla şınav çekebiliyor

bnm kickbox hocam tek parmak cekiyor ???

• Kurşun şehir efsanesi Reyiz teknik olarak bir numaradir dovemeyecegi insan yoktur diyebiliriz ama kursun olayina gelirsek Arnold'un gencliginde pompali tufek islemez o zaman

• scooby doo yu bile dövdü

• -nunchaku'yla tenis oynama ve kurşun olayı bariz bir biçimde yalan.

-ancak bazıları bruce lee'nin yeterince odaklanırsa bıçağın karnını normal bir insandan daha az çizeceğini söyler. bence bu da yalan ama bunu söyleyenlerin sayısı ciddi şekilde fazladır.

-bruce lee her filminde bugüne kadar gerçekten dövüşmüştür ve (hepsini izlemedim ancak izlediklerim bunu doğruluyor) son filmi ejderin yolu'nda chuck norris'le yaptığı dövüş hariç bugüne kadar kimse ona vuramamıştır, kendisi tüm darbeleri savuşturmuştur. chuck norris ona vurmayı bırakın yere bile sermiştir ve kendisi bu yüzden bugün internet dünyasında bu kadar efsanedir. (bkz: chuck norris facts)

-birçok insan buradaki gibi "gerçek hayatta insanlar sırayla saldırmaz." argümanını ortaya atar ama eğitimli birisi bilir ki silahın yoksa eğitimli bir adama linç edercesine saldırmak daha kötü sonuçlar doğurur, hele karşıdaki bruce lee ise. adam bir aradan çekilir amerikan çizgi filmlerindeki gibi birbirinize toslarsınız. zaten üstte yazdığım gibi bruce lee karşısındaki insanların hepsiyle gerçekten dövüşmüştür, karşısındaki insanların hepsi de profesyonel, resmi maçlara çıkan dövüşçülerdir.

-bruce lee bu işin en iyisi değildir (şahsi görüşüm) ama ikondur, olayın felsefesini en iyi kavrayan, önemseyen, uygulamaya çalışan ve bu işi dünyaya öğreten insandır bu yüzden de her zaman en büyük olarak anılacaktır.

-sorunun cevabına gelirsek, evet o kadar güçlüydü.

• bruce lee ye kimse dokunamamis chuck norrise kadar ?

:D la adanlar film cekiyor filmin gidisatina, aksiyonuna gore de sahneler cekliyor. sanirsin adam resmi musabaka da hic bir sporcu vuramamis sanicak

• quote:

Orijinalden alıntı: KarpuzTüccarı

quote:

Orijinalden alıntı: Majardoma

3 ay daha çalışsaymış mermi işlemez olucakmış
    ama yinede çok güçlü bir adam üstada saygılar Halen bu kadar gelişmiş birisi görmedim duymadım.

1. videoyu eksiden çok merak edip araştırmıştım ve fake olduğunu öğrendiğimde çok üzülmüştüm, ayrıca mınçıkayı tutan kişide Bruce Lee değil sadece ona çok benzeyen birisi, video eski diyeceksiniz video eskitme tekniği bir video editörü için çocuk oyuncağıdır. 2. video gerçek olsa dahi öyle über birşey göremedim. 2 parmakla şınav çekme videosuna hayranım o ayrı mesele...

bnm kickbox hocam tek parmakla cekti yemin ederim

lee ye saygim sonsz

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.