Şimdi Ara

Bruce Lee gerçekten o kadar güçlümüydü ? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
9
Favori
23.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cnyhpower61

quote:

Orijinalden alıntı: christopher smith

BU İŞİN ADAMINDAN EĞİTİM ALMIŞ BİRİ SENCE
     Bruce Lee gerçekten o kadar güçlümüydü ?

IpMan mıydı :)

adam foto çekilirken bile temkinli, sol ayağa baksana her an bişey olacakmış gibi hafiften hava duruyor çok büyük üstad

• Bruce Lee büyük adammış mübarek
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsT

quote:

Orijinalden alıntı: yanlızkurt007

quote:

Orijinalden alıntı: AsT

quote:

Orijinalden alıntı: yanlızkurt007

Çok yazmıştım ama sayfa gitti silindi yeniden yazıcam ama silinen yazı gibi yazamıyacam..

Mermi geçirmez falan filan boş konuşmayın beyler saçma saçma mermi geçirmemesi imkansız adam çelik değil ne kadar kas'ı olursa olsun İMKANSIZ !!! O zaman bu adama atom bombası bile işlemez hayırdır boş boş konuşmayın

aranızda belki en çok seven benimdir Bruce Lee'yi ama o mermi meselesi saçma imkansız birşey...Ayrıca Masa tenisi videosuda ayrıca saçma onu zaten aklı olan anlar imkansız olduğunu ve videodaki Bruce Lee değil kopyası tanırım ben Lee'yi

Yukarda arkadaş Rocky 4 filmindeki adamı atmış 2 metre olan kafanmı iyi o adam kim ya bi vuruşa bakar

Zaten bi arkadaş Bruce Lee'nin abdul jabbar ile dövüşünü koymuş o adam 2.15 falan ama ne yazar Bruce Lee bu

Gelmiş Geçmiş en iyi dövüşçüdür halen ondan daha iyisi yok dünyada ve bence gelmiyecek gelse bile yıllar sonra çünkü eskiden gerçek kung-fu vardır şimdi öyle değil ve böyle dövüşen biri yoktur bence eskiden vardı geçti gitti

hocam o foto ne ya iyi guldum valla gece gece. (size dalga amacim yok)

bruce reyize gelcek olursak:
    kendisini cok severdim ama sevmemin en buyuk nedeni yaptigi isi diger herkesten cok daha bagli halde yapmasiydi. bir cok insan basarisi gucu nedeniyle favorisi yapar benim icinse en fazla bu isine duydugu ask onemli biri haline getiriyor. soru biraz sacma olmus acikcasi. 10 jackie chan gelirse baska 100 avarel gelirse baska bence ise bu yonden bakmamak lazim. ama teke tekte rakip tanimam sahsen ona.

Bende aynı şekilde hem işini severek yapması ve performansı abi adam doğuştan yetenekli yapacak birşey yok ne dersek diyelim adam bu işin ustası ip-man ustası bile onun kadar iyi değildi bence ki bunu bilemeyiz sadece tahmin...10 jackie chan gücünde adam gelse tabi başka ama bence yine hepsini halt eder ONG-BAK 3 idi galiba filmini izlediysen bilirsin tonny jaa orda 4 tane hayvannnnnnn kadar adamı yere serdi tabi yumrukla değil sadece zaten yumrukla tekmeyle imkansız birşey adamları izlediysen bilirsin boyları 2.15-25 arası birşey ve kiloları 200+ birşey ama vırs gelir tırs gider hepsini yere serdi o adam bunu yapabiliyorsa Bruce Lee her türlü yapar ki o film gerçekte adam öyle dövüşçümü bilmiyorum...Bruce Lee sonra favorim benim tonny jaa

filmde bi yere kadar gercekte daha iyi hocam. ben hayatina dair okuduklarimdan bunu cikardim yanlisim varsa duzeltsinler ama karsidaki insana olumcul veya kritik darbeyi vurma konusunda uzman.

• quote:

Orijinalden alıntı: edriyınnn

quote:

Orijinalden alıntı: Majardoma

3 ay daha çalışsaymış mermi işlemez olucakmış
    ama yinede çok güçlü bir adam üstada saygılar Halen bu kadar gelişmiş birisi görmedim duymadım.

İlk video kesinlikle yalan.Nunchakuyla o tarz bir işi yapman imkansız çünkü dengesiz bir alet.
    Not:iki senedir nunchaku ceviriyorum

nasıl bu kadar mantıksız yazabildin anlamıyorum.

• tabiki yalan nunchaku ile onu kimse yapamaz ,video daki dublör ve video da eski değil sadece işlenmiş
  • Kaba kuvvet bir yere kadar teknik olmaz ise çok kişi ile kavga edemezsin.Tek bilemedin iki hamlede rakibini saf dışı etmelisin ki diğerlerine sıra gelsin yoksa dayağı yer oturursun.

Bruce Lee birçok kişi dövüşçü olarak bilir ülkemizde ama felsefi yönü,eğtimi,dünyaya bakışı kısacası duruşuyla da örnek birisi idi.Uzakdoğu sporunu hem dünyaya hem de sinemaya tanıttı.Çok erken yaşta maalesef göçtü,toprağı bol olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakaydin

quote:

Orijinalden alıntı: edriyınnn

quote:

Orijinalden alıntı: Majardoma

3 ay daha çalışsaymış mermi işlemez olucakmış
    ama yinede çok güçlü bir adam üstada saygılar Halen bu kadar gelişmiş birisi görmedim duymadım.

İlk video kesinlikle yalan.Nunchakuyla o tarz bir işi yapman imkansız çünkü dengesiz bir alet.
    Not:iki senedir nunchaku ceviriyorum

nasıl bu kadar mantıksız yazabildin anlamıyorum.

Mantıklı olanıda sen yaz o halde

• quote:

Orijinalden alıntı: eXeboy

Sadece konuya şunu yazmak için geldim: Kavgada boy ve kilo önemli diyenler olmuş ben karşındaki istersen 2 metre olsun isterse 1 metre teknik bilmiyorsan yeterli güce ve hıza sahip değilsen hiç bir şekilde alamazsın. Boy ve kilonun önemi yok. Tekniğini bilen adam gider 2 metrelik adamı dakikasına yere serer.

/>

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maestro26

Jason Statham'ıda yıkabilir miydi ki ?

Kardeş jason statham kimki bruce lee onu yıkamayacak bence tony jaa bile çok rahat alır jason stathami

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gücünden ziyade tekniği ve aklı ile öne çıkan bir isimdi bruce . işin erbabı ip-mandan dövüş sanatlarını öğrenmesi onu başarıya taşıdı . 8 - 10 kişinin rahatlıkla ağzını burnunu kırabilecek kapasitede bir adamdı .

not : temel amaçları insan öldürmek yaralamak değildi tabi yanlış anlaşılmasın . yaptıkları bir savunma sanatı . bugün profesyonel olarak dövüş işleriyle uğraşan kim olursa olsun gidin sorun ip man ve bruce lee önünde saygıyla eğilirler .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m-99 -- 24 Temmuz 2013; 0:08:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SSmiğfer

quote:

Orijinalden alıntı: haktan21

Merak ediyorumda o kadar bruce lee filmini izlemişimdir.Adam 15 - 20 tane adamı aynı anda idare edip pert ediyor.Böyle birşey gerçekten mümkünmüdür.Sokak kavgasında 10 kişiyi bırak 4 kişiyi bile aynı anda dövecegini zannetmiyorum ya siz ?

Kardeş sana tek bişey dicem anlarsın artık herif ölünce inceleme yapmışlar bi sene daha karın kaslarını geliştirseymiş kurşun geçmezmiş düşün artık

adamın ameliyat olması gerekse tıp ilmi çaresiz kalacakmış desene

• Tabi ki çok güçlüymüş ama filmlerde ki çok abartı.
  • bruce lee dövüş sanatları ustası ve felsefe adamıdır. bruce lee nin vücut tipi ektomorf vücut tipi yani kilo alamaz ama aşırı dayanaklı ve hızlıdır. kasın en çok yakıştığı vücut tipidir. bruce le hızı ve aklıyla kavga ediyor. 5-10 kişiyi rahat döver.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dursundurmus -- 14 Haziran 2019; 13:5:16 >
  • O değil de, adamı harcadılar.
  • Üstteki yorumlara ne koptum ya

Adam 1 ay daha karın kası çalışsaymış plazmik atom tüfeği işlemez olacak mış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pilotaFerrari

Üstteki yorumlara ne koptum ya

Adam 1 ay daha karın kası çalışsaymış plazmik atom tüfeği işlemez olacak mış.

1 ay Değilde Bilim Adamları Vücudunu İncelediğinde Yaşasaydı Belirli bir süre sonra vücudu kurşun geçirmeyecekti .

• gerçek bir kafes dövüşüne girseydi ya da sağlam bir muay tai dövüşçüsüne denk gelseydi ne bruce ne lee kalırdı ortada o gördüklerin tamamen film çekimi için uydurulan sahneler yok kung fu , samuray vs.... işe yarasaydı çinliler binler km çin seddi örmezdi en basitinden
  • bence gücünün yerine fazlasıyla teknikti.
  • Herkes güçlü olduğu için iyi dövüştüğünü zannediyor ancak gerçeği hızlı olduğu içindir. Dövüşmenin güçle alakası yoktur, insanlar şunu anlayamadı gitti...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CC8BE145A

Herkes güçlü olduğu için iyi dövüştüğünü zannediyor ancak gerçeği hızlı olduğu içindir. Dövüşmenin güçle alakası yoktur, insanlar şunu anlayamadı gitti...
    Aynen Hocam Gücün boyla Kiloyla Hiç bir Alakası İyi Dövüşebilmek hız teknik ve savunmaya bağlı birşey .. bunu bruce lee söylemiştir .
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.