Şimdi Ara

Bruce Lee gerçekten o kadar güçlümüydü ? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
9
Favori
23.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Majardoma

3 ay daha çalışsaymış mermi işlemez olucakmış
    ama yinede çok güçlü bir adam üstada saygılar Halen bu kadar gelişmiş birisi görmedim duymadım.

Masa tenisi videosu yalan hocam. Toplar bazen raketle bile çatlayabiliyor şutlarda. Nunçaku gibi bir aletle anında parçalanır. Hadi en küçük ihtimal de olsa parçalanmayacak olsa bile o aletle topa eğim verilemez. Kesinlikle fake. Lisanslı masa tenisi oyuncusuyum boş konuşmuyorum. Saygılar..

• yok be uflesen ucar.bi vuruyo vadaaaaaghhh diye ses cikariyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SSmiğfer

quote:

Orijinalden alıntı: haktan21

Merak ediyorumda o kadar bruce lee filmini izlemişimdir.Adam 15 - 20 tane adamı aynı anda idare edip pert ediyor.Böyle birşey gerçekten mümkünmüdür.Sokak kavgasında 10 kişiyi bırak 4 kişiyi bile aynı anda dövecegini zannetmiyorum ya siz ?

Kardeş sana tek bişey dicem anlarsın artık herif ölünce inceleme yapmışlar bi sene daha karın kaslarını geliştirseymiş kurşun geçmezmiş düşün artık

2 sene daha çalışsaymış bazuka bile işlemicekmiş sen düşün.
  • Filmlerde bu dövüş olayını çok abartıyorlar. Dikkat ederseniz adamın karşısında kalabalık bi grup olduğu zaman gruptakiler teker teker dalıyorlar o sayede dövebiliyor. Normalde olsa hepsi çullanır linç ederler adamı
  • quote:

Orijinalden alıntı: edriyınnn

quote:

ama yinede çok güçlü bir adam üstada saygılar Halen bu kadar gelişmiş birisi görmedim duymadım.

İlk video kesinlikle yalan.Nunchakuyla o tarz bir işi yapman imkansız çünkü dengesiz bir alet.
    Not:iki senedir nunchaku ceviriyorum

2 sene nere 1 ömür nere?

• Öldükten sonrs araştırmışlar, 1.5 yıl daha karın kası çalışsaymış, sol tasshockuyla 4 kadını taşırken 28 kişiyi mikiyle dövebilirmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeemoyuHisset -- 23 Temmuz 2013; 4:18:42 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ®ed

quote:

bunlar gerçek mi ya iyi güldüm

gülünecek bir yer söylede bizde gülelim efekt desen o senelerde kullanılacak efegi sen düşün?

O tenis olayı süper ya daha biz normal raketle vuramıyoz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

İlk video kesinlikle yalan.Nunchakuyla o tarz bir işi yapman imkansız çünkü dengesiz bir alet.

bende iki senedir darbuka çalıyorum ben bi şey diyo muyum?

• STEVEN SEAGAL

Bruce Lee gerçekten o kadar güçlümüydü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1mpossible

quote:

quote:

2 sene nere 1 ömür nere?

İsterse 3 asır çevirsin yapamaz öyle bir şey

• Sadece konuya şunu yazmak için geldim: Kavgada boy ve kilo önemli diyenler olmuş ben karşındaki istersen 2 metre olsun isterse 1 metre teknik bilmiyorsan yeterli güce ve hıza sahip değilsen hiç bir şekilde alamazsın. Boy ve kilonun önemi yok. Tekniğini bilen adam gider 2 metrelik adamı dakikasına yere serer.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mcuk

ya arkadaşlar şakamısınız 20 kişiyi dövermiş 10 kişiyi dövermiş 10 kişi onun üstüne atlasın bakalım en fazla 2 tanesine vurabilir neyin kafasındasınız

Uzakdogu dovus sanatlari ile ilgili bir bilgin var mi? Bi karateci bile ayni anda 2 kisiyi dovebilir ki Bruce Lee nin teknikleri cok daha ustun

• Şu adam bile kaç kişiyi deviriyor hala Bruce Lee 10 kişiyi döver mi geyiği yapıyorsunuz.

• Abi neden herkes biyerden kötüleme çabalamasında anlamadım biri diyo ben masa tennisçisiyim biri diyo ben nuncaku kullanıyom 2 yıldır biri diyo ben darbukacıyım

• AYRICA LEE NİN ŞU VURUŞUDA MEŞHURDUR

DİREK 6.3 E GETİRİN VİDEOYU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The SATANİST -- 23 Temmuz 2013; 8:36:14 >
  • SSmiğfer kullanıcısına yanıt
    Bunu bende duymuştum.Hatta bıçak falan geçmiyormuş zaten.Ayrıca döverek öldürememişler hepsini haşat etmiş en sonunda kafasına sıkmışlar.
  • arkadaşlar masa tenisi videosu bier firmanın reklam filmi..gerçek değil :)

konu kilit, forum kapanabilir.
  • kangal alır
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 1mpossible

quote:

quote:

2 sene nere 1 ömür nere?

İsterse 3 asır çevirsin yapamaz öyle bir şey

3 asır sen bu işi teknigiyle yap ......

• quote:

Orijinalden alıntı: ımmortals35

quote:

Orijinalden alıntı: ADEBISI

güçlüdür güçlü olmasınada bence Dolph Lundgren gibi 2metrelik bir deve karşı hiç şansı yok benim görüşüm.
     Bruce Lee gerçekten o kadar güçlümüydü ?

Bence önemli olan teknik.

Münazara gibi olmuş bence Haydar hocamıza bu konuda danışmalıyız.

Bir taraf Boyu önemli diyor, diğer taraf ise İşlevi.

ben ise şunu savunuyorum.

Hem boyu hem işlevi iyiyse ne olacak?

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.