Şimdi Ara

Bruce Lee gerçekten o kadar güçlümüydü ? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
9
Favori
23.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: baris195

quote:

Orijinalden alıntı: ciddi çocuk

quote:

Orijinalden alıntı: Kaptan reyiz

quote:

Orijinalden alıntı: SSmiğfer

quote:

Orijinalden alıntı: haktan21

Merak ediyorumda o kadar bruce lee filmini izlemişimdir.Adam 15 - 20 tane adamı aynı anda idare edip pert ediyor.Böyle birşey gerçekten mümkünmüdür.Sokak kavgasında 10 kişiyi bırak 4 kişiyi bile aynı anda dövecegini zannetmiyorum ya siz ?

Kardeş sana tek bişey dicem anlarsın artık herif ölünce inceleme yapmışlar bi sene daha karın kaslarını geliştirseymiş kurşun geçmezmiş düşün artık

Bunu söylemek için girmiştim şimdi gidiyorum ayrıca soruyu soran arkadaş bunu sorman hata :)

kurşun değilde bıçak işlemez olacakmış diye biliyordum ben

bende füze işlemez diye duydum

espiri bitti demi

• bazıları iyice abartmış yok 20 kişi gelse döver.Nah döver 20 kişiyi
  • adamı silahla vurmak imkansızdı zehlrlediler mecburen
  • Olum bu adam dunyada tektir ruzgarin oglu o. Bir numara 20 kisiyi herturlu doverdi tek basina ama kanatlarini indirince bi kedi gibiydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shape Of My Heart

Olum bu adam dunyada tektir ruzgarin oglu o. Bir numara 20 kisiyi herturlu doverdi tek basina ama kanatlarini indirince bi kedi gibiydi
    sub zero alır
     Bruce Lee gerçekten o kadar güçlümüydü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yondaime Hokage

quote:

Orijinalden alıntı: christopher smith

BU İŞİN ADAMINDAN EĞİTİM ALMIŞ BİRİ SENCE

Bende bunu söylemek için gelmiştim ama söylenmiş. Ip man ın 3. kuşak öğrencilerinden henüz 35 yaşında olan bir sifunun (Adını bilmiyorum) basit blok hamlesii ile bir kol kırabildiğini biliyoruz. Bruce lee hayatını bu işe adamış eleman orada 50 kişiyi bile döver. Zaten sayı bir yerden sonra anlamsız kalıyor ne kadar kalabalık olasalarda aynı anada saldırabilecek kişi sayısı az

Alıntıları Göster
    size tecrübelerimden söyleyeyim. bizim türkiyede saçma saçma efsaneler olur , yok mermiymiş yok roket atsan bişey olmazmış bruce lee' ünlü oldu çünkü zamanında öyle birisine sinema sektöründe ihtiyac vardı. köylü kesimden gelen birisini kullanıp attılar yani anlayacağınız. kendisi çok profesyoneldi takip ettiğim kadarıyla. ama 2 metrelik dövüş sporcusunun karşısında hiç şansı yok. arkadaşlar demiş teknik, geçin onu kardeşim. onu söyleyenler ya dayak yemedi yada hayatında profesyonel kavga etmedi. boyum 1.81 karşıma 2 metrelik birisi gelse bende istediğin teknik olsun o adam fiziken senden üstündür. sen bacağını kaldırıp ona high kick vurana kadar o seni 6 tonluk yumrukla yere serer. zaten bu tarz tekniğe dayalı dövüş sporcuları çok başarılı olsaydı daha çok organizasyon olurdu. istihbarat çalışanları bile krav maga tarzı kıran kırana dövüş eğitimi alır. teknik bir yere kadar, fiziken üstünlük önemli. onun için geliştirebildiğiniz kadar kas geliştirin boyunuzu uzatın. tekniğinizide yapın dövüşün, ama tutupta 1. 60 boy 50 kiloyla ben şunu döverim bunu döverim muhabbeti yapmayın. rusyada bakın her salondakiler yarma gibi , zaten en iyi dövüşcüler hollandalı -amerikalı -rusyalı. kulaktan duyma bilgilere inanmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: christopher smith

BU İŞİN ADAMINDAN EĞİTİM ALMIŞ BİRİ SENCE

ip mandan aldığı eğitimi harmanlayıp jeet kune do sistemini geliştiriyor.içerisinde wing chun ve boks ve muay thai teknikleri var gerçekten mükemmel ve o zamanların imkanlarıyla yapılmış birşey.

• quote:

Orijinalden alıntı: noname2465

bazıları iyice abartmış yok 20 kişi gelse döver.Nah döver 20 kişiyi

Niye dovemesin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsT

quote:

Orijinalden alıntı: yanlızkurt007

Çok yazmıştım ama sayfa gitti silindi yeniden yazıcam ama silinen yazı gibi yazamıyacam..

Mermi geçirmez falan filan boş konuşmayın beyler saçma saçma mermi geçirmemesi imkansız adam çelik değil ne kadar kas'ı olursa olsun İMKANSIZ !!! O zaman bu adama atom bombası bile işlemez hayırdır boş boş konuşmayın

aranızda belki en çok seven benimdir Bruce Lee'yi ama o mermi meselesi saçma imkansız birşey...Ayrıca Masa tenisi videosuda ayrıca saçma onu zaten aklı olan anlar imkansız olduğunu ve videodaki Bruce Lee değil kopyası tanırım ben Lee'yi

Yukarda arkadaş Rocky 4 filmindeki adamı atmış 2 metre olan kafanmı iyi o adam kim ya bi vuruşa bakar

Zaten bi arkadaş Bruce Lee'nin abdul jabbar ile dövüşünü koymuş o adam 2.15 falan ama ne yazar Bruce Lee bu

Gelmiş Geçmiş en iyi dövüşçüdür halen ondan daha iyisi yok dünyada ve bence gelmiyecek gelse bile yıllar sonra çünkü eskiden gerçek kung-fu vardır şimdi öyle değil ve böyle dövüşen biri yoktur bence eskiden vardı geçti gitti

hocam o foto ne ya iyi guldum valla gece gece. (size dalga amacim yok)

bruce reyize gelcek olursak:
    kendisini cok severdim ama sevmemin en buyuk nedeni yaptigi isi diger herkesten cok daha bagli halde yapmasiydi. bir cok insan basarisi gucu nedeniyle favorisi yapar benim icinse en fazla bu isine duydugu ask onemli biri haline getiriyor. soru biraz sacma olmus acikcasi. 10 jackie chan gelirse baska 100 avarel gelirse baska bence ise bu yonden bakmamak lazim. ama teke tekte rakip tanimam sahsen ona.

Bende aynı şekilde hem işini severek yapması ve performansı abi adam doğuştan yetenekli yapacak birşey yok ne dersek diyelim adam bu işin ustası ip-man ustası bile onun kadar iyi değildi bence ki bunu bilemeyiz sadece tahmin...10 jackie chan gücünde adam gelse tabi başka ama bence yine hepsini halt eder ONG-BAK 3 idi galiba filmini izlediysen bilirsin tonny jaa orda 4 tane hayvannnnnnn kadar adamı yere serdi tabi yumrukla değil sadece zaten yumrukla tekmeyle imkansız birşey adamları izlediysen bilirsin boyları 2.15-25 arası birşey ve kiloları 200+ birşey ama vırs gelir tırs gider hepsini yere serdi o adam bunu yapabiliyorsa Bruce Lee her türlü yapar ki o film gerçekte adam öyle dövüşçümü bilmiyorum...Bruce Lee sonra favorim benim tonny jaa

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SoapGhost

size tecrübelerimden söyleyeyim. bizim türkiyede saçma saçma efsaneler olur , yok mermiymiş yok roket atsan bişey olmazmış bruce lee' ünlü oldu çünkü zamanında öyle birisine sinema sektöründe ihtiyac vardı. köylü kesimden gelen birisini kullanıp attılar yani anlayacağınız. kendisi çok profesyoneldi takip ettiğim kadarıyla. ama 2 metrelik dövüş sporcusunun karşısında hiç şansı yok. arkadaşlar demiş teknik, geçin onu kardeşim. onu söyleyenler ya dayak yemedi yada hayatında profesyonel kavga etmedi. boyum 1.81 karşıma 2 metrelik birisi gelse bende istediğin teknik olsun o adam fiziken senden üstündür. sen bacağını kaldırıp ona high kick vurana kadar o seni 6 tonluk yumrukla yere serer. zaten bu tarz tekniğe dayalı dövüş sporcuları çok başarılı olsaydı daha çok organizasyon olurdu. istihbarat çalışanları bile krav maga tarzı kıran kırana dövüş eğitimi alır. teknik bir yere kadar, fiziken üstünlük önemli. onun için geliştirebildiğiniz kadar kas geliştirin boyunuzu uzatın. tekniğinizide yapın dövüşün, ama tutupta 1. 60 boy 50 kiloyla ben şunu döverim bunu döverim muhabbeti yapmayın. rusyada bakın her salondakiler yarma gibi , zaten en iyi dövüşcüler hollandalı -amerikalı -rusyalı. kulaktan duyma bilgilere inanmayın

boy onemli diyorsaniz birakin bu isi normalde egitim alanlar belli temel kurallar uzerinden egitim alirlar. bruce lee bircok egitimin ustunde kendi gelistirdigi dovus sanatini olusturmustur. bunu da calmalar yaparak degil eksikleri goz onunde bulundurarak kendi gelistirmesini yaptigina emin olabilirsiniz. ki zaten uzakdogu sporlarini biliyorsaniz cusseyle cok da alakali olmadigini anlarsiniz. sizin ornegini verdiginiz ulkelerde cusseye dayali dovus sanatlari on planda.

O değilde bu adam kayafı kas ve boyla bozmuş birşey bildiği yok ne boyu ne kası Bruce Lee boyu 1.60 en fazla 1.65 idi kilosuda 50 taş çatlasın 55 dir bence hayırdır dostum noldu ? jabbar ile dövüş videosunu izlede gör bakalım boyu

• quote:

Orijinalden alıntı: yanlızkurt007

quote:

quote:

boy onemli diyorsaniz birakin bu isi normalde egitim alanlar belli temel kurallar uzerinden egitim alirlar. bruce lee bircok egitimin ustunde kendi gelistirdigi dovus sanatini olusturmustur. bunu da calmalar yaparak degil eksikleri goz onunde bulundurarak kendi gelistirmesini yaptigina emin olabilirsiniz. ki zaten uzakdogu sporlarini biliyorsaniz cusseyle cok da alakali olmadigini anlarsiniz. sizin ornegini verdiginiz ulkelerde cusseye dayali dovus sanatlari on planda.

O değilde bu adam kayafı kas ve boyla bozmuş birşey bildiği yok ne boyu ne kası Bruce Lee boyu 1.60 en fazla 1.65 idi kilosuda 50 taş çatlasın 55 dir bence hayırdır dostum noldu ? jabbar ile dövüş videosunu izlede gör bakalım boyu

Alıntıları Göster
    Bruce Lee'yi bilmemde İPman gerçekten insanlığın en iyi dövüşçüsüydü.

• Tam yaw he he lik konu.yaw he he
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.S.E.

Bruce Lee'yi bilmemde İPman gerçekten insanlığın en iyi dövüşçüsüydü.

Alıntıları Göster
    Çocukluğumdan bu yana kısaca izlediğim birşeyler paylaşayım

Öncelikle tabiki birçok kişi gibi ben de ilk olarak Bruce Lee izleyerek yola çıktım. Bu adam 20-30 kişiyi nasıl dövüyor diyenler olmuş. Şu video belki biraz fikir verebilir.
    2:50'den başlatın.

3:33'e dikkat

Ardından Mark Dacascos'un başrolde oynadığı 1997 yapımı Drive filmi.
    Dövüş sahneleri için;

Sadece final sahnesi için;

Ve Jackie Chan Filmlerindeki dövüş sahneleri ciddi olmamakla beraber genellikle eğlencelidir. Aslında filmlerinin dövüş sahneleri haricindeki sahneler de eğlenceli de neyse

Jet Lee... 1996 yapımı Kara Maske çoğunuz biliyordur.

Tony Jaa... Ong Bak serisinden hatırlarsınız. Jackie Chan gibi kısa boylu biri.

Fakat hiçbiri bir Bruce Lee değil

• quote:

Orijinalden alıntı: Savunmadım Çıkar Göster

Öncelikle tabiki birçok kişi gibi ben de ilk olarak Bruce Lee izleyerek yola çıktım. Bu adam 20-30 kişiyi nasıl dövüyor diyenler olmuş. Şu video belki biraz fikir verebilir.

Dövüş sahneleri için;

Ve Jackie Chan Filmlerindeki dövüş sahneleri ciddi olmamakla beraber genellikle eğlencelidir. Aslında filmlerinin dövüş sahneleri haricindeki sahneler de eğlenceli de neyse

Alıntıları Göster
    Vücudunun kapasitesini en iyi şekilde kullanıyordu buna birde tekniği ekleyince bence gelmiş geçmiş en iyi yakın dövüşçülerden biriydi.

• Lee nin bir röportajında spiker tek bir vuruşla beni öldürebilir misin gibi soru sormuştu Lee'de evet demisti spiker seninle gece karşılaşmak istemem demişti sonra:D

Leeyi çok iyi tanıyan araştıran bilir kurşun geçirmez hikaye ama normal bi insandan kurşun daha az iç organlara gider ayrıca hiç yağ yoktur bu sağlık sorunu bir nevi...

O kadar kişiyi dövebilir ama o kadar dövüş ustasını alamaz filmlerini izlerseniz daha iyi anlarsınız

Sıradan biri değil dövüş tekniğini felsefe ile birleştiriyor...

Dünyada En büyük benim diye filmide vardır ve en büyüğü ve en iyiside oydu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Masquerade89 -- 23 Temmuz 2013; 2:41:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Savunmadım Çıkar Göster

Dövüş sahneleri için;

Alıntıları Göster
    Jason Statham'ıda yıkabilir miydi ki ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Maestro26

Jason Statham'ıda yıkabilir miydi ki ?

Alıntıları Göster
    ya arkadaşlar şakamısınız 20 kişiyi dövermiş 10 kişiyi dövermiş 10 kişi onun üstüne atlasın bakalım en fazla 2 tanesine vurabilir neyin kafasındasınız
  • quote:

en doğru yazan kişi bu arkadaş olmuş

• İp man serisini izle
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xSaber

Adamın vücudunda hiç yağ yokmuş bi gram bile o yüzden vucudu çelik gibiymiş ama o kurşun muhabbeti palavra

yag vucutta gerekli bisi yalniz onu soyliyim de.

ölüm sebebinden biri oydu herhalde yada bilmiyorum
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.